Екипът на МВР-шефа Пламен Узунов е попълнен

Служебният премиер му назначи трима заместници
20
Екипът на МВР-шефа Пламен Узунов е попълнен
Пламен Узунов. Снимка: БТА

Със заповеди на служебния премиер Огнян Герджиков са назначени трима заместник-министри на вътрешните работи и така е попълнен екипът на министър Пламен Узунов. За заместник-министри са назначени Венцислав Катинов, Емил Ганчев и Маринела Белева, съобщиха от правителствената информационна служба.

Венцислав Катинов е работил от 2001 г. в ОДМВР – Плевен, като в периода 2014-2015 г. е директор на дирекцията. Награждаван е за конкретни разкрити тежки криминални престъпление и за постигнати високи резултати в служебната дейност. Има висше икономическо образование.

Емил Ганчев е главен експерт по сигурността на информацията в Районния съд в Пловдив. Бил е директор на ОДМВР – Пазарджик. Многократно е награждаван за високи професионални постижения. Завършил е Висшия институт при МВР със специалност "Право".

Маринела Белева е директор на дирекция в ДАТО, била е и заместник-директор на ДАНС и директор на дирекция в МОН. Завършила е ВФСИ "Д. А. Ценов" – Свищов, със специалност "Счетоводство и контрол".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми стана ядно какво правим с това министерство на пенсионерите и парашутистите дето Бъчи довлече чрез мобилност от вън без конкурс (а уж бяха за конкурсното начало) на добре платени позиции - все експерти и то главни. Не разбрах и това,че се подиграха с хората заварени по параграф 86 - как така пораграф 86 от ЗМВР важи за другите дето са извън МВР а в МВР не важи - това как става, утре ще дойде друг и ще отмени и друго което си науми . Законите според кефа на управляващите ли се гласуват
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баш па Белева. Това величие на глупотевината и присвояването...
12
0
 
3
 
! Отговори
Пловдив преди 7 години
До Сърп без чук От свинската
11
1
 
14
 
! Отговори
Кирни преди 7 години
С назначаването на госпожата за зам министър, няма да има промяна, а напротив регреса в МВР ще продължи. Тя е враг на столовете и бюфетите в тоьи им вид. Иска кетаринг. Да ама един полицай не получава 2000 лв., А два пъти по-малко. И той при кетсринг трябва само да получава заплата за храна за себе си. В същото време този избор налива масло в мелницата на ГЕРБ и на изборите нищо чудно отново да победят. Промяната се отлага за неопределено време, ако не се закрие България.
10
2
 
13
 
! Отговори
Сърп без чук преди 7 години
Узунов от коя масонска ложа си бе? Герджиков го разбрахме. Не нарушавате ли закона!?
9
7
 
11
 
! Отговори
Ханко Брат преди 7 години
МВР винаги са били генератор на Вицове. Пример: Завършил "право" в Института на МВР!? Тротоарно ли?! Въпросче от данъкоплатец: - Коя специалност от т.н. "институт" на милиционерите е акредитирана по Европейския класификатор на специалностите?! Никоя. Щели да бъдат като ФБР !? Още един виц за Светлото бъдеще. Комунисти.......
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Узунов беше уволнен от Борисов защото се опита да прикрие сина на негов колега, чийто син уби човек на пешеходна пътека в Пловдив. Тогава катаджиите умишлено не бяха снели обяснения от извършиъеля и даже не бяха го задържали. Но сина на жертвата се оплака и така изритаха Узунов.
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поглед на измамник.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поглед на измамник.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поглед на измамник.
4
2
 
10
 
! Отговори
fdsafa преди 7 години
До Западноевропеецправ ти път.
3
15
 
7
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Ако БСП отново дойдат на власт, аз напускам тази "държава"!
2
0
 
26
 
! Отговори
Онзи преди 7 години
До АнонименАбсолютно същите!Да не говорим, че Белева беше директор на ФРО в МВР по времето на Йовчев.Остави 200 милиона дефицит в бюджета на министерството, едвам налмериха за заплати.
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не са ли същите които направиха шеметни кариери по времето на Цветлин Йовчев и хора на Пеевски и библиотекарския?????Нищо ново под слънцето!