Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика

Сръбските полицаи с две версии - жертва на инцидент или самоубийство
133
Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика
Снимка: Facebook

Видеооператорът Асен Петров е бил с 2,013 промила алкохол в кръвта, пушил е марихуана и е употребил синтетични наркотици преди смъртта си след падане от високо в Белград на 4 януари. Това потвърдиха за "24 часа" източници от българската полиция и сръбски разследващи.

Още по темата

Местните власти са категорични, че става дума за самоубийство.

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" № 30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен.

Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство. Те не смятат и че смъртта на Асен може да е случаен инцидент, тъй като нямало причина младежът да е на терасата.

За версията самоубийство говорел и фактът, че намереният в джоба на Асен ключ не е от блока, от който е паднал.

Зданието е от най-високите в квартала, затова криминалисти предполагат, че 26-годишният мъж е влязъл в него с цел да се самоубие.

Тялото е намерено по очи, с множество травми и счупвания.

Според експертизата младежът е бил жив по време на падането. Близките и приятелите на Асен обаче не могат да повярват, че той се е самоубил. Те го търсиха няколко дни, преди в понеделник да се разбере, че е намерен мъртъв. Операторът е кроял планове за бъдещето, от Сърбия се е обадил на колежка в Спортал.бг, където работел.

Помолил да го акредитират за ски състезанията в Банско през февруари, а вчера е трябвало да замине на лагер с футболния "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия. Все още не е ясно и кои са били двете момичета, които са придружавали оператора. В резервацията си през туроператор той е посочил, че ще отседне задно с Борислава Ненкова и Михаела Маринова. Никой от приятелите на Асен обаче не ги познава, загиналият младеж не е общувал с тях през социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
2
 
! Отговори
innercity преди 7 години
Асен не е взимал наркотици,нито е пиел повече от две бири на излизане! Той бе позитивен,добър,работлив и с голямо чувство за хумор,липсва ни! Почивай в мир!
83
0
 
0
 
! Отговори
Млък преди 7 години
Нямате правото всички вие с грозните си души и ред да коментирате по повод на Асен....Всички вие,които нямате срам и сърце да не хвърляте глъчката си от злоба и глупост,дори пред паметта на хората!!! Асен беше един невероятен човек,интелигентен,начетен,меломан и киноман човек,богат на знания за спорт и култура,добър приятел и човек,който ако бяхте срещнали поне веднъж в живота си,щяхте да уважавате! Замълчете вече,имайте срам...много ли ви е трудно да бъдете човеци...
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...наркотици! И ако ти си мислиш че това момче е наркоман, трябва или цял живот да си бил във вас или в семейната ви кравеферма! Стегнете се , почнете да сте хора , да чувствате ,да съчувствате , да обичате... защото ТИ не друг е виновен за положението в което се намираме!Бог да го прости
81
1
 
4
 
! Отговори
Овца 2 преди 7 години
Мразите роднините си , мразите всичко! Повече сте от обля смотани американци,руснаци,англичани, немци и и... но живеете като мишки,живеете лижейки гъзовете за да ви е заплатата 600 и да имате бензин за колата която не отговаря на стандарта ви ,Ама нали има комплекс. И сега в този момент виждайки фактите,вие овце неземни с мизерната ви ценностна система почвате да плювате и обиждате на наркоман и Кво ли не... искате ли да ви разкрия една тайна всичките ви чалга ,тв и кви ли не идоли използват ...
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казармата, та казармата...Един разправяше, че братовчед му (квартален дилър) направо пощурял от кеф, като му пратили "честитката". Вика, само помисли, братчед - толкова много клиенти на едно място!
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Познатa spored tebe zakakvo e otishal v belgrad da qde i pie li ?
78
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие сте жалки. А всички, които го познават Ви ненавиждат дълбоко за глупостите, които си позволявате да обобщавате. Да почива в мир, а Вие стискайте паллци да не се озовете в подобна долна ситуация. Тогава ще се опитвате да обяснявате какви хора сте, колко сте трезвеници и каква е истината, но подобните на Вас ще Ви оплюят и в гроба, защото те ще знаят и не биха Ви оставили да почивате в мир с единствената цел да се докажат... да докажат, че и Вие сте ***, за да им олекне.
77
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоя безмълвна и Ви чета... Всички Вас, които от всичко разбирате, всеки определяте и на всичко знаете сценария... Вие знаете какво е станало, как е станало и какъв е бил той, само защото изглежда по определен начин. Типично... Вие знаете също какво и колко е позвал и какви са му били намеренията. Вие велики жалки овце най- много от всичко обичате на всичко да слагате Вашата точка, защото тя е най- логична и най най... Удобно ли ви е така пред столовете? Удобно ли ще Ви е ако вашето дете е Той ?
76
7
 
