Майкъл, който избяга от всички, проговори: Защо, как и къде?

"Най-страшното беше негативизмът около мен. Предадоха ме най-близките"
22 яну 2017 19:13,
108
Майкъл, който избяга от всички, проговори: Защо, как и къде?
Майкъл и майка му Гергана. Снимка: Facebook

Майкъл, 18-годишният младеж, който избяга от всички и бе в неизвестност повече от 80 дни, проговори. Той разказа чистосърдечно историята си и причините да се скрие от всичко.

Драмата на младежа излезе на бял свят след като майка му сигнализира медиите за изчезването му. Това стана след месеци безрезултатно издирване сред приятели и близки на Майкъл. В отчаянието си изплашената жена дори си помисли, че Майкъл може би е отвлечен.

"През цялото време бях при един приятел, единственият, който ме подслони. Не съм излизал, търсих себе си и се опитвах да разбера какво търся", разказа момчето пред "Нова телевизия".

Още по темата

То призна, че е било притеснено за майка си и за това как се чувства тя, но било объркано и не знаело какво се случва.

"Най-страшното беше негативизмът на хората около мен. Предадоха ме най-близките, предаде ме близък човек", каза тийнейджърът.

Оказа се, че в основата на бягството му е тежко неразбирателство с баща му. Родителите на Майкъл са разведени, а той останал с баща си, защото той имал къща и работа.

Младежът призна и че изчезването му е бил своеобразен бунт срещу баща му, на когото искал да каже, че вече е голям и повече няма да изпълнява исканията му.

А бащата на Майкъл го карал да извършва тежък физически труд като му бомага в строежа на фамилна къща.

Заради това той не му давал дори да излиза, а когато веднъж момчето му казало, че въпреки това ще отиде навън, той го заплашил, че ще го лиши от наследство.

"Не обичах да споделям с него, защото от малък, каквото и да станеше с мен, казваше – "Обади се на майка ти", разказа още момчето.

Майкъл си спомни, че когато отивал при майка си, баща му си го връщал с полиция.

Майката на момчето, Гергана, разказа, че когато се развели с бащата на Майкъл, тя нямала жилище и работа за разлика от него.

"Не ми даваше развод много години и когато се съгласи, съдът попита детето при кого иска да отиде и то избра баща си. Но това не значи, че не се грижех за него", спомни си жената. Майкъл пък призна, че е бил прекалено малък и не помни какви са били мотивите му да избере баща си.

А той биел и тормозел и Гергана, и детето. Тя подавала жалба в полицията, но оставила правата върху детето, защото нямало къде да живее.

"Много го обичам. Искам да е жив и здрав и щастлив, където и да е", каза жената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
Pardo преди 7 години
V koe selo e tova? V Bankia li e?
86
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-страшното в цялата работа е, че Майкълчо е събирателен образ на цяло едно поколение, мързеливи, арогантни и с претенции до небето.
85
0
 
3
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До опит от живота - е, важното е, че си завършил "ВИШЕ". По какво? Някак не се разбира от поста ти?
84
0
 
12
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Робинята Изаура, 2 896 епизод. Много го мъчили бе, трябвало да помага. Горкия. Направо се вцепених. Такава мъка, немам думи ... вместо да кисне по кафетата, да помага ... може ли бе? Нема вече съвест на този свят. Нема ... Вместо, както е редно всичко на готово да получи ... и побегнал, милия ...
83
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и над мен се извършват издевателства, бе! Карат ме да ходя на работа в тоя студ! Че и да работя! УжасТ! Веднага да ме поканите във всички телевизии да давам интервюта за нечовешкия тормоз, на който съм подложена ежедневно!Абе, няма ли кой да му перне един на това ***? Защото ако не го направи сега същия след няколко години ще претендира, че е мъж!
82
0
 
11
 
! Отговори
По чудо оцелял преди 7 години
Оххххххх пак ли с тези............
81
0
 
19
 
! Отговори
опит от живота преди 7 години
Като всяка майка и тя се тревожи за детето. Често родители отстъпват правата над децата с болка в душата на другия родител където има по-добри условия и финансова възможност, За съжаление децата не се нуждаят само от пари.Това че баща му го е кара да работи на строежа не мисля че е лошо. Някога моя баща ме спря 1 година от гимназията за да нося тухли докато строеше къща. Плаках, сях пясък, носих тухли от сутрин до вечер, но днес съм му благодарен. Завърших више с труд и силен характер.
80
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудът е много добро средство за възпитание на младите. От малки децата трябва да се учат на труд, за да станат хора. Ако не се научат на това стават лигльовци.
79
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния *** тийн жаден за внимание. Малко са го били...
78
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... Гергана нямала жилище и работа за разлика от него."---Не ми изглежда като бездомна клошарка. Сигурно си е намирала и "работа" отвреме-навреме, поне за фризьор и кожено яке да има.
77
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 79"Таткото глупав, майката проста.---Не проста. Майката си е направо блондинка. :)
76
0
 
2
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Полупиян е да не си изтрезнял достатъчно че да можеш да се напиеш като хората. Климатични особенности.
75
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям цирк.Мога да се хвана на бас, че целият този тятър е сътворен от майката, за да си върне маминото момченце, а бащата да плаща издръжка и да могат да го изнудват. Нещата доста намирисват, а малкия пиклЮ е доста мамин, като гледам. Не е лошо, но не така! Бил го карал бащата да помага при строежа на къщата. А защо не! На 10г. бях, когато строихме къщата и съм помагал и съм носил и какво ли не. После на вилата на 15г. мъкнех кофите с бетон, кофраж правех, арматура вързвах и е носех и т.н.
74
0
 
12
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
и за да им разбия докрай Ким Кардашиянската ПР кампания:имената им са: Майкъл Кривиралчев и Гергана Михайлова, а това е снимка на бонбон *** и хубавеляка дето не му понася "тежкия" физически трудwww***novinite***bg/media/images/2017-01/photo_verybig_135004***jpg
73
2
 
18
 
! Отговори
До 73 преди 7 години
Снимката на майката я изцапахме отдавна вече! :)))))
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С'я ша направим и реалити предаване за това! КЪквЪ нИвИрУятнЪ футбУлнЪ дрЪмЪ!
71
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше снимката на майката, мисля, че нямаше да има такъв интерес към това момче )))
70
0
 
2
 
! Отговори
kdk преди 7 години
всяко зло, за добро
69
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво ни занимавате вече втора седмица с този наркоман?!
68
0
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
като гледам майка му на тоя и си ми минават разни мисли ...