360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО?"
Обновена: 22 яну 2017 19:18 | 22 яну 2017 18:58,
157
360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Под претекст, че пазят президента да не му хвърля ябълка, 3-ма яки субекти - общо 360 килограма - наричани с респект "гардове от НСО" се хвърлиха върху моите 55 килограма…

Така Илияна Беновска, която се опита да хвърли ябълка към Росен Плевнелиев на последната му пресконференция като президент, но бе извадена от гардовете на НСО, описа своето виждане за случката в сградата на президентството.

В сряда на брифинга на Плевнелиев и Попова Беновска попита вече бившия държавен глава какво са му заплатили, за да стане проводник на американската политика. Докато довършваше въпроса си тя си извади ябълка и се опита да я метне към президента както направи това към Румен Радев в нощта на изборите в НДК. Сега обаче гардовете от НСО й попречиха и я извадиха от залата на пресконференцията.

Още по темата

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО… Дали им дават и по някоя книжка да попрочетат ,че да мислят преди да се демонстрират като добичета?", попита Беновска в предаването си по радио К2, цитирана от "Фокус".

Водещата припомня филма "Бодигард" и "как многопластово Кевин Костнър изигра ролята на бодигард на Уитни Хюстън…

"Нека и да напомня на експрезидента Плевнелиев, че "неговият голям личен приятел" експрезидентът Обама на последната си пресконференция заяви, че журналистите трябва да са "не симпатични, а скептични и трябва да задават неудобни въпроси", каза още Беновска.

Тя настоя началникът на Националната служба за охрана генерал-лейтенант д-р Ангел Антонов да й отговори официално кое е предизвикало "животинската агресия на подчинените му" към нея.

"И преди да отида и аз като Гришо "да си взема една студена вана, а после да потренирам", за да поддържам спортната си форма да устоявам да стоя изправена и на крака, когато ме нападат 360 кг живо тегло-бодигардове от НСО ще ви попитам: "Що ли пък изхабих хубавите ябълки, а не метнах по Плевнелиев обувка?!", завършва коментара си журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Luda no smela jena as ja savetvam da gi sadi orangotanovi sa bolki v razete ili plevneliev da isvadi ot 90,000 miliona i da i dade 50000 lv hahaha ili po4ivka na halkidiki v imenieto mi sa milioni kaschta taka jurnaliskata schte si po4ine ot stresa na pass4ite na rosen4o
115
4
 
4
 
! Отговори
Мара преди 7 години
Беновска преигра с ябълката, но някой от много философстващите тук да знае какъв и бе въпросът, всъщност???Това е много по-важно и отговор на него, естествено не получи!
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм фен на Плевнелиев и НСО, но малко и беше на Беновска. За назидание трабва да я осъдят.
113
2
 
16
 
! Отговори
Гиви преди 7 години
Много нагла си, Беновска ! Жалко, че не ти счупиха главата. Жалка си с напъните да бъдеш забелязана. Пък и тръгнала да се жалва!!! Във всяка нормална държава, досега щеше да си осъдена, и най-малко да метеш улиците. Каквато ни държавата, такива ни и "журналистите"
112
2
 
14
 
! Отговори
Mнение преди 7 години
350кг яки мускули не могат да победят 55 кг пълна простотия
111
8
 
5
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Народът е казал:"На умряла кокошка-нож вади!"Та и с Плевналиев-той е политически труп и по-мъртъв не може да бъде,тея простотии са съвсем излишни!Няма смисъл повече да го обсъждаме.
110
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Република България е правова държава. Хулиганство, уронване престижа на журналистическата професия, уронване престижа на държавна институция, посегателство върху държавен глава, злоупотреба с права, накърняващи права на други.
109
3
 
21
 
! Отговори
Беновска преди 7 години
e типичен пример на селска простотия на поразия!!!Класика в жанра!!!
108
3
 
14
 
! Отговори
Илияна Беновска преди 7 години
И сига видяхре ли мъ всички колку съм интиресна? Да ни би някуй дъ и устанал койту ни е чул за туй нещу?
107
10
 
23
 
! Отговори
Чочко преди 7 години
Заспал пазачът на Карлуково и избягали : Беновска , Диков , Бареков , Йоъова , Михнева , Овчаров , Нинова и други червени *** . *** лудницата !!!
106
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бъде осъдена на 15 години затвор при строг режим.
105
10
 
11
 
! Отговори
верую на русофоба преди 7 години
Правен съм във *** гробкато всеки русофобДуми като чест, достойнствоме докарват до разстройстволипсата на интелектпредизвиква в мен респектЧуя ли за трети полсе събличам чисто гол,лик с кенийската мамуна и се хващам за харпуна
104
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновска мога да те посъветвам да отидеш на психиатър да си лекуваш болният мозък.
103
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да опита да хвърли ябълга по Тръмп ... Ако не я застрелят ще престои в затвор достатъчно, за да забравят за нея дори роднините ѝ.
102
10
 
6
 
! Отговори
Абадона преди 7 години
Я гледай какви апологети се намериха на онова безполово същество,та си нямат еша..Русофобски изчадия на Ада,може спокойно да вървите на Сорос у дивия и там със сигурност ще ви хареса,защото сте родени от дирника на Велзевул!
101
2
 
30
 
! Отговори
Maks преди 7 години
Да не беше правила тази простотия с хвърлянето на ябълки , а просто да си зададе въпросите и да настоява за отговори. Този цирк с хвърлянето на ябълки ... явно страда от липса на внимание или има нужда да говори с психолог. Поведението и е странно .
100
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновска не само че е нагла, тя има нужда от медицинска помощ.
99
4
 
12
 
! Отговори
Райчо преди 7 години
Беновска ако има въпроси да си остави вкъщи,(ябълките,устата,,очите,и Мозъка)Коя е тая да се прави на нинджа в ПАРЛАМЕНТА..???
98
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе че Беновска не бива си е истина, обаче някой да нарече Плевенлиев институция си е неориентиран педродемократ. Тоя унищожи и малкото имидж, който имаше Българската президентска институция. Създаде и имидж на нещо, подлежащо на промоционална ликвидационна разпродажба на дребно...
97
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не си в час май, за Плевела говориш ти.Тук говорим за Генерала.Лягай, че мама те търси...