Откриха мъртъв изчезналия в Сърбия Асен

Операторът пътувал с две момичета до Белград
10 яну 2017 10:57,
142
Откриха мъртъв изчезналия в Сърбия Асен
Снимка: Sportal

Видеооператорът Асен Петров, който беше в неизвестност от няколко дни, е бил намерен мъртъв в Белград още на 6 януари. Това става ясно от информация на Интерпол, пише Sportal.bg.

Още по темата

Асен е бил отседнал в хостел в Сърбия, който е напуснал на 5 януари. Оттогава той беше в неизвестност, като роднините и близките му призоваха за помощ за издирването му.

Туристическата компания, която е използвал, му е предложила да го закара до летището, но той не е отговорил.

Асен е пътувал с две момичета до Белград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВО ПЛЮЕШ БАЙ ***. . МАРШ В РУСИЯ ПРИ ПЛЮШКИН
93
0
 
9
 
! Отговори
недоносни преди 7 години
ка може да се пишат тези гнусни коментари ,когато има трагедия млад живот та вие сте недоносени не само в корема и главата ,но и в ръцете защото не знаете какво и как се пиши в този момент,жаалко за прекъснатия млад живот без значение на обеснения ,пред смърта не се обеснява само се съчуства,прегръдка силна за поднини и близки и мир на праха за това без време отишло си момче
92
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** народдреме ни за асен, обществена медия не е място за лични драми ... писна ми да чета селски драми и лични съдби ! Това жълт вестник ли е или да?
91
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли е Асен от "Асене, върни!"?
90
2
 
16
 
! Отговори
Бог да го прости! преди 7 години
БОГ ДА ГО ПРОСТИ!Искрени съболезнования на семейството и близките му!Голяма трагедия, толкова е млад...И разберете най-накрая, че няколко трола от неясно какъв произход, които са се изходили в този сайт НЕ са българския народ!!!!!
89
1
 
15
 
! Отговори
Варненка преди 7 години
До ЗасегнатаДуми нямам за това как някои хора се отнасят към подобно нещастие. Знаете, че не всички са такива, нали?! Бог да прости момчето. На Вас и всички негови близки - искрени съболезнования и сила, от която имате голяма нужда в този момент.
88
6
 
64
 
! Отговори
Прост народ преди 7 години
Годината е 2017. Под статия за починал сънародник, българи се пенят един на друг на тема Русия и Америка.Разликата между простаците в България и тези в Западна Европа (защото и там си има доста) е, че последните не се показват толкова. На *** му дай да крещи с пълна сила и да бие тъпана на който пише ПатрЕотЕ за кЕЛта майка БАлгариА!Засрами се бе, ***, поне за малко... Момчето си е отишло..Някой чуди ли се още кога ще се оправим?
87
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе въобще ние българите сме номер 1 ! Всички други са зле!Затова се избиваме на светофарите помежду си!
86
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали темата е за компютри или компоти ... продължават старите коментари на тема - "***" и колко велик е Путин.Смешни, жалки, обречени останки от някога славен народ
85
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшни сте - намерен паднал от високо пред блок не баш на пъпа на Белград, полицията разследва, ама коментиращите тук вече знаят, че е предумишлено убийство, знаят, че посолството не знае, знаят всичко и вече призовават за война. Стегнете се, имайте мярка и поне малко срам.
84
17
 
20
 
! Отговори
Истината преди 7 години
До 97 Ами защото това в чисто умишлено Убийство... гнусните сърби умишлено не са уведомили БГ посолство веднага, за да могат те чрез Аутопсията да изчистят следите ...Днес на Асен утре на мен други ден на Всички нас може да се случи...Аз често парувам транзит чрез тази гнусна държава, толкова са гнуснии чее просто нямам думи... А и мразят ни много... Като гледам у нас какви сърбомани имаа простооо срам ме е че съм Българин...Народ без никакво Самочувствие нажалост.
83
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Калин 101Неговите "роднини" най-вероятно отдавна са знаели че му хлопа дъската и са очаквали подобно нещо така че не ги мисли тях а гледай себе си.
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 104 До колкото ми е известно- ти си пи кафето с тия руски хакери за да ти е меродавна информацията! Нъл тъй, палляк? Бе Путин си го избра, бе, не хамериканския народ! кажи си го!Тъппан!
81
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та кой казвате бил cороcоид?
80
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"уважаеми хамерикански сорросоидни мъррши"До колкото ми е известно за издигането на Тръмп като президент, на изборите са играли руски хакери (поне така се говори). Рашките се кефят, защото това ги издига като хора, които поне нещо могат да правят. Тръмп си е фен на Путин също. Тръмп обаче се разсърди, когато хората по света бяха против Израел да строи незаконно в окупирани територии. (това си е от близките 2-3 седмици) Тръмп се кефи на евреите и ги подкрепя.Та кой казвате бил ***?
79
1
 
66
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Абе хора, какво ви става ? Защо се подигравате и злорадствате над тази трагедия? Едно младо българско момче е открито мъртво в Белград, не искам да си представя какво им е на неговите роднини. Съболезнования на близките. Нека почива в мир! :(
78
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 95 Ние говорим за ВСВ, ама ти си дрънкай за Първата световна където има 20 човека в тия градове убити от руските бомбардировки. 2500 срещу 20 човека? Добре ли е? В Балчик загиват 4-*** души за сведение.
77
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"документирани, дай доказателства за българи убити от руснаци през ВСВ."Олелеееее... Варна, Добрич, Балчик... Малко ли доказателства има? Невежеството не е оправдание! Хора, като сте били двойкари в училище и навсякъде, по-добре си мълчете!
76
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви грозни тъпотии са изписани под недописана, нескопосана новина за трагичната смърт на един българин...Ако това са днешните българи, моля поне да не цапате с думите си историята на страната ни от времената, когато имаше и хора, от които да не носи колективен срам човек.Между другото, как си представяте информирането на близките за нещастен случай с Вас в чужбина - парамедикът вдига телефона и Ви звънка да Ви каже? Има официални канали и международно установени процедури, иска се време
75
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РОССИЯ"сърбина е гостоприемен а българина е крадлив"Нищо подобно. Просто Русия насъскваше Сърбия да води войни с България, за да може Русия да има влияние на Балканите. И накрая стана така, че сърбите много си повярваха, като имаше някой голям батко да ги пази. Но беше до някое време. Сърбите водиха войни с всичките си съседи и все някой друг им беше крив, а те най-прави. И сега целуват дyпката на Русия, защото никой друг не им обръща внимание. А Рашка още си има интереси на Балканите.