Павлова нареди оглед на асфалта по пътищата

Снеговете изровиха настилката, алармират граждани
61
Павлова нареди оглед на асфалта по пътищата
Снимка: архив, БулФото

Регионалният министър в оставка Лиляна Павлова разпореди на председателя на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" Дончо Атанасов да се предприемат незабавни действия по оглед на състоянието на пътната настилка от републиканската пътна мрежа.

След продължителното застудяване и обилни снеговалежи има много сигнали на граждани за новопоявили се неравности по стари участъци от пътната мрежа, съобщиха от МРРБ.

Приоритетното отстраняване на неравностите започна от старите магистрални участъци, първокласните и второкласните пътища.

Ежедневно служителите на 27-те областни пътни управления и пътноподдържащите фирми в отделните региони ще извършват огледи на отсечките и предприемат незабавно ремонтни дейности. Целта е да се осигури безопасното пътуване на шофьорите.

След приключване на зимния сезон Агенция "Пътна инфраструктура" ще може да възложи извършване на основни ремонтни дейности на републиканската пътна мрежа.

В участъците, в които се извършват ремонти, е необходимо шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведената пътна сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Да се крадат пари и строи некачествено,без всякакъв контрол и компетенция, за да се правят ремонти и ......... пак да се крадат пари......... е .... това било, видите ли, НОРМАЛНО ! Не знаех . Само за България ли е нормално ? Хаойде бе......Човек се учи докато е жив....
43
0
 
2
 
! Отговори
ето преди 7 години
така строи опг герп. в германия и зап. европа има много магистрали строени преди повече от 50 год., които нямат никакви повреди. няма ли, най-после да махнете тези противни гербаджийски физиономии от медиите.
42
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Според другарката Павлова пътищата у нас са два вида ,строени от ГЕРБ и такива отпреди тридесет и повече години.Кои са повече не се разбра,госпожата говореше бързо и не съвсем свързано
41
0
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
и какъв рекорден студ е? като бях дете - 1989 си падаше редевно сняг, а асфалта не се цепеше. сигурно защото го бяха строили "лошите" комунисти. 3-4 години нямахме снегове, отвикнахме от това, и сега като падна малко сняг - съсипия. Какъв е рекордният студ? края на декември и януари - сняг. Някога зимата мочваше от началото на НОЕМВРИ!
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
витоша като я направиха, само след семдмица и оправяха пак плочките...... Защо тогаав бе необходим ремонта? На пл. Македония за три дена му се изтърка тревата....... която му я поставяха - толкова е била естествена.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като строих Лозенското метро на два -три пъти пропада.Първият път - на Хемус - зейна ей такаав дупка. Затвориха я. После на Черни връх. Дупка от един-два метра Половин година стоя. Тъкмо я затвориха. На десет метра зейна нова дупка. по-голяма. Интересно как когато строеше тайландската "Тайсей" повикана от Софиянски нямаше пропадания, а когато дойдоха турските фирми близки до Ердоган и започнаха да строят, пропаданията станаах ежедневие.
38
0
 
3
 
! Отговори
Видими резултати преди 7 години
Всичко построено и ремонтирано от фирмите свързани с Бойко Борисов се разпада.Още при построяването на участъците от магистралите те приличаха на "дунавски вълни".След първият по голям сняг станаха като швейцарско сирене.Цариградско редовно се цепи.Така е кгато се работи с некадърници и крадци.
37
0
 
2
 
! Отговори
пешо преди 7 години
Продължавайте да хвърляте сол, вместо да чистите...
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СОФИЯНЕЦ 34Да де, ремонтираха Цариградското по времето на ББ от Орлов мост до алея "Яворов". И веднага стана на вълни - нарекоха го "Цариградско море"!Та не е лошо и да се помни! (а не само ББ да се изхвърля, че помнел - вж. други статии по-горе)! А като се помни да не се вдига патаклама колко "велик" е ББ!
35
7
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 7 години
Чиста проба провокативна и поръчкова статия..!Но,българите не са глупави и виждайки на дявола козните, на изборите ще гласуват отново за ГЕРБ и за светлото евроатлантическо бъдеще на децата си!
34
0
 
6
 
! Отговори
Men преди 7 години
До АнонименКое му е нормалното? Цяло зариградско е на пукнатити! Новата част на Малинов е пропаднала на 4-5 места, околвръсното при люлин е яма до яма! Нито един от ремонтите в софия през последните години не е направен както трябва. Старата част на Малинов е правена преди 30-40 години, не е пипана, новата за 1 година 3 ремонта!
33
0
 
1
 
! Отговори
Kozle dui преди 7 години
Nali imate e-patista, e-injeneri i e-energia ot atomnite, solarnite, vetrenite, biotorovete i vodnite centrali v izobilie - ne ste li napavili oste patnite platna topli?! Pa i tolko mnogo generalni benzinovi generatori imate...?! Ko go praite tolkova mnogo tok? Pak li nezakonen iznos?!
32
35
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ейй само плюете! Не виждате ли какъв рекорден студ е и колко време продължава? Нормално е да се получи пукнатина и след време дупка! Стига реваа вече! Сега в моя квартал посред зимата работят хората и асфалтират а вие само плюете!
31
0
 
16
 
! Отговори
Герге Шопа преди 7 години
Язе затова като ода в София си вземам трактора!!
30
2
 
26
 
! Отговори
СрТРтЦОЭФС преди 7 години
Публикувано във факти.бг: Ха ха. ГРОБ са ГОЛЕМА работа те денонощно работят, какво ревете? Туй енергетика, саниране, магистрали за нищо ги нямат. Я магистралите как хубаво пропадат, ток няма, а санирането малелеееййй. От какво толкова сте недоволни? Я да гледате по ведро на нещата, че идват избори и да гласувате пак за ГРОБ.
29
2
 
16
 
! Отговори
Сайдер преди 7 години
Публикувано във факти.бг: Ааааа да видя не вярвам. Това са долни инсинуации, манипулации и откровени лъжи. Няма дупки никъде, а магистралите са като писти за излитане гладки, равни и почистени до асфалт. ГРОБ асфалтираха страната от Силистра до Петрич и от Видин до Резово и само по магистрали се пътува. Какво сте се разревали и какво толкова не ви харесва? Те хората работят по 25 часа в денонощието от 24 възможни, а вие пак недоволни. Ааааа така няма да се разберем.
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв оглед *** СВИНЕТКОВА оглед трябваше да направиш когато икономисваха мангизи от материали и хвърляха асвалта напрво върху земята. Основата на една магистрала е най важното и най скъпото нещо СВИНЕТКОВА! Ама това няма как да го знаеш щото дедати Партизанина не те е научил. Един приятел който работи пътен инженер ми каза че всички пътища които сте правили с тиквата нямат никаква основа. Знаеш ли какво е основа СВИНЕТКЕ? Знаеш на марко чадъра знаеш!!!!
27
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако сме правова държава и има истинско разделение на властите, сега Боко и Дебеляна трябва да са подсъдими и да имат няколко повдигнати обвинения!!!!!!Магистрала Тракия след Пловдив по посока Бургас има учатъци в които в дясната лента вече е невъзможно шофирането защото е на вълни и автомобила подскача!!!А комисионните взеха!
26
2
 
19
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #27.чужденеца. А някои казват,че асфалт не се яде,но с парите откраднати от асфалта се яде... Това е така защото е крайно време и за строежа на пътища държавата да въведе БДС/Български държавен стандарт/.
25
0
 
22
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
Ами не се яде,я.Парите за храна отидоха за асфалт.