Газ, удар в стълб... Шофьор - с опасност за живота

Пътник, който бил в размазаната колата, избягал от катастрофата
30 яну 2017 15:18,
20
Газ, удар в стълб... Шофьор - с опасност за живота
Снимка: архив Булфото

Шофьор катастрофира тежко след шофиране с превишена скорост в монтанско село.

28- годишният мъж е от врачанското село Малорад, община Борован.

Тежката катастрофа е станала на 29- ти януари в полунощ в село Лехчево, на ул. "Георги Димитров", съобщиха от полицията в Монтана, цитирани от "24 часа".

Пострадалият шофьор бил зад волана на "Фолксваген Венто". Той карал с несъобразена с пътните условия скорост, загубил контрол над автомобила, навлязъл в лентата за насрещно движение, завъртял се и се блъснал в електрически стълб.

Мъжът е настанен за лечение в монтанската болница с кома и черепно- мозъчна травма.

Лекарите се борят за живота му.

В колата е и мало и друг пътник, който е избягал от катастрофата. Той е откаран в болницата с частен автомобил.

Пътникът е без фрактури, с натъртвания в областта на гръдния кош, без опасност за живота.

По собствено желание е напуснал хирургично отделение на лечебното заведение, където бил оставен за наблюдение.

Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Монтана. По случая е образувано досъдебно производство за причинена средна или тежка телесна повреда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИстинатаИдеята, че с 1,2, 10 или 20 км/ч можеш да предизвикаш сериозно ПТП е просто трогателна!;)
13
0
 
6
 
! Отговори
Гина преди 7 години
Мен лично от статията ми хареса факта, че мястото е било все пак посетено от височайшите особи на РУ Монтана, но тъй като е нямало пита със сол и мед, са си отишли пак по резиденциите
12
3
 
4
 
! Отговори
@11 преди 7 години
Както предполагах, не можа да го осмислиш.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам много си умен - не различаваш несъобразена скорост от превишена скорост, типично за коренното население на село Горно Нанадолнище. Ти в в статията са сбъркали употребявайки и двете понятия, но там е обяснимо, като знаем кой го е писал.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До @8 НесъобразенкоТъповаченце селтаченско - можеш ли да ми обясниш как при разрешени 50 в населено място някой успява да се надене в стълб така, че да се потроши до смърт?
9
4
 
10
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Скоростта, с която си шофирал, когато е станало ПТП, е несъобразена скорост, независимо дали си шофирал с половин км/час, 1 км/час, 5 км/час, 10 км/час, 20 км/час и т.н. до разрешената максимална скорост за този път. Казано накратко, стане ли ПТП, според КАТ винаги си виновен, независимо от всичко останало като: състояние на пътната настилка, сбъркана маркировка и/или знаци и т.н.
8
2
 
5
 
! Отговори
@8 Несъобразенко преди 7 години
Оправдаваш си името. хайде погледни какво си написал, като замениш "караш си все с 90" с "караш си все с 10" или "караш си все с 20" и ако можеш го осмисли.
7
3
 
4
 
! Отговори
Несъобразенко преди 7 години
Път с разрешени 90. Поледица / гъста мъгла, силен дъжд, снеговалеж и пр./. Караш си все с 90. Обаче скоростта ти няма как да е несъобразена - нали така си свикнал да си джиткаш?Хе, хе - мисленето на ***!
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ме уморите от смях. Пътника в катастрофата избягал от местопроизшествието....в болницата с частен автомобил.........счупихте ***....но пък ми оправихте деня :)))
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой може ли да даде дефиниция за съобразена скорост, разбира се различна от кръговата дефиниция: движение с несъобразена скорост с пътните условия е когато не си съобразил скоростта с пътните условия?
4
3
 
13
 
! Отговори
светнат преди 7 години
В тоя край са откърмени с винена попара.На 20 год, жулят буркан вино за закуска и не сядат на обяд без половинка шльокавица.
3
7
 
8
 
! Отговори
Няма несъобразена ск преди 7 години
Движение с несъобразена скорост няма, защото никога не можеш предварително да определиш с каква скорост да шофираш, за да не ти лепне после КАТ, че си се движил с несъобразена скорост. Ако ще и с 1-2 км/час да шофираш, пак може да си с несъобразена скорост. Винаги има нещо конкретно, заради което става ПТП-то, но за КАТ е къде-къде по-лесно и по-безопасно да пишат несъобразена скорост, вместо да напишат истинската причина за ПТП-та.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне Кат ще му свалят табелите. Ако ги има.
1
1
 
11
 
! Отговори
sads преди 7 години
Защо всяка катастрофа във всяко затътнтено село задължително се отразява в новините? Да не би Настимир да се пак да се точи за парламента за да вдига рекета към КАТ?