Наводни се училището на физика Теодосий Теодосиев-Тео

Чисто новите учебни зали са под вода
21 яну 2017 09:58, Елка Василева
9
Наводни се училището на физика Теодосий Теодосиев-Тео
Кадър: Нова телевизия

Ново препятствие пред учителя Теодосий Теодосиев-Тео. Авария наводни учебните кабинети на Националната школа по физика в Казанлък. Водата е превзела и чисто новите учебни зали, за чийто ремонт помогнаха хора от цяла България.

Всички кабинети са под вода. Вместо да подготвя упражненията за младите физици, учителят изгребва вода и спасява скъпото си научно имущество, предаде Нова телевизия.

Пострадали сериозно са и чисто новите кабинети, за чийто ремонт помогнаха десетки хора от България. В тях обаче така и не успяха да влязат ученици.

Тео обучава българските таланти в първите два етажа от сграда, която е била училище. Горните етажи са частна собственост и са необитаеми. Подобни аварии е имало и преди, но не толкова сериозни.

Водата в цялата сграда вече е спряла, но ще трябват месеци, докато помещенията изсъхнат и отново бъдат ремонтирани.

Поредното препятствие няма да  прекърши духа на Теодосий Теодосиев. Учителят ще продължи да обучава ученици от цяла България в тайните на необятната физика, макар и без експерименталната си лаборатория.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
1708 преди 7 години
ми защо не почнахте от покрива бе т* ци!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я да го видим този Лав. Дали ще издъжа на 2-5 градуса. Някъде 10-12 часа на ден. Той е набичил топлото в колата и по потник ще се съблече. Гоуем Лав, няма що. Ощипана мома е.
2
2
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Благодарение на такива, можеш да общуваш чрез компютъра.Това съвсем не изключва добра физическа форма. Но новата апаратура се скапва, не хората, те и преди са били на студено.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Саниране!!!!Оборот на самозвани фирми с протекция.