Храним бежанците за 5 лв. на ден, парите за болните – 2 лв.

Нелегалните мигранти са на кетъринг, другите – на готвено
Обновена: 16 яну 2017 08:37 | 16 яну 2017 08:30,
121
Храним бежанците за 5 лв. на ден, парите за болните – 2 лв.
Снимка: Булфото, архив

България храни бежанците с най-скъпата манджа. Храната на ден за мигрант излиза 5,23 лева, а за пациент в болница - 2,20 лв., пише "Телеграф". 

Интересна подробност е, че нелегалните мъже, жени и деца, настанени в центровете на дирекция "Миграция" към МВР, се радват на кетъринг. Тези, които пребивават в лагери на Държавната агенция за бежанците, пък се хранят с току-що сготвени ястия, приготвени на място.

Двойно по-евтино излизало изхранването на болните от рак хора, допълва вестникът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати държавата - ромите и бежанците получават повече от българите. На нас ни остава само да бачкаме и да плащаме данъци, за да има пари за ***. Не знам друга държава в света с подобна политика. Сам да си затриеш народа.
21
12
 
3
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
До Авджия-бракониер 11 Готов съм да ти давам по 5 лева всеки ден, докато издържиш, да видя как ще се угояваш с тази сума...ахахаааааа... На отреп.ата Волен също мога да давам по 10 лева....хахахахаааааа
20
1
 
20
 
! Отговори
Някой преди 7 години
България храни бежанците с най-скъпата манджа. Храната на ден за мигрант излиза 5,23 лева?Кое от двете е вярната информация,беженците или незаконно влезли мигранти!!!Научете се да наричате нещата с истинските им имена.
19
2
 
23
 
! Отговори
Циник до синьо дрън преди 7 години
Имигрантите не са "заблуда" - те са поредното из*вращение на управляващото малцинство в София , Берлин, и Брюксел - ако някой ти покаже истинските милиарди , които заминават за обгрижване на тарамбуките бомбаджии...нашите крадливи политици ще ти се сторят светци!!! Това е положението!
18
5
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Нема ли некой по-ербап джурналист да разкрие и обясни аферата КТБ, колко парички потънаха там, колко в дупката АЕЦ Белене, колко в сферата на здравеопазването и т.н....но не, важно е глупаците да се настройват, че мигрантите са тези, които са виновни за мизерията в татковината ни!!! .....лайте, лайте...
17
2
 
22
 
! Отговори
Инж. Гонзич преди 7 години
Ясно е, че не го правим от любов към бежанците, а чисто и просто да приберем някое левче с фирмите на наши хора. Стандартна ситуация.
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си бежанец е по-изгодно от колкото да си български гражданин защото за тали-бани-те всичко е без платно но за българино ако няма осигуровка и тези 2 не ги дават
15
1
 
22
 
! Отговори
боковата е лесна преди 7 години
Семейството му е в Лос Анжелис,парите-в американски офшорки,държавата я "ръководи" като за последно,а другите вият от завист!Българина пък чака дежурния месия!
14
2
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Да бе да, ама как ли пък не....За плачевното положение, в което се намира държавата, разбира се, виновни са мигрантите, че кой друг да е виновен!!! Разбира се, че не е виновна крадливата политическа класа, която ни разкатава онова нещо вече 30 години!!! Какви ли не крадливи некадърници, които ние си избирахме, се упражняваха в управлението, наречено крадене, но сега за всичко мигрантите са виновни...аре стига глупости и манипулативни статии!!!
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стига глупости10Ами най- вероятно е и доста повече, но в заглавието на статията конкретно е упоменато "храна". Ами ток, вода, охрана, домакински, медицински и обслужващ персонал??? Със сигурност сумата е много по- висока. Сума която ние всички плащаме без да го искаме това. И срещу това получаваме обиди, цинични закачки, недостойно поведение и разни пиkaeщи под прозорците ни авиоинженери, лекари и др.
12
1
 
33
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Виновникът е ясен - Боко Лъжеца. За да го похвалят в някое посолство е готов да убие и последния българин.
11
2
 
37
 
! Отговори
Авджия-бракониер преди 7 години
Сега "бежанците" стоят на топло и се угояват с кетъринг, но ще дойте пролетта и ще излязат навън тези диви св и не!
10
1
 
29
 
! Отговори
стига глупости преди 7 години
Кви 5 лв бе,кви са тия простотии!?Издръжката на едно покемонче струва 1,200 лв на месец!
9
2
 
30
 
! Отговори
нещо не ми е ясно преди 7 години
5 лева на ден е смешно, а 2 е тъжно. Аз не мога да си представя как може да се живее с тези пари, но явно много хора в тази държава могат. Аз и съпругата ми вземаме 2500 лева на месец (общо), имаме дете на 4 години и изплащаме 700 лева ипотечен кредит и се справяме(горе долу). Не знам как се живее с тези пари - ужас и безумие е в тази държава.
8
0
 
33
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Ясна ми е тази работа! На следващите избори пак ще ми се НАЛОЖИ да гласувам не "ЗА" а да гласувам "ПРОТИВ"! И после пак ще има смях по телевизията като ги гледам как се преструват на ущипани моми - Уж се чудят защо хората гласуват така? Да обвиняват пак така наречените популисти - много удобни популисти които да са им виновни за всичко. Също както Хилъри пък за това ползва руснаците. Все друг им е виновен за глупостите които самите те правят.
7
0
 
46
 
! Отговори
ноно преди 7 години
ДЪРЖАВАТА КРИЕ КОЛКО Е ИЗДРЪЖКАТА НА ЕДИН МИГРАНТ.
6
1
 
48
 
! Отговори
Кандидат Бежанец преди 7 години
Кажете моля как и къде да се запиша че съм бежанец?Искам и аз!
5
1
 
56
 
! Отговори
Fen преди 7 години
E b *t *I държавата. Щом можем да храни някакви престъпници, а не можем да отделим поне толкова за всеки пенсионер. Само си направете сметка 2.2 Х 30 дена Х 3 на ден са близо 200лв. А минималната пенсия е по-малкото! Казва престъпници, защото голяма част от тях са нарушили закона преминавайки нелегално границата
4
1
 
68
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Дотам я докарахме....българите *** като мухи..афганистански...пакистански...и не знам какви още тарамбуки, и бомбаджии се радват на кетъринг...и рум сървиз....и отвреме навреме - като им доскучее горят националното ни знаме ...и си спретват битки с полицаите! Племена не мръднали и кутре за България - ги угояваме като гъски на ярмомелка - а българи работели цял живот - ровят по кофите!!
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да съм бежанец в България! Нелегален. Зарази кетърина!