След 83 дни криене: Майкъл се появи, прегърна майка си

Момчето успокои всички от Facebook, написа: Добре съм!
Обновена: 17 яну 2017 16:09 | 17 яну 2017 16:07,
120
След 83 дни криене: Майкъл се появи, прегърна майка си
Майкъл с майка си Гергана Михайлова. Снимка: Facebook

След 83 дни криене 18-годишният Майкъл се появи. Той се срещна с майка си, с която не се бяха виждали от средата на октомври. Новината бе съобщена официално от МВР.

Преди това Майкъл се появи във Facebook. В профила си в социалната мрежа той написа, че е добре, но му е омръзнало да бъде използван и командван от хората, които познава.

"Просто искам малко време да мине. Това мъчение през тези трудни 18 години... Единственият човек, на който мога да благодаря и да подкрепя винаги, това е Гергана Михайлова, майка ми", се казва още в поста от името на Майкъл.

Той пише, че майка му е единственият човек, който винаги го е подкрепял и му е помагал.

Още по темата

"Извинявам се от цялото си сърце за напрежението, което създадох... Просто повярвайте ми не ми е било лесно", пише още младежът.

Постът в профила му идва няколко часа, след като майката на Майкъл, Гергана Михайлова, обяви, че се притеснява, че синът й е отвлечен. Тя обясни, че си пишела с момчето във Viber и Facebook, но от известно време Майкъл започнал да отговаря само с "Да" и "Не" сякаш не бил той.

Съобщението от името на Майкъл е събрало десетки коментари. Негови приятели и близки се радват от появата му, но други изразяват съмнение дали наистина момчето е това, което пише.

"А кой е тогава", пита в отговор младежът и предлага да му зададат по един въпрос, на който само той може да отговори.

"Къде се видяхме за първи път?", пита един от приятелите му. "Мистрала", отговаря Майкъл. Следва друг въпрос "Как ми е номерът?", на който отговорът е: "От дълго време нямам телефон".

В коментарите има и призиви момчето да се обади на майка си, а то отвръща, че си е писало с нея. Други го критикуват за постъпката му и дори го обиждат заради поведението му.

Приятелите на Майкъл го питат и за имена на учители, за това къде е бил лятото, какво е направил, когато баща му си е срязал крака и други и на всичките получават отговор.

Малко по-късно от полицията в Пловдив разсеяха съмненията. Оттам съобщиха, че младежът е открит и че 83 дни след изчезването си се е видял с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: МайкълFacebookиздирване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
16
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Ако сега му е трудно, не знам като му се наложи да е самостоятелен как ще преживее....А вие спрете да обсъждате името.Не е ваша работа кой как си кръщава децата. Ако не си го направил или отгледал до 18 - нямаш думата.
20
0
 
35
 
! Отговори
??? преди 7 години
Как се е издържал през тези 83 дена?Бил ли е вече абитуриент или си е прецакал последната учебна година само защото му било омръзнало да го командват?Къде е бащата в цялата тази история?Все пак, добре че пи.шл.емето е живо и здраво. Може пък постепенно да му дойде умът в главата и да започне да се справя с проблемите си по мъжки, а не по детински начин.
19
0
 
40
 
! Отговори
Пубертетски бунт преди 7 години
Типично за подрастващ. Ако беше на 13-15 г. щеше да е по-разбираемо, но този е вече пълнолетен, макар и още да е тийнейджър.Толкова ли не можа да прецени на какъв тормоз подлага майка си - тази, за която казва, че винаги го е подкрепяла и че само на нея може да благодари?Било му омръзнало да го командват! Ами докато още растеш и други те хранят и обучават, ще се налага да ги слушаш!Колкото до твърдението, че е бил използван, това може да се коментира само от хора, които го познават отблизо.
18
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИменно. Свършиха ли се българските имена, че всички умствено изостанали *** взеха да си кръщават децата по евроатлантически? По името може да съдиш за човека - Версачи, Манчестър Юнайтед, Аналгин и прочие умотворения.
17
0
 
43
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Спокойно може да се напише сценарий и се направи телевизионна поредица за тези "изчезнали" и отново завърнали се герои...Фейсбук е наизчерпаем източник на теми безплатно поднасяни от *** които не могат да намерят общ език с вече порасналите си деца и при всяка тяхна забежка ги обявяват за издирване а ровещите във всяка фейсбук-кофа журналисти веднага създават поредната "новина"...
16
2
 
48
 
! Отговори
Доктор ОхБоли преди 7 години
Да взема аз една вършина, и у гърба, у гърба...
15
7
 
54
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Един здрав бой на това гейче.
14
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боя му е бил малко на Майкъла
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ауу, помислих ги за англичани :) Може баща му да е чужденец или да са живели в чужбина.
12
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се, че се е появил, ама това си е *** от всякъде Било му трудно! Леле, мале! Ако до сега му е било трудно, не знам пък като завърши какъв зор ще види! Тогава не за 83 дни, ами завинаги ще трябва да избяга, ама лошото е, че няма къде. Горката му майка! Сигурно жената се е побъркала от притеснение, а нашия избягал "щото било трудно"!
11
3
 
78
 
! Отговори
.... преди 7 години
Горкия той, трудни 18 години. Орал ли си, копал ли си през тези 18 години? А не, издържали са те докато си "учил".
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че туй дите на 18 ли и бря.
9
3
 
42
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
Ей патак ! Да вземеш да лъскаш редовно и да не занимаваш полицията и нас с проблемите си. Кой ще плаща сметката сега ? Писна ми от пубери и пишман планинари за адреаналин (free riders). Лъскайте по 3 пъти един след друг и го карайте спокойно.
8
1
 
32
 
! Отговори
Ставри преди 7 години
Ейшшш Майкъле да внимаваш, че съ притиснихме бе човек
7
7
 
60
 
! Отговори
Плашиутарников преди 7 години
Ся, майка му си я бива...
6
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това, уважаеми сънародници, му се вика "Пусто дърво, неодялано!"От друга страна, тоя к.е.л.е.ш. вече е пълнолетен, така че юридически е напълно отговорен за своите постъпки.
5
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самия факт, че го е кръстила Майкъл...
4
8
 
45
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Е сега с този недоносен наркоман трябва да се занимава държавата? Да си плати и направените от МВР разходи по издирването му.
3
11
 
47
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Тя и майка му много бъгясала трябва да е . Толкова ли е било трудно да го пишат Михаил пък после , ако ще и Гардеробчо да му вика.
2
28
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво!!!! Добре че се е обадил! Много са красиви и двамата, дано всичко оттук нататък е добре, умната Майкъл! ; )