18
 
! Отговори
Познат преди 7 години
Това е абсурдно. Удобно за всички разледващи - сърби и българи, изкарват го наркоман и потулват случая. Асен мразеше наркотици , пиеше по 1-2 бири макс. Самоубийството е общо по -абсурно , той имаше планове ,обичаше живота и беше супер позитивен .Помислете логично,той е от София, ако искаше а се самоубива,има толкова много високи сгради тук , защо ще ходи чак до там,квартал на майната си ,ще се катери по някакви прозорци.Защо ще взема наркотици,напива в Белград,след като никога не го правил тук
75
7
 
18
 
! Отговори
Подозрение преди 7 години
Удобно за пред мат'ряла изкарват момчето наркоман и пияница, но има твърде много несъответствия. Какво е правил в Белград, след като е тръгнал за ски курорт? Къде са двете момичета и кои са те? Най-вероятно е видял или заснел нещо, което не трябва и са го самоубили. Ако се намери някой да тръгне по следите и да разследва, може да бъде изчистена паметта на момчето. И защо никой не споменава, че преди няколко години оператор от същия сайт загина?
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вие вярвате ли на тия неща!?
73
11
 
16
 
! Отговори
Да обобщим преди 7 години
Младо, САМОТНО, амбициозно момче, по всяка вероятност провинциалист, се опитва да се докаже в "работата си". Правенето на снимки за някакво сайтче, където ти подхвърлят жълти стотинки си е подигравка. За да намали напрежението често си "замезва", просто така - за настроение (познавам много такива). Всички колеги правят планове за Нова година. Той сам, като куче. И тогава идва ред на другия живот, измисленият, за пред хората. Ски в чужбина, с две приятелки! Накрая - Нови Београд и найлонов чувал.
72
7
 
23
 
! Отговори
хайде стига преди 7 години
До AnonimenОтишъл е да си се друса. Няма никакви момичета. Стая с три легла, струва много по-малко отколкото да си наемеш единична стая. Плащаш и получаваш ключ. Кой го интересува Иванка, Драганка или Петранка дали са лежали в другите две легла.
71
7
 
14
 
! Отговори
Фен на спорта преди 7 години
До AnonimenАсенчо е сред най-позитивните и прекрасни хора, които някога съм познавала--------------------Ами, за да изглеждаш позитивен в очите на околните, когато си аутсайдер, трябва много "гориво". Прям и открит човек казва къде отива. Защо са тези - измислени момичета (той ги е споменал в резервацията), щял да кара ски около Ниш, пък го намерили под балкон в Белград. Подготвял си е лебедовата песен. Да го коментират след смъртта му, защото аз нищо не бях чул досега за някакъв си Асен.
70
18
 
25
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Хора, аре моля да престанете с коментари като наркоманче и т.н.пича го познавам и ви гарантирам, че нито се е самоубил, нито се е надрусал, нито момичетата са били *** и т.н. Тук журналята само търсят някаква мега сензация.Все още не мога да повярвам, че случилото се е истина.Асенчо е сред най-позитивните и прекрасни хора, които някога съм познавала.ужасно грозно е да се коментират лоши неща, особено в такъв тежък момент за семейството и приятелите му.Нека почива в мир!
69
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Балконинг! Дрогата не прощава, помните ли един бивш легионер, май англичанин беше, като се беше надрусал на Слънчака, с някаква фадрома беше изпопремазал сума ти коли по улицата. Едва успяха да го хванат полицаите. После нищо не помнеше.
68
6
 
12
 
! Отговори
Пич преди 7 години
Според сръбските полицаи това било самоубийство, а не нещастен случай, защото нямало причина да бъде на терасата. Абе ей, я се напийте като казаци, пък после вземете малко амфети, пък да видим дали няма причина да се катерите по блокове и тераси? Този е бил толкова пиян и назобен, че сигурно е тръгнал след големия розов заек, който го е завел на една хубава зелена поляна. Разбирайте, този младеж е бил абсолютно неадекватен. Това е инцидент. Да намерят с кой е бил, хората от купона знаят ...
67
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 7 години
До ГоранТук темата е съвсем друга и е свързана със смърт в следствие на наркотици и алкохол. И там е работата, че теези неща ги има отдавна и изобщо не се повлияват от това дали в държавата има наборна армия или няма. Напротив, дори армията в Колумбия е играла с Пабло Ескобар на времето. В Бразилия също. Руската наборна армия е една от най-тежките, което не спира масовата смърт на млади хора от хероин и алкохол. В този ред на мисли масовата употреба на *** няма нищо общо с "казармата".
66
2
 
11
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Ей, бил съм в казармата и е простотия! Но трябва да я има, поне три месеца! Не е излишна!
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напомня ми на случая от преди години с онзи германец на Златни пясъци. След употреба на синтетични наркотици откача и изчезва.