Бъчварова посочи: Приоритет на полицаите е да са близо до хората

Засиленото им присъствие е основен фактор срещу битовата престъпност
14 яну 2017 14:56, Красимир Ангелов
102
Бъчварова посочи: Приоритет на полицаите е да са близо до хората
Снимка: БТА

Приоритетна задача на служителите на МВР е да са в близост до хората, заяви министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова в Хасково.

Още по темата
Бъчварова и заместник-директорът на ГД "Национална полиция" Константин Димитров посетиха регионалната дирекция на МВР във връзка със старта и изпълнението на националната специализирана полицейска операция в малките населени места, съобщават от МВР.

Участниците в срещата се обединиха около становището, че засиленото присъствие на органите на реда е основен фактор за противодействие на криминалните престъпления.

Успешното сътрудничество с кметове и кметски наместници в малки населени места е улеснила полицейската ефективност, а друг успешен фактор според директора на ОД на МВР-Хасково старши комисар Ангел Цанков са и гражданските сигнали. Те са спомогнали за задържането на повече извършители на престъпления.

Началниците на полицейските управления в областта са оценили високо допълнителния ресурс, който им се предоставя. По този начин не само ще се улесни работата на служителите, но и ще се подобри ефективността на действията им, е била друга констатация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
3
 
! Отговори
Jadren bg injener преди 7 години
Bg ban bum patent - vseko selo si hrani kmetove i policai da mu go ...paziat...broikite na kmetivete i policaito sa po jelanie i po djobata na jiveestoto tam chovek...
65
1
 
7
 
! Отговори
полицай по душа преди 7 години
обръщам се към всички полицаи: работливи интелигелинтни и прекрасни хора, ако ме изберете за премиер, ще направя заплатите ви 1500 лева, кюфтето 10 ст, ще се пенсионирате на 30 със 100 заплати, а децата и цялата ви рода ще са първи на конкурсите за назначение. Също и всички роми ще станат полицаи. По този начин ще ви бият по-малко, ако ви се наложи да отидете до ромските квартали. Да живее МВР
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната "специалистка" от околовръстното- тоя път на Казанлък,която ГЕРБ издигна до ниво министър и дори вицепремиер ...БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!Ало,кадровиците на ГЕРБ!Сменете маршрута!Не само крайпътни,има и селски,квартални,градски,областни и национални заведения за подготовка на специалистки по управление на държавата!!!
63
2
 
11
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Приоритет на полицията е да покровителства организираната престъпност.
62
2
 
7
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ЧЕ ТО ТОВА БЕШЕ И ПРИ СКАПАНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ,НО ТОГАВА ИМАШЕ СЕЛА,ПРАСЕТА,ВИНО,МЕЗЕТА, А СЕГА СЕЛАТА СА ПРАЗНИ,НЯМА ИКОНОМИКА,НЯМА ОРА,САМО ЛОШ МАТЕРИАЛ,ПОЛИЦАИТЕ ТРЯБВА ДА ПОМАГАТ НА ПОПА И КМЕТА.БАБИНАТА,ЩЕ ТИ ЛИПСВА ТОВА МИНИСТЕРСТВО,ТАМАН СВИКНА С ЕЗИКА НА ПОЛИЦАИТЕ И ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕШ,ОСВЕН АКО НЕ СТАНЕШ ПОЛИЦАЙ В НЯКОЕ СЕЛО,ТЪЙ ПО МАЛКО, С МАЛКА ПРЕСТЪПНОСТ ЩЕ ТИ Е ПО ЛЕСНО.
61
3
 
6
 
! Отговори
do 75 преди 7 години
едва ли :)), знаем техния приоритет .....
60
2
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
Бе те ще присъстват, ама съм налял само 200 кила винце и едно прасе около 200 кила съм опърлил.Ша стигне ли ?
59
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова посочи: Приоритет на полицаите е да са близо до хоратаЗасиленото им присъствие е основен фактор срещу битовата престъпностЕто - пак ни пързалят и ни занимават с глупости.А бе хора, НЕ НИ ТРЯБВА ЗАСИЛЕНО ПРИСЪСТВИЕ!!! ТРЯБВА НИ ЗАСИЛЕНО ДЕЙСТВИЕ на полицията!Аман от тяхното присъствие. Почти всички престъпления се случват в присъствие на полиция наблизо и никакво действие на същата.А що се отнася до това, да са близо до хората, те и сега са близо, но няма никаква полза от тях.
58
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СМЕХ! Жената с физиономия на пикаеща крава пак направи сензационно изказване.Приоритет на българското ченге е да си придава фалшива важност и да не извършва никаква дейност от шубе и от некадърност.2 пъти в живота си опрях до ченгета (когато ме ограбиха и когато съседа ми биеше жена си) и двата пъти путьоввците вдигаха хилави раменца върху тлъсти *** и викаха "Са кво да напраиме ния".За ченге жал нямам.Уважение също.Ченгетата са хора без умения ама с връзки.
57
2
 
18
 
! Отговори
Малоумници! преди 7 години
Йовчев успешно разби екипите в МВР и наложи някакви "извънземни методи" за справяне с престъпността и в частност "конвенциалната престъпност" / наричат я битова/. Пълни простотии без ефект! Бъчварова окончателно съсипа МВР. Качествените служители вече са навън! Навсякъде е недостиг на кадри или хора без опит, а все по често без необходимите качества! Та, кои полицаи ще са близо до хората не разбрахме?
56
3
 
25
 
! Отговори
на четери ракии преди 7 години
мнооого нагли.колко избори и референдуми им трябват за да разберат че не са желани.никоинито червни нито пенбени.през вратата ги гониш,през комина се навират.
55
3
 
32
 
! Отговори
SeveN преди 7 години
В това министерство е букет от ***. Накраха сума ти народ да се махне и сега се чудят какви предизборни трикове да правят за пред гласоподавателите. А хора няма и тези пари са какпка в морето .
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в десятката пич
53
3
 
15
 
! Отговори
Баш! преди 7 години
А бе чини ми се, че трябва да са по-близо до бандитите и да не се качват на главите на хората
52
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защо полицаите да стоят близо до хората?а не политиците?те къде ще бъдат?далече от хората ,зад полицаите ?ясно,гледал сум го филма.на 3D широкоекранен.
51
3
 
14
 
! Отговори
на три ракии преди 7 години
а бе я по далече от хоратаче там да само проблмите,гладътпрестъпността,въшките и немотиятята.подобре до напарфюмираните ,с прогимназиите по дюните,до костюмарите и до фондациите
50
2
 
12
 
! Отговори
полюцаи преди 7 години
Е че те половината са бременни, това без близост не става...
49
2
 
15
 
! Отговори
XEXE преди 7 години
Близо до хората... в еволюционно отношение, или как?-Р
48
5
 
33
 
! Отговори
Даскала преди 7 години
Защо лъжете така безсрамно хората госпожо?Вашия основен приоритет е корупция , крадене и рекет !Вие сте представители на Държавата на Мутрата , а не на хората!Толкова хора измряха за няма нищо от Вашето безхаберие!ЛЪЖЦИ!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
обаче прокуратурата пак ги закрива.