Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?

Прокуратурата ще разследва случая и автентични ли са снимките
11 яну 2017 13:37, Екип на Dnes.bg
147
Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?
Колаж: Dnes.bg

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В социалните мрежи пише, че фотографиите са на директора на учебното заведение – Асен Александров, които са с определено порнографско съдържание.

Освен, че Александров е директор на 51-во СОУ от години, той е и експерт към Министерството на образованието.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай.

След приключване на разследването ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
9
 
17
 
! Отговори
51 СУ е яко! преди 7 години
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕИдете вижте какво представлява 51-во С(О)У - може и с Гугъл - и после вярвайте на гaдopиитe на Пpac Пpec!
80
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е човек на Кунева. Доста са близки.
79
2
 
13
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Ако има вина да си носи последствията. Ако ще и министър - председател да е. Дано само компетентни хора проверяват това, а не заплатаджии.
78
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е ЕВТИН И ЖАЛЪК МОНТАЖ- ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СЯНКАТА НА ВРАТА, СВЕТЛАТА ЧАСТ ОТ ВРАТА Е ИЗРЯЗАНАТА ЯКА НА РИЗАТА, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА ОБЛЕЧЕНАТА СНИМКА- ТОВА Е ОПИТ ЗА ОМАСКАРЯВАНЕ НА ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ- САМО ДЕТО НЕ РАЗБРАХ ТОЯ ЕВТИН МОНТАЖ КАКВО ПРАВИ НА САЙТА- НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ ОСЪДИ- ПОМНЕТЕ ДЕЛОТО ДЕЛФИН В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един и същи човек в различно време. На едната снимка е преди години на другата сегашно време.
76
10
 
4
 
! Отговори
зелка преди 7 години
това на снимката не е един и същи човек . да , има прилика , но са различни хора . :)
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде брой бемките .
74
1
 
26
 
! Отговори
Робин Худ преди 7 години
Родна българска действителност .Сега на въпросния директор ще му се наложи дълго да обяснява" ЧЕ НЯМА СЕСТРА "... Като не могат да го преборят по честния начин , да го омаскарят . Много желаещи за директори н тази държава, много мърсотия бре .
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брат близнак. Бемките са водещи не носа.
72
8
 
15
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Въпросче.Откъде са взети снимките?Защо няма голи снимки с моя милост? - защото не ги споделям в даскалото и нета.Със сигурност не са откраднати от скрина под леглото му.
71
9
 
10
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
Охооооооо на стария вълк агнешко му се е прияло.То да не се окаже ,че ги е изпращал на ученичките,щото иначе на тия години нормален човек със семейство,каква работа има да се снима по дедов?То ще излезе и че тръти даскалице ама айде.
70
4
 
14
 
! Отговори
Коментар преди 7 години
Ако искаш да си известен в днешно време се явяваш на кастинг за някое реалити. Ако искаш обаче всички да те знаят просто си направи две три голи снимки пред огледалото с някой Андроид . И ако вземеш че ги качиш я в пощата си я в някоя страница направо няма място къде да се скриеш . Върви после обеснявай че си много интелигентен.
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не е написано третото му име нали е българин и директор на училище, ако беше сгицански ром или престъпник само инициалите.
68
12
 
25
 
! Отговори
Обаче преди 7 години
Някой има здрав интерес човека да бъде очернен и но с помоща на медиите !!!! Разбирайте че е платено да Не го харесвате !!!
67
4
 
22
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Кой е качил снимките? Много просто - който ги е имал! Ще проведат разследване? Първо да попитат "експерта" директор - аджеба - на кой ги е дал? Най-късия път - обикновено е верния. Не ми стана само ясно - какво да разбирам под - "снимките имат определено порнографско съдържание" какво - малкия експерт да не се е надигнал :-) пхахаха
66
7
 
19
 
! Отговори
Обаче преди 7 години
Като написах че не е той на снимката и къде са разликите изтриха коментара ми . Смятайте !!!!!
65
3
 
7
 
! Отговори
Обаче преди 7 години
Има и малка разлика във формата на очите .
64
7
 
19
 
! Отговори
Монтаж преди 7 години
Снимката най-вероятно е монтаж.
63
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нета от кви ли не фотоси гъмжи и на мъже и на жени, та дай сега на тоя да го нахулиме. То пък другите са(сме), от агънце нагоре.
62
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Порно маняк.