Майкъл, който избяга от всички, проговори: Защо, как и къде?

"Най-страшното беше негативизмът около мен. Предадоха ме най-близките"
22 яну 2017 19:13,
108
Майкъл, който избяга от всички, проговори: Защо, как и къде?
Майкъл и майка му Гергана. Снимка: Facebook

Майкъл, 18-годишният младеж, който избяга от всички и бе в неизвестност повече от 80 дни, проговори. Той разказа чистосърдечно историята си и причините да се скрие от всичко.

Драмата на младежа излезе на бял свят след като майка му сигнализира медиите за изчезването му. Това стана след месеци безрезултатно издирване сред приятели и близки на Майкъл. В отчаянието си изплашената жена дори си помисли, че Майкъл може би е отвлечен.

"През цялото време бях при един приятел, единственият, който ме подслони. Не съм излизал, търсих себе си и се опитвах да разбера какво търся", разказа момчето пред "Нова телевизия".

Още по темата

То призна, че е било притеснено за майка си и за това как се чувства тя, но било объркано и не знаело какво се случва.

"Най-страшното беше негативизмът на хората около мен. Предадоха ме най-близките, предаде ме близък човек", каза тийнейджърът.

Оказа се, че в основата на бягството му е тежко неразбирателство с баща му. Родителите на Майкъл са разведени, а той останал с баща си, защото той имал къща и работа.

Младежът призна и че изчезването му е бил своеобразен бунт срещу баща му, на когото искал да каже, че вече е голям и повече няма да изпълнява исканията му.

А бащата на Майкъл го карал да извършва тежък физически труд като му бомага в строежа на фамилна къща.

Заради това той не му давал дори да излиза, а когато веднъж момчето му казало, че въпреки това ще отиде навън, той го заплашил, че ще го лиши от наследство.

"Не обичах да споделям с него, защото от малък, каквото и да станеше с мен, казваше – "Обади се на майка ти", разказа още момчето.

Майкъл си спомни, че когато отивал при майка си, баща му си го връщал с полиция.

Майката на момчето, Гергана, разказа, че когато се развели с бащата на Майкъл, тя нямала жилище и работа за разлика от него.

"Не ми даваше развод много години и когато се съгласи, съдът попита детето при кого иска да отиде и то избра баща си. Но това не значи, че не се грижех за него", спомни си жената. Майкъл пък призна, че е бил прекалено малък и не помни какви са били мотивите му да избере баща си.

А той биел и тормозел и Гергана, и детето. Тя подавала жалба в полицията, но оставила правата върху детето, защото нямало къде да живее.

"Много го обичам. Искам да е жив и здрав и щастлив, където и да е", каза жената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малийй, какво мьрзеливо поколение я чака Бьлгария! Баща му е решил да го научи как се вади ляба, а то майкалчо решило да отмьсти на баща си като се скрие за 80 дни! Храни куче да те лае!
26
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майко мула! И това *** пощури цяла България с капризите си! А що пари се изхарчиха за издирването му...
25
5
 
26
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Объркали са момчето още като са го кръстили, с типичното българско име майкъл, ако бяха добавили и блумбърг щеше да има по голям шанс в живота
24
6
 
35
 
! Отговори
т преди 7 години
аа значи бащата излиза лошия затова че се бъхта има работа и се е юрнал да строи на това лаййненнце дом за да не му се налага в бъдеще да тича по банки и да връща зае4м за жилище, и затова че го бил накарал да поработи за бъдещия си дом на мръзльото му е дотежало, а милфката излиза че е добрата нито дом нито работа сигурно живее а при тоя любовник а при оня, сметаите какво поколение расте, имаше писания че тоя е живял при некакъв дърт гей колко ли филми са ищракали за тия 80 дни, малко му е боя
23
7
 
11
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 7 години
...deteto sas zvuchnoto balgarsko ime Maikal ?!?...hlenchi ,che bashta mu go karal da pomaga v kasti ?!?...izbiagal za da "tarsi sebe si " ?!?...priatel ..blizak go "predal" ?!?...dali go na bashtata zashtoto imal rabota ?!?...a maikata ?!?....na vremeto za takiva deto "tarseli sebe si " imashe detska pedagogicheska staia !!!
22
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква драма само! Накарали някакъв 18 годишен да свърши нещо за семейството си и той взел, че духнал, защото разбураш ли имал права...Ама споко! Той животът добре ще го научи тоя! Бързо, бързо ще му се стажни!
21
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пикл..то на 18 години се оказа и посер..ко.Само казармата ще го излекува.
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига с тоя Майкъл, взе да ми втръсва...
19
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приятелят на Майкълчо е възрастен гей.Така, че не го жалете.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като изчезна тая недозряла осемнайска, по форумите се молеха хората на бог да се намери жив и здрав! А то пьк гевезенцето се скрило у храстите!
17
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При живи родители е срамота да се работи :)
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига вече с тези простотии!!!Това ли е най-главната новина????
15
6
 
22
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
Ей такива милфове искам да виждам. Мдааа...
14
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом са го питали при кого иска да остане, е бил на повече от 10г, т.е. трябва да помни защо и избрал тате, пък после станало зле. В много малко случаи децата се дават на бащата, така че явно е имало защо.
13
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво искаш бе? Бетер наркоман ли да станеш? Я се стягай хлапе!
12
5
 
48
 
! Отговори
Легендата преди 7 години
Майкълчо, както го нарече мама му, говореше като женичка. Никак не му вярвам. Явно е по-приятно да си правят селфита по заведенията и да се лигавят от колкото да свърши някаква работа. Уж тежък физически труд полагал, а прилича на 15-годишен максимум. Общо-взето новото поколение адски разглезено и тотално безполезно.
11
7
 
43
 
! Отговори
Стою преди 7 години
Докога ша *** занимавати с тва гейчи ?
10
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех мьрзел мьрзел.
9
5
 
28
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Имаме нов президент и това ви е водещата новина, тоя даже са му малко шамарите дето е изял.
8
4
 
66
 
! Отговори
Момо преди 7 години
"А бащата на Майкъл го карал да извършва тежък физически труд като му бомага в строежа на фамилна къща."Аууу... Какъв лош човек! Жив дявол! Тоши баща да се линчува! Как тей ще кара 18-годишния си син да работи, а? Пуууу... Лоши хора, ей!