Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?

Прокуратурата ще разследва случая и автентични ли са снимките
11 яну 2017 13:37, Екип на Dnes.bg
147
Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?
Колаж: Dnes.bg

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В социалните мрежи пише, че фотографиите са на директора на учебното заведение – Асен Александров, които са с определено порнографско съдържание.

Освен, че Александров е директор на 51-во СОУ от години, той е и експерт към Министерството на образованието.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай.

След приключване на разследването ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има вероятност някой атакист да е закачил снимката на отвратения гол даскал на снимката!
40
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия директори кой ги назначава и от коя партия? Предполагам ще потулят случая иначе току виж излезе огромна педофилска мрежа свързана с важни хора. Би трябвало да закрият училището.
39
12
 
20
 
! Отговори
СРЕДАТА НА МЛАДИ преди 7 години
и красиви младежи на някои им действа като стимулант. Тоя кандидат-пенсионер вместо да си дундурка внуците тръгнал да си прави ГОЛИ СЕЛФИТА. Явно МОРАЛА му не достатъчен да бъде УЧИТЕЛ, а още по-малко ДИРЕКТОР на гимназия. Всеки има личен живот, ама това намирисва на преднамерен избор на ПРОФЕСИЯ. Ако беше станал програмист, на КОЙ МУ ПУКА. Ама ДАСКАЛ в гимназия.... СОРИ, майна! ШУТА ОТЗАД и да се пробва пак като програмист
38
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ги качи? Много ясно , Путин ги качи. Чакайте снимки на Кунева.
37
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшна издънка на кадър на Герб. Сега ако излезе и как е насилвал деца от училището . Невероятно в какво се замесват управляващите и кмета на София.
36
7
 
8
 
! Отговори
булгаропитек преди 7 години
Като гледам коментарите май вече съвсем за нищо не става остатъчния/утаечния мат'рял в тая територия. Не да сме най-бедните в Съюза заслужаваме, ами изобщо не заслужаваме да сме в Европа - а при любимите на трoлeтaриата североазиатци. В безкрайната кал като истински пpacета.Май приказката за българите и казана е сред любимите на едни 'братски' служби... след 45 години отборно клане и култивация на сиво балканско гoвeдo...
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне тази снимка, показана тук изглежда да е фотошопната.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"След приключване на разследването ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. за повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс."===Извършено престъпление и повдигане на обвинение от кого и на кого? Директора или тоя, който е качил снимките? Не става ясно.
33
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставка ще подава ли или това е официалното работно облекло в гимназията ?
32
10
 
18
 
! Отговори
Денди преди 7 години
На снимката в ляво изглежда доста напрегнат във физиономията. Все едно, че всеки момент ще свърши. Явно се е надървинил на някой ученик от средния курс.
31
3
 
15
 
! Отговори
до 38 преди 7 години
Уважаеми приятелю ***, колко коментара трябва да напишеш с един и същи безсмислен текст ? Или ви плащат на коментар и гледаш да препечелиш повече ? Поне гледай да си разпределяш безсмислиците по различни теми...А най-добре се пробвай да си намериш смислена работа...
30
16
 
17
 
! Отговори
МОЛЯ, РОДИТЕЛКИТЕ преди 7 години
по-малко да пишат в защита на тоя ПЕДОФИЛ, Щото РОДИТЕЛИТЕ ще го подберат със СОПИТЕ
29
11
 
33
 
! Отговори
51 преди 7 години
До ДА СИ ХОДИ САМИдея си нямате за какво говорите. Родителите се молим първо да се оправи от инфаркта, който тая гадост му докара, и после да намери сили да продължи. А вие няма и да разберете с какво да продължи. Поне оградата на училището да бяхте виждали - да не говорим за параклиса в задния двор, интерактивните дъски, системата за достъп, фотоволтаиците, американките и китайките, които докарва да преподават... ама не - на тоя мат'рял му дай чалга и мръсотия. Защо ли сме най-бедните в Съюза
28
7
 
20
 
! Отговори
СОРОС ДАВА, ТВ СНИМА преди 7 години
ей така се гради ИМИДЖ на УСПЕШЕН човек. Нали и на ТЪПАТА ТИКВА така му направиха имиджа на ЖЕЛЕЗЕН, мъжага, и СПАСИТЕЛ на нацията. Тия номера ги знаем неУважаеми писачи на заплата към АМБАСАДАТА
27
19
 
26
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Учил съм в 51-во доста преди въпросният господин да стане директор и знам в какво състояние беше. Човекът направи от него училище образец! Така трябвад а изглеждат всички училища в България! Не случайно на предната кампания по записване на деца в първи клас родителите се редиха на опашка от малките часое на предния ден! Не ме интересува по какви програми се финансира училището щом е за доброто на децата! Защо няма програма "Русия за България...!?"
26
11
 
15
 
! Отговори
ДА СИ ХОДИ САМ преди 7 години
докато родителите не са го изритали с ШУТОВЕ от кабинета
25
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е виновен!да изгоним веднага руското културно аташе и още поне 3-*** други
24
15
 
17
 
! Отговори
КАКТО ПИСАХ преди 7 години
СОРОС търси такива под дърво и камък. ЗАВИСИМИ. ОБАЧЕ ТАКИВА- ВЪН ОТ БЪЛГАРСКОТО ШКОЛО.
23
14
 
13
 
! Отговори
ГРЕХОТА Е МАДАМ преди 7 години
да се пропагандира ТОЗИ НАЧИН на живот. Ако толкова го влече човека ... МОЛЯ да си смени професията и да заминава на ОКОЛОВРЪСТНОТО
22
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50 нюанса сиво епизод 3 made in Bulgaria