Павлова нареди оглед на асфалта по пътищата

Снеговете изровиха настилката, алармират граждани
61
Павлова нареди оглед на асфалта по пътищата
Снимка: архив, БулФото

Регионалният министър в оставка Лиляна Павлова разпореди на председателя на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" Дончо Атанасов да се предприемат незабавни действия по оглед на състоянието на пътната настилка от републиканската пътна мрежа.

След продължителното застудяване и обилни снеговалежи има много сигнали на граждани за новопоявили се неравности по стари участъци от пътната мрежа, съобщиха от МРРБ.

Приоритетното отстраняване на неравностите започна от старите магистрални участъци, първокласните и второкласните пътища.

Ежедневно служителите на 27-те областни пътни управления и пътноподдържащите фирми в отделните региони ще извършват огледи на отсечките и предприемат незабавно ремонтни дейности. Целта е да се осигури безопасното пътуване на шофьорите.

След приключване на зимния сезон Агенция "Пътна инфраструктура" ще може да възложи извършване на основни ремонтни дейности на републиканската пътна мрежа.

В участъците, в които се извършват ремонти, е необходимо шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведената пътна сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега се молете след снеговете да не прелеят реките и язовирите,че ще стане страшно,като знаем как са се погрижили и за тях...
23
0
 
29
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ преди 7 години
КОГАТО Б Б БЕШЕ КМЕТ НА СОФИЯ ПРАВИХА РЕМОНТ НА БУЛЕВАРДА С 30 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ. ОТ ТОГАВА КОЛКО НЕСПОЛУЧЛИВИ РЕМОНТИ СЕ ПРАВИХА. ФАНДЪКОВА КАЖИ?
22
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червени каскети, вие и от асфалт ли взехте да разбирате? Нали той не се ядеше?
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цацаров,не се помайвай,ами ги почвай,че много работа те чака.
20
0
 
27
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Изчакайте да видите санираните 1000 блока след първата градушка. Технологията е поне 7 пласта, всички гербаджиски блокове ще изглеждат като бейрут. Цялата им работа е такава
19
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито се справихте с асфалта,нито почистихте снега навреме,само се оправдавате с другите и все някой ви е виновен.Докога бе?Нерви не ни останаха от некадърното ви управление.
18
1
 
24
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Лиле,Лиле, пътищата се гледат от инвеститора,когато се строят и неизправните дейности не се изплащат преди да се отстранят нередностите. Сега е твърде късно,затваряне отново на участъци,които ще затруднят движението. Така се получава,когато някой работи и не е негова работа.
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помните ли,че тая кака искаше да ви прави винетките 150 лв.Добре,че съдът ги отмени и то след протести.150 лв за да си счупиш колата и да си рискуваш живота.Умница.
16
1
 
23
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Дупките са от некачествен и много тънък пласт асвалт.От крадене са от крадене...
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче днеска трите каки се изтъпанчиха и казаха,че бомбите ги залагала БСП.Това с дупките не са бомби,а мини.Не ми се мисли за колите и за хората в тях ако попаднат на тези мини.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лилето като заговори за асфалт и саниране изпада в екстаз.Парата и действа като афродизиак,Също като на магистралките за които се е погрижила.
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като ви казвах,че това е най-крадливата и некадърна шайка,която ни е управлявала,някои не ми вярваха.Все по-ясно ще ви става на какво сте заложили.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Павловаааа и асфалта ти е като санирането-само трошене на народна пара и не му се вижда края.
11
0
 
32
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Да знаете, само снеговете са виновни!!! Ако беше така, магистралите, строени от Живков, отдавна да ги няма, а не чак сега, след 30-40 години, да ги ремонтират. а тогава ги строяха с къде-къде по-допотопна техника и материали.Строяха нашите и в Сирия, Ирак и къде ли не пътища. Сега ни строят чужди фирми и фирми ,близки до Герб.Гласувайте за лентаджиите, и се не бойте!
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то почтиняма улица или булевард в София която да е ремонтирана миналата година и пак да не е като фотография от Марс или Луната.Смарт светофарите не работят или работят неадекватно.Аа онази специална пешеходна маркировка дето уж била немска с космическите технологии (помните ли какви приказки бяха?)с 15 години гаранция вече я няма олюпи и се изтърка.Освен тва се пързаля като стъкло.Светещите "зебри" с диодчетата вече не функционират и там бяха големите приказки.Проверки щяло да има?Жалки са.
9
0
 
11
 
! Отговори
Rsstv преди 7 години
V neta e palno s video na bg shofiori ot bg patista s data, godina i chas, minuti......vseki autobusen linien shofior pravi video s camerite otpred i otzad ...na patnite bg platna...Vseki tv bg canal ima regionalna banka s video ot ejednevnite filmi na patrulkite ot kat, barza pomist, taxitata i mestnite shamani meteorolozi, ot liftovete, ot dronite...
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събират си асфалта, ше го носят на лот "Х" от магистрала "У". После пак на лот"Х".... И те така бацета рециклираме... И нема да има ***.
7
0
 
37
 
! Отговори
Българина преди 7 години
На наглите граждани за еничарство на република България ше им кажа само едно и особено на шефа на шайката башбашибозука. Има две прави отсечки покрай жп линията между търново антоново. Две прави отсечки всяка по 3 4 км. Те са правени мноооого преди бб да се сети да прави партия. Знаете ли колко дупки има след всяка зима?!?? Нулааааа да ви е а м та бандитска лицемерна.
6
0
 
26
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Само с оглед не става Павловааааа...................
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
студ скова и западна европа, тук таме се вижда че вече има нужда от освежаване, но на тъкмо построен или ремонтиран участък.... Нямам думи. Болно ми е да го кажа, но това България е най-смешната държава в Европа. Преди все си виках, че политиците са виновни... ама в коя държава, населението дава огромно количество гласове на бивш цар, на пожарникар, който подава оставка и после печели пак избори и пак подава оставка и пак ще спечели...Драй.фа ми се вече