След 83 дни криене: Майкъл се появи, прегърна майка си

Момчето успокои всички от Facebook, написа: Добре съм!
Обновена: 17 яну 2017 16:09 | 17 яну 2017 16:07,
120
След 83 дни криене: Майкъл се появи, прегърна майка си
Майкъл с майка си Гергана Михайлова. Снимка: Facebook

След 83 дни криене 18-годишният Майкъл се появи. Той се срещна с майка си, с която не се бяха виждали от средата на октомври. Новината бе съобщена официално от МВР.

Преди това Майкъл се появи във Facebook. В профила си в социалната мрежа той написа, че е добре, но му е омръзнало да бъде използван и командван от хората, които познава.

"Просто искам малко време да мине. Това мъчение през тези трудни 18 години... Единственият човек, на който мога да благодаря и да подкрепя винаги, това е Гергана Михайлова, майка ми", се казва още в поста от името на Майкъл.

Той пише, че майка му е единственият човек, който винаги го е подкрепял и му е помагал.

Още по темата

"Извинявам се от цялото си сърце за напрежението, което създадох... Просто повярвайте ми не ми е било лесно", пише още младежът.

Постът в профила му идва няколко часа, след като майката на Майкъл, Гергана Михайлова, обяви, че се притеснява, че синът й е отвлечен. Тя обясни, че си пишела с момчето във Viber и Facebook, но от известно време Майкъл започнал да отговаря само с "Да" и "Не" сякаш не бил той.

Съобщението от името на Майкъл е събрало десетки коментари. Негови приятели и близки се радват от появата му, но други изразяват съмнение дали наистина момчето е това, което пише.

"А кой е тогава", пита в отговор младежът и предлага да му зададат по един въпрос, на който само той може да отговори.

"Къде се видяхме за първи път?", пита един от приятелите му. "Мистрала", отговаря Майкъл. Следва друг въпрос "Как ми е номерът?", на който отговорът е: "От дълго време нямам телефон".

В коментарите има и призиви момчето да се обади на майка си, а то отвръща, че си е писало с нея. Други го критикуват за постъпката му и дори го обиждат заради поведението му.

Приятелите на Майкъл го питат и за имена на учители, за това къде е бил лятото, какво е направил, когато баща му си е срязал крака и други и на всичките получават отговор.

Малко по-късно от полицията в Пловдив разсеяха съмненията. Оттам съобщиха, че младежът е открит и че 83 дни след изчезването си се е видял с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: МайкълFacebookиздирване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
10
 
! Отговори
хм преди 7 години
КАЗАРМА ТРЯБВА!
60
2
 
18
 
! Отговори
Mika преди 7 години
Като започнем от името на детето и приключим с излъчването на майката, историята си е поп фолк отвякъде. Здраве желая и на двамата!
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пълни лигавщини от най-елементарно естество
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен ***!
57
1
 
32
 
! Отговори
Nobody преди 7 години
*** .Ще занимават цялата страна с детинските проблеми на някакъв тийн.Еххх къде е тази казармааа,къде е да влезнат че да им дойде акъла и белким станат нормални хора вече.
56
3
 
32
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Аз на Майкъл такива задвратници бих му отпрал, че вятър да ечи и Балкан да стене.
55
2
 
17
 
! Отговори
месара преди 7 години
и сега кой ще плаща !?
54
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убава майка.Явно не и остава много време за грижи на детето и, акоп е тръгнала по майни.
53
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пиклю......
52
5
 
22
 
! Отговори
сасафдгдрх преди 7 години
Защо занимавате народа с този наркоман-***???
51
9
 
27
 
! Отговори
Майка преди 7 години
Обиждате детето, но то не е виновно. Изоставен от майка си, тормозен от баща си. Комуникация чрез социалните мрежи?!? Що за майка ще гледа собствения си кеф, когато знае, че детето й страда... И междувременно обикаля света с богатите си любовници. Лишен от грижа и с пример за подражание как да се издържа - майка си.
50
7
 
40
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Бой, бой и пак бой. Това заслужава малкото пишлеменце.
49
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера като писах, че е при гейнастойника си ме изтрихте нали! Тава си е самата истина.
48
7
 
14
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Майкъл? Като го прочетох в заглавието, очаквах англоезична история, пък то било нашенско момче.Хубаво, че е жив и здрав.
47
8
 
15
 
! Отговори
До 61 преди 7 години
Но не си постигнал най - важното :да зачиташ различните от теб!! И не си се самовъзпитал в КУЛТУРА на изразяване. Нищо не ти дава основание да обиждаш другите които не са имали твоя "късмет" и твоята твърдост, защото всеки човек има свой собствен праг на поносимост към трудности и воля за борба. Според повечето коментиращи тук с комунист. мислене излиза, че хората трябва да бъдат някакви супермени, твърди като скали, а родителите им трябва да са ги спукват и от бой
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Chudesna novina.Radvam se che momcheto e jivo i zdravo,drugoto shte mine
45
7
 
4
 
! Отговори
До 53 преди 7 години
Нали вашето поколение ни отгледа бе "родителю"
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майкъл, запомни , че няма никой по-искрен и обичащ те от твоите родители.Когато ти станеш баща, ще разбереш како е обич, доверие, вярност, приятелство, да си държиш на думата.
43
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жълтозъбата му "майка" да вземе да се засрами какво лекe е отгледала. Човек е роден, за да се бори. Това малкото не знае какво са проблеми. Проблеми са да спиш на улицата, да нямаш приятели и родители, да тънеш в глад и мизерия. Неговото са детски изпълнения на един лигав човек, който не е готов да живее в което и да било общество. Животът размазва слабите. Слабите са утайката на капиталистическото общество. Няма смисъл да пише нищо и да се връща. От него човек няма да стане.
42
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това лигаво *** е с доста слаб характер. Характер, който ще се срине при всяка трудност. Като дете родителите ми не се разбираха, баща ми беше потънал в заеми, пиеше. Изживях го, защото знаех, че човек не си избира родителите. В момента плащам петцифрена сума годишен данък, имам много добри, доказано верни приятели, имам жена с божествена красота. Всичко си дойде на мястото, защото се борих. А това ***, което дори не може името си да напише правилно, да вземе да се скрие някъде.