Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика

Сръбските полицаи с две версии - жертва на инцидент или самоубийство
133
Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика
Снимка: Facebook

Видеооператорът Асен Петров е бил с 2,013 промила алкохол в кръвта, пушил е марихуана и е употребил синтетични наркотици преди смъртта си след падане от високо в Белград на 4 януари. Това потвърдиха за "24 часа" източници от българската полиция и сръбски разследващи.

Още по темата

Местните власти са категорични, че става дума за самоубийство.

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" № 30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен.

Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство. Те не смятат и че смъртта на Асен може да е случаен инцидент, тъй като нямало причина младежът да е на терасата.

За версията самоубийство говорел и фактът, че намереният в джоба на Асен ключ не е от блока, от който е паднал.

Зданието е от най-високите в квартала, затова криминалисти предполагат, че 26-годишният мъж е влязъл в него с цел да се самоубие.

Тялото е намерено по очи, с множество травми и счупвания.

Според експертизата младежът е бил жив по време на падането. Близките и приятелите на Асен обаче не могат да повярват, че той се е самоубил. Те го търсиха няколко дни, преди в понеделник да се разбере, че е намерен мъртъв. Операторът е кроял планове за бъдещето, от Сърбия се е обадил на колежка в Спортал.бг, където работел.

Помолил да го акредитират за ски състезанията в Банско през февруари, а вчера е трябвало да замине на лагер с футболния "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия. Все още не е ясно и кои са били двете момичета, които са придружавали оператора. В резервацията си през туроператор той е посочил, че ще отседне задно с Борислава Ненкова и Михаела Маринова. Никой от приятелите на Асен обаче не ги познава, загиналият младеж не е общувал с тях през социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 35 ТИ ПЪК СРЪБСКИТЕ А БЪЛГАРСКИТЕ??
23
0
 
35
 
! Отговори
Bit преди 7 години
А не можели да просто да се е хлъзнал по леда и снега, щот на пет уискита и две треви, човек не може да си събера акъла, камоли да ходи по права линия?
22
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО на 26 години в Белград нощно време и сам е ужас.!!!
21
4
 
15
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
Редактор в спортал :D :D :D там, ако им видите статиите тука в днеса, ще ви се сторят като професори!!! Иначе той може да не е пътувал до сърбия за да се самоубива, и там да му се е отключила неква депресия и да е решил да скача, то това не пита...
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къв туроператор ви гони вас бе? Какви са тези случайни съчинения - туроператори, самолети, летища? Като сте шпионирали фейбука му, поне да бяхте прочели правилно...
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е станало случайно, да е искал да види изгледа от висок етаж, да се е надвесил и с малко олюляване да е паднал. Живея в такъв висок блок и по общите тераси е страшно, защото перилата не са много високи. Много е лошо това, млад човек да си отиде!
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил пиян бил с наркотици, ама се показал и як алпинист да се катери по покрив, тераса, счупен прозоре. Че и височина е търсел чак гетото.?
17
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигора на това момче хладилника му е бил винаги пьлен парите са му стигали за всичко! Но с компанията с която се е движел го е научила да живее като наркоман! За туй народе не се сприятелявайте с наркомани!
16
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за момчето и съболезнования на близките! На мен лично цялата история ми се струва съшита с бели конци... Ако ще се самоубива, защо ще ходи чак в Белград? Няма никаква логика самоубиец да тръгне да пътува толкова километри, да влезе незнайно как в някакъв блок, където нито познава някой, нито има реална причина да бъде там и да скочи именно от там... Дано почива в мир.
15
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо ми прелива... да ходи чак до чужбина да се трепе.
14
3
 
32
 
! Отговори
sdfsdf преди 7 години
Толкова разбирате от наркотици, която е дори грешно ползвана дума за някои вещества в България. Наркотиците са просто инструмент и могат да усилят чувствата, таени дълго време. Ако наистина се е самоубил, далеч преди това го е мислел, и без чужда помощ.
13
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако всеки пиян с марихуана се самоубива от така направената полицеиска извадка. То за година две няма да има зависими.
12
0
 
24
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Пием, пушим - 3 в 1.. Ех, тая младеж!
11
10
 
35
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
ЧОВЕК КОЛКОТО И ОБРАЗОВАН ДА Е ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪНИ ! ЗА КАКВО СА МУ ТЕЗИ НАРКОТИЦИ ,ЗА КАКВО МУ Е ТАЗИ МАРИХУАНА ?! ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ДОБЪР И ЗДРАВОСЛОВЕН ЛИЧЕН ЖИВОТ ! ОБРАЗОВАН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ОЗНАЧАВА УМЕН И КАДЪРЕН В ПРОФЕСИЯТА СИ ,НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ОБРАЗОВАНИЯ ЧОВЕК МИСЛИ РАЦИОНАЛНО ЗА ЖИВОТА И ПОСЛЕДСТВИЯТА !
10
0
 
4
 
! Отговори
R преди 7 години
До АнонименПросто е. Ако наистина го направят, как някой ще разбере, че се чудиш.
9
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жалко за младото и хубаво момче. Съболезнования
8
6
 
33
 
! Отговори
Мда преди 7 години
Пиян и надрусан!
7
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тази днешната младеж? Неграмотна работа. Какъв е този коктейл от синтетика, марихуана и алкохол ?Боже, опази!
6
4
 
53
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 7 години
Нали ви казах, че мирише на лютеница.
5
18
 
34
 
! Отговори
Набор 1991г финанси преди 7 години
Еми нормално.Само като се погледне това момче си прилича на пълен..С такива индивиди е пълно по крайните квартали на София както и около НДК впрочем.