360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО?"
Обновена: 22 яну 2017 19:18 | 22 яну 2017 18:58,
157
360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Под претекст, че пазят президента да не му хвърля ябълка, 3-ма яки субекти - общо 360 килограма - наричани с респект "гардове от НСО" се хвърлиха върху моите 55 килограма…

Така Илияна Беновска, която се опита да хвърли ябълка към Росен Плевнелиев на последната му пресконференция като президент, но бе извадена от гардовете на НСО, описа своето виждане за случката в сградата на президентството.

В сряда на брифинга на Плевнелиев и Попова Беновска попита вече бившия държавен глава какво са му заплатили, за да стане проводник на американската политика. Докато довършваше въпроса си тя си извади ябълка и се опита да я метне към президента както направи това към Румен Радев в нощта на изборите в НДК. Сега обаче гардовете от НСО й попречиха и я извадиха от залата на пресконференцията.

Още по темата

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО… Дали им дават и по някоя книжка да попрочетат ,че да мислят преди да се демонстрират като добичета?", попита Беновска в предаването си по радио К2, цитирана от "Фокус".

Водещата припомня филма "Бодигард" и "как многопластово Кевин Костнър изигра ролята на бодигард на Уитни Хюстън…

"Нека и да напомня на експрезидента Плевнелиев, че "неговият голям личен приятел" експрезидентът Обама на последната си пресконференция заяви, че журналистите трябва да са "не симпатични, а скептични и трябва да задават неудобни въпроси", каза още Беновска.

Тя настоя началникът на Националната служба за охрана генерал-лейтенант д-р Ангел Антонов да й отговори официално кое е предизвикало "животинската агресия на подчинените му" към нея.

"И преди да отида и аз като Гришо "да си взема една студена вана, а после да потренирам", за да поддържам спортната си форма да устоявам да стоя изправена и на крака, когато ме нападат 360 кг живо тегло-бодигардове от НСО ще ви попитам: "Що ли пък изхабих хубавите ябълки, а не метнах по Плевнелиев обувка?!", завършва коментара си журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
16
 
! Отговори
Bond преди 7 години
Тъпата *** преди да извади ябълката, трябаше да види какво ще й отговори Чeхльo на въпроса. Аджеба, гнyceн сopocоид ли е или не?
75
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простащината на тази няма край. Журналиста задава въпроси, а не мята ябълки. Човек без възпитание може да постъпи по нейния начин. Само отрепките нямат поведение и задръжки, тя принизи всички журналисти.
74
2
 
24
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Дърт кукумицин, с шутове трябваше да те изритат
73
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Част от съвременната война се води от журналистите!Под формата на нужда за информираност се правят внушения,лъжи и заблуди,което е по опасно от стрелба с куршуми!Дано човечеството скоро го осъзнае!
72
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз по-голямо падение на журналист не съм виждал.
71
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам колко *** и нахален трябва да си, за да мяташ ябълки на официално събитие. Не просто трябваше да я изнесат, а да й ударят и няколко шамара за да й дойде акъла.
70
2
 
7
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Като гледам тая и Т.Дончева започвам да се питам трябва ли да останат мъже тук.Щото само тях ни навират в очите.Няма ли други,нормални жени?Изключая пайнерките и златните.
69
1
 
9
 
! Отговори
Манго Авокадов преди 7 години
Малиии мноо ме кефи тая. Голям мераклия й съм. Но задължително с пликче на главата. Или с черни очила ;))))
68
0
 
14
 
! Отговори
До пост. № 79 и № 84 преди 7 години
Нищо не разбирам. Единият лекар пише , че Беновска не може да бъде излекувана, а другия, че била веднъж излекувана. Не ви вярвам. Аз , лично и днес я гледах как рита камъните по улицата и бяга след тях. Тя с маркер рисува по витрините на магазините, досещате се какво може да нарисува, нали ?
67
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любопитно ми е, ако реши да го направи това на руския президент, или пък на американския, дали щяха да са толкова нежни с нея? А сега щеше да търка нара на женския зандан с обвинение (естествено ако бе останала жива) Да се радва, че сме *** държава и и се е разминало.
66
0
 
16
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Луд умора няма.При Радев нсо нямаше тогава и тая моментално се почувства велика.Има закони и трябва да се спазват.
65
0
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Тази е по-голям социопат и от Анита Мейзер даже.Представете си да живеете заедно и да сте в едно легло с тази! Това нещо ще стане през нощта и ще ви тегли ножа докато спите без да му мигне недъгавото око. Толкова озлобено изтрещяло същество!
64
1
 
17
 
! Отговори
От с. Тамарино преди 7 години
До 2015 г. съм бил управител на Дома за недъгави жени в с. Тамарино обл. Ямбол. Това е бившата Лудница. Наш пациент на два пъти е била и г-жа Беновска. Положихме усилия и след 4 месечно лечение я изписахме в добро психично здраве. На изпроводяк, тя вече не твърдеше, че се казва Бойко Борисов. Поведението и в Дома беше прилично, заедно с една друга пациентка правеха по 200 дървени щипки за пране. Награждавана е. Позволихме и да ходи с коса два месеца преди да я изпишем.
63
3
 
24
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
55 кг. чиста 100%ва проституция! Тази гнида е срам за цялата ни журналистика! Остракираите я! Тая е по гнусна от туберкулозна храчка
62
5
 
14
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Тя по принцип си е права ,че тези от НСО-то са точно толкова некомпетентни , колкото 90% от работещите в Бг (всеки работи каквотo намери , без значение колко го разбира) , ама и нея няма как да я включиш към другите 10%.
61
4
 
21
 
! Отговори
Лекар-психиатър преди 7 години
Лекувал съм Беновска, без успех. След мен усилия положиха и колегите в "Св.Наум" (4-ти километър-София). Резултатът е същия. Нейната диагноза е " психоза в следствие на травма". Като малка е падала от магаре, възнак. По късно в годините е удряна от ток. При същите диагнози съм лекувал почти успешно проф. Вучков, проф. Мермерски, Минчо Празников, Снежана Дукова депутат от ГЕРБ, Татяна Дончева, Маргарита Михнева. При нея това не се случи. Виждате резултатите. Нямам какво повече да кажа.
60
3
 
31
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Беновска, разбрахме - 55 гк си.... добре, дръж така линията. Иначе наистина простееш, човек и особено журналист трябва да знае общите норми на приличието и да ги спазва. Не съм фен на Плевнелиев, но държанието ти наистина е просташко. Президентът не ти е някаква дружка от детската градина, за да го дърпаш за косата.....
59
4
 
29
 
! Отговори
Ха! преди 7 години
Това криво недоразумение мери със своя аршин. Шом на нея й плащат, значи и другите са платени. Е, не всички са продажни магистралки като теб, стрино!
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там имаше една камара журналисти но само...мачканият лак......се нарави на интересна.Ако се държеше като другите нямаще да ги усетиш тези мускули...или пък искаше да ги усетиш.....кой знае.....
57
5
 
14
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Поредното "постижение" на Пеевски и руските му господари/Канал 3/. Въпроса не е в парите а в тяхното количество. И тази си продаде ***.