Асен измислил двете момичета. Бил сам в Белград

Младежът искал да заблуди хазяина си, че няма да прави купони
Обновена: 12 яну 2017 19:16 | 12 яну 2017 18:42, Петя Славова
15
Асен измислил двете момичета. Бил сам в Белград
Снимка: Facebook

Асен Петров е бил сам в Белград и си е измислил двете момичета, за които се предполагаше, че са го придружавали, пише "24 часа".

Според изданието, трикът е бил използван от младежа, за да заблуди хазяина си, че няма да прави партита в квартирата си.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че българските разследващи са се запознали със случая, съобщи шефът на полицията Христо Терзийски.

Операторът бе намерен мъртъв в покрайнините на Белград на 4 януари. "Имаме получена такава информация по линия на международното оперативно сътрудничество. Образувано е досъдебно производство в Сърбия, а нашият представител е посетил полицейската структура, която разследва този случай", каза още полицай №1 в страната.

По думите му са проведени разговори с експерти, разследващи конкретния случай. "Имаме пълното съдействие и увереност от страна на колегите в Сърбия, че ще проведат всички необходими процесуално следствени действия за изясняване на всички факти и обстоятелства", каза още Терзийски.

В същото време, както писа Dnes.bg близките на Асен не вярват, че той е сложил край на живота си. По думите им, операторът е имал планове за бъдещето. Искал е да бъде акредитиран за ски състезанията в Банско през февруари, очаквало се е да замине и на лагер с футболен клуб "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Млък преди 7 години
До Надя НиколоваНямате правото всички вие с грозните си души и ред да коментирате по повод на Асен....Всички вие,които нямате срам и сърце да не хвърляте глъчката си от злоба и глупост,дори пред паметта на хората. Асен беше един невероятен човек,интелигентен,начетен,меломан и киноман човек,богат на знания за спорт и култура,добър приятел и човек,който ако бяхте срещнали поне веднъж в живота си,щяхте да уважавате! Замълчете вече,имайте срам...
8
0
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
Само дето Капаоник изобщо не е близо до границата ни със Сърбия....
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Совите не са това,което са
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахо, хихи ..., човече, пълен релакс :)
5
3
 
53
 
! Отговори
Ana преди 7 години
Българин е стнал жертва в друга държава. За разлика от ***, които коментират до момента, аз смятам, че държавата е длъжна да направи всичко необходимо, за да разбере какво се е случило. Не ме интересува дали е бил наркоман или самоубиец. УМРЯЛ Е БЪЛГАРИН! Не може 9 дни да не се уведоми посолството! И ако имате малко акъл ще направите петиция поне за разследване!!!
4
4
 
30
 
! Отговори
Мога преди 7 години
Мога да летя.Мога да спра на ръба.Мога хиляди неща...
3
1
 
17
 
! Отговори
:D преди 7 години
**аси неграмотното заглавие, 3 пъти го чета да го разбера. Защо след Асен има запетая?
2
1
 
56
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Какво е "хазайна"?Не се ли казва "хазяина"?!
1
19
 
40
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Стига вече сте ни занимавали с личните проблеми на едно напушено момче,решило да експериментира със себе си.Не може разни хора да творят* глупост след глупост и виновна да бъде държавата!