Ромски лидер с претенции шеф на АПИ лично да го вади от снега

Петко Асенов закъсал, извадили то, но останал недоволен
Обновена: 8 яну 2017 13:00 | 8 яну 2017 13:00, Камелия Цветанова
187
Ромски лидер с претенции шеф на АПИ лично да го вади от снега
Снимка: Булфото, архив

Петко Асенов от Национален център за развитие на ромите настоявал да бъде спасен лично от началника на АПИ в Ломско, а не от пожарната, съобщи "24 часа".

Още по темата


Лидерът закъсал, пратили техника, но според него не му е обърнато достатъчно внимание.

Той е жив и здрав, изведен е от преспите метър- метър и половина, но останал недоволен.

Шефът на главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов призна, че местен лидер е държал да бъде спасен лично от агенция "Пътна инфраструктура", но отказа да посочи кой е той.

Все пак уточни, че капризният лидер е бил спасен, но техниката закъсала и останала на място и сега ще се наложи тя да бъде спасявана.
 


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
23
 
! Отговори
Луцифер преди 2 години
Ромските лидери трябва да бъдат най-старателно обгрижвани защото те представляват "българите" , чрез които ставаме известни в Европа . Благодарение на тях раждаемостта е на добро ниво и полицията се поддържа в кондиция. Несправедливо е, че в парламента тези приятни и много ценни *** са представени само от един бат Сали...
68
2
 
5
 
! Отговори
д преди 2 години
аз друго ще кажа ,виждате ли на снимката трактора сделано в ссср тоест 30г трактори , а прилапват милиони ,затова и страната сега е блокирана
67
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ЩЕ МУ ПОМОГНА С АК--47
66
0
 
15
 
! Отговори
На какво основание? преди 2 години
Нахалник! А какво е правел там?
65
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пази Боже сляпо да прогледа".
64
4
 
29
 
! Отговори
12 преди 2 години
Ромският лидер е прав. Като дойде време за избори всички мазни продажни българи ходят да му ближат бутовете. За това като затъне в преспата лично тези мазници трябва да идат и да го вадят. Защо да ходя аз, аз ли съм молил за гласове? Да ходи който му е длъжник. Кой каквото е обещал на ромите да ходи да им го дава от своя джоб, не от моя. Аз нищо не съм им обещавал.
63
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все едно някой с хрема да вика лично министъра на здравето да му издуха носа.
62
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шутове......
61
1
 
31
 
! Отговори
А ,СТИГА ,БЕ.... преди 2 години
...КАТО Е РОМ--ДА НЕ Е ОТ РИМ ,БЕ.....??!!!
Я ,му сложете една какалашка отзад ....па да се спасява сам у снега!!!
А,маааа.....КАПРИЗИ , СЕГАААААААААААА..........!!!!!!!
60
6
 
15
 
! Отговори
ром ама лидер преди 2 години
Хайди сега не го линчувайте човека бе ! Има лилидер без претенции ?! Нашите лидери да не би да са стока ? Дори си позволяват саморазправа и побой ! Този ромски лидер с мед и масло да го храниш ,нито е набил някой ,нито е създал някакви други сериозни проблеми !
59
3
 
28
 
! Отговори
бай Моню преди 2 години
Каква техника, какви 5 лева? Важното е държавата да спаси този човек. Нима не разбирате какъв безценен човек е това? Той е бъдещето на България, той е златото на България, той е слънцето и въздуха за всеки българин. Вие ме занимавате с вашата закъсала техника. Хайде съвземете се! Какви българи сте вие? Господ да ви е на помощ! Какъв господ? Този е много по-важен от вашия господ. Той е лидер, лидер на хора като него. Заради него и тях България трябва да съществува, за да ги спасява!
58
0
 
35
 
! Отговори
верчо преди 2 години
Само ром от Хумата може да има претенции . там са лидер до лидер пастор до пастор търговец до търговец и калайджия до калайджия тук там и някой слухар музикант а да го питаш та къщата дето си я направил и двора дето си е заградил поне нотариален акт има ли а за данъци платени е това са вече екстри
57
22
 
7
 
! Отговори
много правилно преди 2 години
Какъвто и да е , лидер е ! Има право на претенции !
56
0
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Какво внимание?Със правоъгълен профил,или кръгъл?
55
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато видя някой от тия индианци да помогне на българин тогава и аз ще се почувствам задължен да попмогна. Ама до сега не се е чуло такова нещо никъде. И за ваше сведение нямам предвид помощ с пари- мож да се помага по много начини с труд, с мисъл ама етноса толко си може.
54
0
 
34
 
! Отговори
Този човек повтаря преди 2 години
в интервюта, че със свои пари купува храна на ромски деца, които скитат и се хранят от контейнерите за смет. В първия момент прави добро впечатление.
Обаче после се питаш защо не казва нищо критично по адрес на онези, които създават деца, взимат за тях надбавки и помощи, но ги оставят да скитат по улиците и сами да си търсят храна?
Вместо това, Петко Асенов подхваща темета за парите, давани за интеграция и помощ на ромите -някой друг ги взимал!
А защо бе, все някой да ви дава и да ви помага?
53
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като се наяде въшката излиза на челото
52
0
 
29
 
! Отговори
до 56 преди 2 години
В Миланска скала висят портретите на десет оперни певци, дали най-голям принос за световното оперно изкуство - 7 (седем) от тях са българи!
Факт!
Сега е жътва. Ще се отделя зърното от плявата.
51
0
 
52
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 2 години
Бързал е по партийни неотложни дела, явно! А Държавата не му обръща достатъчно внимание! Засрамете се, къде е и Хелзингския комитет! Все пак, той е от застрашения от изчезване етнос, усилено отглеждан и култивиран в държавата последните години, редно е поне шефа на АПИ да му се извини, и то-лично, че е такъв пътя! И даму прати един танк отпред, да разчиства пред него, персонално!Знаете ли, колко данъци са внесли, тези от етноса? Благодарение на тях имаме всичко!
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя треперлив "началник" е трябвало първо да го провери има ли книжка,и чак тогава ако има да го вади!Ама и той си трррррепери за местенцето!!!