360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО?"
Обновена: 22 яну 2017 19:18 | 22 яну 2017 18:58,
157
360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Под претекст, че пазят президента да не му хвърля ябълка, 3-ма яки субекти - общо 360 килограма - наричани с респект "гардове от НСО" се хвърлиха върху моите 55 килограма…

Така Илияна Беновска, която се опита да хвърли ябълка към Росен Плевнелиев на последната му пресконференция като президент, но бе извадена от гардовете на НСО, описа своето виждане за случката в сградата на президентството.

В сряда на брифинга на Плевнелиев и Попова Беновска попита вече бившия държавен глава какво са му заплатили, за да стане проводник на американската политика. Докато довършваше въпроса си тя си извади ябълка и се опита да я метне към президента както направи това към Румен Радев в нощта на изборите в НДК. Сега обаче гардовете от НСО й попречиха и я извадиха от залата на пресконференцията.

Още по темата

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО… Дали им дават и по някоя книжка да попрочетат ,че да мислят преди да се демонстрират като добичета?", попита Беновска в предаването си по радио К2, цитирана от "Фокус".

Водещата припомня филма "Бодигард" и "как многопластово Кевин Костнър изигра ролята на бодигард на Уитни Хюстън…

"Нека и да напомня на експрезидента Плевнелиев, че "неговият голям личен приятел" експрезидентът Обама на последната си пресконференция заяви, че журналистите трябва да са "не симпатични, а скептични и трябва да задават неудобни въпроси", каза още Беновска.

Тя настоя началникът на Националната служба за охрана генерал-лейтенант д-р Ангел Антонов да й отговори официално кое е предизвикало "животинската агресия на подчинените му" към нея.

"И преди да отида и аз като Гришо "да си взема една студена вана, а после да потренирам", за да поддържам спортната си форма да устоявам да стоя изправена и на крака, когато ме нападат 360 кг живо тегло-бодигардове от НСО ще ви попитам: "Що ли пък изхабих хубавите ябълки, а не метнах по Плевнелиев обувка?!", завършва коментара си журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
3
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
До АнонименАбе кои са тези трима дебели, сериозно питам?!
55
2
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Бай Димо, впрочем Кевин Костнър като един бодигард на президента щеше да постъпи по същия начин, като гардовете на Мистър Бийн!Това че тази мало.умна па.ча Беновска не знае какво плямпа, не значи че и ти трябва да й се връзваш на тъпотиите.
54
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проверила дали НСО си вършат работата професионално, и сега е възмутена че наемат професионалисти.
53
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросната "дама" е обида не само за институциите, но и за журналистиката ни. Всъщност такива наистина трябва да се подвеждат под съдебна отговорност.
52
26
 
14
 
! Отговори
И преди 7 години
Най антибългарският президент. Защо не се противопостави на награждаването на шефа на 6-то с орден, а ходи да се дупи тред Джон Кери като прислужник. Срам за 1300 годишна България. Чака някоя сладка службица зад океана. Те там такива изменници ги ппоощряват. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е пр.оста горката...
50
3
 
9
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Нека да погледнем по позитивно на дамата. 55 кг.! Би ли споделила диетата? Може да получи някое плюсче. Ако не, няма шанс.
49
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите не миришат. Особено когато са повечко и си без работа. Смърдят странните метаморфози на журналистическата проституция. Вземете например Дърева. При мен тя предизвиква позиви за повръщане но........била е червена в червата и такава си остава. Вземете Коритаров............десен, антируски..../адмирации/ . И са си такива!! Та г-жо , Беновска, ако така си въртяхте задните части на околовръстното, както в журналистиката.................щяхте да сте от фаворитките на пътя.........
48
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да отиде да хвърли нещо по американския президент. Вече да сме я опели.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бате Ицо - Много то4ен коментар ,да си жив и здрав ! Интересното е 4е се намират и плиткоумници .... да ти сложат минуси .Срамота!
46
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много деградирала тая Беновска. Да се благодари, че само са я извели навън, а не да я подхванат както се полага в тая ситуация. Пълно е с народ с девиации дето се разхождат на свобода.
45
2
 
24
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
aко беше в уса или ръша, нейните петдесет и пет килограма щеха да станат петдесет и осем благодарение на господата хеклер и кох.
44
3
 
31
 
! Отговори
анализатор преди 7 години
ми що са прайш на интересна *** пaча? Като си жена не означава че всичко ти е позволено. Се едно да отидеш да заколиш някой и да кажеш "ми аз съм 55кг, беззащитна и т.н., простено ми е"
43
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не съм гласувал за БСП ,но когато Първанов беше президент , а Станишев премиер се отнасях с уважение защото народа ги е избрал .Плевнелиев беше заливан с кофи помия ,за нищо . Защо си мислите , 4е той сам решава какво да казва и какво да не казва . Има съветници ,щабове и т.н. .Мисля 4е сериозните партии в България не се отнасят с особено доверие към Русия ( в това 4исло и БСП).
42
2
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 години
Идиотизма няма габарити, дори в по-малки габарити идиотизма е по-голям!
41
2
 
34
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Беновска, стой си дома, лекувай си невралгиите и не хаби плодове посред зима. Пълно е с дечица по улицата. Дай им по една ябълчица за здраве, вместо да си дириш заслужен бой с евтини циркови номера.
40
3
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Беновска, ти хубаво си решила да ФЪРГАШ ябълки по президента независимо какъв е, но викаш гардовете да те оставят да го замерваш и да си стоят?Толкова си изпростяла че няма накъде. Замери го с думи - това е най-силното оръжие, а не с ябълки- те са знак на безсилие породено от недъгавият ти мозък и физиономия.
39
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учат ги да неутрализират луди като тебе.
38
2
 
34
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
абе пак късмет извади,че не я застреляха..............
37
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като я видя на екран си мислех, че е претърпяла инсулт и това се е отразило на външния й вид. Да, има и говорен дефект. Сега се видя, че има и мозъчен. И след като това не прави впечатление на никого, значи е обичайно за гилдията.