Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж

Нито една не е била публикувана в интернет, взети са от вестници
162
Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж
Колаж: Dnes.bg

В голите снимки на директора на 51-во столично училище няма порно, те са колаж. Това е показала експертиза на вещо лице, възложена от ГДБОП по проверка на Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет.

Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата, според bTV.

В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката. Малко преди това да стане ясно, ученици и родителите им организираха демонстрация в защита на директора Асен Александров.

Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки в защита на директора.

Наказанието за разпространение на порнографски материали според закона е затвор до една година или глоба от 1000 до 3000 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 85. 12 годишните,особено момичетата да бъдат впечатлени. Повечето имат по-голям опит от колкото този има за 60 г живот.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А отврати ли те ,когато Тодор Славков във ВИП Брадър се разпищоли пред зрителите на НОВА.Понесе ли телевизията някакви санкции.Обезумяеаме бавно,но трайно
72
4
 
5
 
! Отговори
Сидер Войвода преди 7 години
Слагай черни очила на... и те взимам за депутат.
71
11
 
5
 
! Отговори
ИСТЕРИЯ И ОЩЕ НЕЩО преди 7 години
ВСИЧКИ ТУКА СЕ държите като че ли току що сте паднали от клона.Интересно че една жена колкото повече се разсъблича и позира гола става все повече уважавана и известна.Интересно че най вече мъжете които са вещи в порното оценяват тази снимка като такава и плюят ли плюят защото мозъците им са извратени.ФАКТ!
70
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите отново показа шестващата си простотия.Заприличали са на оная детска игричка"развален телефон".Сринаха с един замах учителството и доволно потриват ръце.
69
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живеем в свят, в който НЕНОРМАЛНОТО се превръща в НОРМА.По-лесно е да се приспособим, отколкото да търсим истината и виновниците за поруганите морал и закон да получат заслуженото.Това, което се случи тези дни, е поредния атентат срещу нормалността с (не) предвидими последици.Подкрепата за директора е Нищо, ако няма ОСЪДЕНИ!
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** ги презират културните народивижте австрия вижте унгария- гонят ги на държавно нивозащото целта им е разлагане на обществота и държавите извън щатитенужно им е харизонтално пространство в което няма върхове а тор и почва за изхранване на "изключителното" американско общество според обонгоу нас са окупирали всичко и се крият зад паравана герб- чисто соросоидно творениеа тази акция част от върховата им активност начело с плювнев- хитро измисленовижте как ни плюят а ние сме ангел
67
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо директора каза ,че погрешка е качил тия снимки . След това каза ,че някой му е хакнал телефона и компютъра. Сега вече " доказаха" ,че снимките били колаж. Утре очакваме да ни кажат ,че всъщност на снимките не е директора ,а някой друг. Тия ни вземат за ***.Той човека си призна ,че снимките са от телефона и компютъра ,спецовете доказаха ,че такива снимки всъщност нямало.Народеееее
66
2
 
24
 
! Отговори
Старата школа преди 7 години
НПО - "европейските ценности" - инцест, педофилия, разврат, зоофилия, некрофилия.. Да изреждам ли още? А тъпите родители тръгнали да го защитават! Достатъчно каза онзи Емил Джесим ли беше при Ризова - НПО-та подкрепят училището. И защо? Да насаждат "неолибералните" ценности! Боже, пази България от прости хора! За родителите и учителите говоря...
65
0
 
5
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
До НИЕ:Да,.....учителите много добре знаят и страдат от новия закон!
64
11
 
27
 
! Отговори
55 преди 7 години
Казва,че бил се снимал в банята по бански!?Кажете ми кой нормален човек влиза в банята си да се къпе по бански!?Съвсем ни направиха на бунаци!
63
9
 
24
 
! Отговори
аман бе преди 7 години
Десет пъти в прав текст ви го казаха,че това е гейска история,че тоя има връзка с дванайстокласник,и пак се чудите и договеждате кво става!..Баси!
62
8
 
20
 
! Отговори
НИЕ преди 7 години
Нямали дигитални копия!Ами идете в редакцията на вестника-там имат такива!Те да не са ги взели от фото-маймун!И такава светкавична реакция от прокуратурата и експертите!Абе това са хакерите на Путин,които от Америка се пренасочиха къмто нашия перверзник Асенчо.Писал новия закон-правете сметка сега какъв е "закона"!Гол календар от учителите с протести ,в които незаконно са въвлечени и ученички.В училище на коя страна може да стане това.Доста парички е отклонил към школото и сега си плаща!Къш!
61
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кръстчето на шията негово ли е ?
60
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си какъв красив календар ще се получи от голите му колежки и закачен в класните стаи на децата .Нямам думи
59
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все още царува ГЕРБ . НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ......а техните хора са СВЕТЦИ
58
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много евтин и очевиден колаж- забележете "голата" снимка и светлата част на врата, тя носи откоса на яката на ризата от дясната снимка. Дано са намерили хубаво тяло да му монтират- НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ОРЕЗИЛЯВАНЕ И ОМАСКАРЯВАНЕ- НЕКА ПОСЛЕ ОБЯСНЯВА, ЧЕ НЯМА СЕСТРА.
57
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Муахахаха...какъв колаж като тоя сам си казва че до кръста бил той?
56
5
 
23
 
! Отговори
сополан ПАСИ преди 7 години
Щом КАРОЛЕВ тръгна да го защитава ....ЕДНА ДРУЖИНКА СА..??????? един шут за този ПЕРВЕЗНИК......
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 62 Пешо*ѝ твоята глава спрямо тялото ти как е?