Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж

Нито една не е била публикувана в интернет, взети са от вестници
162
Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж
Колаж: Dnes.bg

В голите снимки на директора на 51-во столично училище няма порно, те са колаж. Това е показала експертиза на вещо лице, възложена от ГДБОП по проверка на Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет.

Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата, според bTV.

В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката. Малко преди това да стане ясно, ученици и родителите им организираха демонстрация в защита на директора Асен Александров.

Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки в защита на директора.

Наказанието за разпространение на порнографски материали според закона е затвор до една година или глоба от 1000 до 3000 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Предлагам всички фолкпевици от "Пайнер" да направят гол календар!Ще бъдат далеч по-интересни и атрактивни,отколкото сивите и скучни учителки?!?!?!Фолкпевиците са секси и разкрепостени,а учителките депресирани и задръстени!
53
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То от тука се виждаше че има слоеве, тия толкова време им трябваше.Сега другарите от прокуратурата да потърсят тия дето са му спретнали това мероприятие и да го възстановят на работа.
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NSA и ЦРУ ми казаха че за голите снимки на директора са виновни Россия, RT и Аби Мартин!
51
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки"Ако има хубави учителки, аз съм много за! Дебелите и дъртите да не се снимат, моля.Да раздадат по един календар на всяко едно момченце, за да се научат от малки какво да харесват и да не става младежта сбирщина от объркани ***, които не са наясно с пола си или сексуалната си ориентация, камо ли пък с нещо по-сложно.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В сравнение с иселфито на Радан, директорската снимка си е направо художествена фотография.
49
5
 
15
 
! Отговори
Цар Траян преди 7 години
Директоре, кажи си - ще видиш как ще ти олекне! Иначе ще изперкаш, ти не си от играчите.
48
2
 
21
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Знаех си, че главата спрямо тялото изглежда не наред на всичките.Дано намерят виновника и го покажат гол на площада.
47
0
 
13
 
! Отговори
Сори преди 7 години
До опетковТез снимки мой и да не са онез снимки. На мен лично ми е все тая. Ако никой не се оплаква, че му ги е пращал, не важат.Обаче хорица като Кунева, Емил Джасим и прочие не са ми по вкуса. А Александров им е близък съратник. С каквито се събереш, такъв ставаш и колкото по-скоро очистят сцената, толкоз по-добре.
46
1
 
24
 
! Отговори
Лош преди 7 години
Остайте снимките. 1.Тоз беше съветник на Кунева. Управлението на Кунева беше грамофон свири, майка плаче: стипендии за ромчета с успех 3.50, бюрократщина и пр. Та, тоз съветник ли я посъветва?2. Александров е любимец на Америка за България, която (чужде)странна организация се е заловила да промени българското образование с много, ама много любов. Несподелена. Поне от мен. Цунки!3. Каквото и да ви говорят, става дума за едни пари. От проекти.
45
0
 
6
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Цунки Лесно е да се сканира вестника и да се направи колаж. Но това е елементарно и се хваща веднага.
44
2
 
16
 
! Отговори
Цунки преди 7 години
Не че нещо, ама тук все пак има нещо. Ставаше въпрос за снимки в компютърната мрежа, а не във вестник.
43
10
 
3
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Само муджихидини се хващат на кремълските дребни интриги.Когат Русия изтегли уруспиите си от порно сайтовете ,тогава да ми преподават морал
42
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълно е с такива неверни и гадни новини, така работи Русия, дразни цялото общество.Но няма кой да накаже тези, пуснали грозната новина!
41
2
 
6
 
! Отговори
франко фере преди 7 години
Що за човек е тоя ***.
40
2
 
25
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Да сте видели или чули някой да се е извинил за допусната грешка?!Не, няма и да чуете. Да не говорим за журналистите, които четат новините. Лапсус- след него няма извинение. А когато си поканят гости в предаване- прекъсват гостите и не им дават възможност да се изкажат. Тогава за какво ги канят?!!!Това, което понесе този директор на гърба си, не го желая на никого.Жалко, много жалко .
39
1
 
13
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Бързата експертиза става с връзки, а дали точния човек я прави не може да се разбере. Има хора да решават това. Дано не е виновен човека, че с тия възможности може да направи много неща
38
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, нещо много бързо я направиха тази експертиза.Тези същите експерти друг път се побарват по половин година.Кога я назначиха разследващите ? Кога изпратиха материалите ?Кога се е работило по тях,че и отговор получиха.И това всичко го е организирал някакъв проверяващ полицай?Не е за вярване...Това е което ме съмнява, а не дали са истински снимките и кой ги е пуснал.
37
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанка Ризова си изпроси първия екземпляр. Гост и беше някакъв гей от Отворено общество. Предполагам, че всеки месец ще представя различен вид перверзия.
36
11
 
26
 
! Отговори
я преди 7 години
Преди да му поискат оставката в МОН, са получили информация от прокуратурата, че снимките са автентични, сега - "нова" експертиза - колаж. Значи жертват авторитета на министъра, за да спасяват този *** с боядисаната коса и изскубаните вежди...А родители и учители, като зомбирани го защитават. Луда работа.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 37А какъв народ е този, който не го интересува истината, а само иска да гледа сеир и чужда мизерия? Много ти дреме дали снимките са колаж или не...