КАТ се оборудваха с нови коли, Борисов ги инспектира

Старите автомобили пък ще се "пенсионират" по селата
12 яну 2017 16:25,
68

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Днес вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова и премиерът Бойко Борисов представиха в сградата на Главна дирекция "Национална полиция" новите автомобили, които ще бъдат пуснати в експлоатация.

Колите ще бъдат използвани от КАТ за патрули и пътен контрол. Новите коли ще са с камери, микрофон и таблет, чрез който още на място ще може да се издават фишове.

Автомобилите, които се "пенсионират" пък ще минат прегледи и ще бъдат представени на районните управления в помощ в борбата с битовата престъпност.

Румяна Бъчарова и Бойко Борисов лично инспектираха новите автомобили. Полицаите пък демонстираха как се работи с таблетите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
излагация преди 7 години
Не е истина, верно ли патрулките ще са КИА???
56
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давайте,харчете за последно.Още две седмици за какво ли ще се сетите още.Еййййй,зор ще видите докато изхарчите това,което взехте от нас.
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шлифера от едно време ли е ? Нещата не се променят... :)
54
3
 
15
 
! Отговори
clown007 преди 7 години
Само да попитам...Бат Бойко дали е рязал лентички...благодаря предварително.
53
2
 
3
 
! Отговори
Pican преди 7 години
Koi znae kakvi kartoneni beemweta ili mersedesi sa im probutali, te nemat pari za toyoti ili fiati...?!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бравос на МеВеРету, Кии-те са готини. Сега и министъра да сменят, че е на 57г. и поне 250,000км., и са идеали!
51
0
 
23
 
! Отговори
Поршета преди 7 години
Афе хора, и поршета да им дадете като съдебната система е развалена, като интелекта на средния човек е нисък, като няма затвор за подкуп нещата няма да се оправят.Както винаги по Български оправянета започва от долу нагоре.Елате моля ви в САЩ да видете уважение към униформен (включително полиция)
50
0
 
10
 
! Отговори
Буков преди 7 години
По-добре да отиде в пожарната и да види окъсаните дрехи на пожарникарите. Журналистите да попитат спасителите, сега ли са по добре или когато бяха самостоятелно? По зле са, защото ги пратиха при нищетата на пожарната, а не изравниха нивото на пожарникарите с предишното на гр. защита. Бавно и методично скапват пожарната.
49
7
 
7
 
! Отговори
... преди 7 години
Това са измислени трошки, пък макар и нови коли. На за запад една полицейска или таксидцийска кола излиза директно от завода. Имам познат с Е класа такси от завода купувана с метан. Подсилен радиатор, друга автоматична скоросна кутия, подсилено окачване заради двете големи метанови уредни и заради броя пътници които ежедневно се возяд. Тука е сервиза са му казали, че таксито ще надживее две нови коли. Правете си сметката как излизат от завода полицейските коли. Нашита за за разнис на пица.
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лош материал в каквато и кола да го сложиш пак си остава лош.Това се отнася и за вас.Където и да ви сложат, ще сте мързеливи, необразовани, не морални, объркани, мрънкащи, негативни и тн.Ако сменим партии и с нови.. пак ще са същите по мислене и действия.
47
3
 
9
 
! Отговори
az преди 7 години
трябват нови полицаи-честни,нови коли няма да оправят нещата,да не говорим милиционерите с новата техника как ще се оправят..
46
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА снимка номер 8 полицая показва среден пръст.
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РумбуракДа прав сте ...пари има ,как да ги остави на други,явно не е сигурен дали за трети път ще се излъжат хората
44
2
 
12
 
! Отговори
Чайковски преди 7 години
КАТ плащали за винетки на колите си?
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намерил си Баце занимание да убие времето. А пък тия от КАТ да вземат да му обяснят какво е таблет и как се ползва (ако и те имат някаква идея що е туй), че го гледа като извънземна джаджа - строго и с недоверие :))
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво се чудите ,ставайте всичките полицаи, вече колко ги уредиха. Ние умните и свестните ще отиваме в чужбина, чао, весело.
41
4
 
23
 
! Отговори
Румбурак преди 7 години
Бойко харчи като за последно.30 000 струвала една патрулка, а да даде пари за увеличение на пенсиите и заплатите няма.Ха кажете че умишлено не ни държат бедни
40
1
 
10
 
! Отговори
Старшината преди 7 години
Охаааа, седалките на тия новите коли са страшно удобни...като я пуснеш малкооо назад и смяната свършила...
39
0
 
3
 
! Отговори
До Големио Дувар преди 7 години
1. Европейските директиви забраняват да се дава предимство базирано на мястото на производство2. В Баховица вече нищо не сглобяват - имат едни изостанали сглобени на джипки и пикапи на плаца и се мъчат да ги пробутат някъде, че са Евро 5
38
2
 
12
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Няма такава държава падне снЕг тиквата търчи да спасява ,стане катастрофа (Хитрино) тиквата пак търчи ,купят по нЕкоя кола на полицаите пак е пръв ,а да не говорим за магистралните лентички тоя май не разбра ,че е премиер ,а не треторазряден чиновник . Тези му действия само доказват че държавата я няма всичко е сведено до "бащицата ".