Първият рожден ден на Бойко! Внучето на Борисов

Да е жив и здрав, пожела дядо му във Facebook
31 яну 2017 22:30, Красимир Ангелов
191
Първият рожден ден на Бойко! Внучето на Борисов
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отпразнува първия рожден ден на внука си Бойко. Щастливият дядо публикува снимка с дъщеря си Венета и малчугана в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"Първият рожден ден на Бойко! Да е жив и здрав!", написа кратко и ясно доскорошният премиер и публикува снимка с най-близките си хора.

Бойко Борисов стана дядо на 31 януари 2016 година, след като дъщеря му Венета го е дари с първо внуче. Малкият бе кръстен Бойко на своя дядо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
11
 
33
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Внуците са най-голямата радост!Да е живо и здраво детето,да расте умно,добро и да стане достоен българин!
82
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е живо и здраво. Детенцето с нищо не е виновно че дядо му е крадец и е обрал с неговата пасмина цялата държава.--------------------Не е виновно, но често Бог наказва децата за грешките на родителите, защото така най-много боли. Примери колкото щеш. Затова разни пъклени кланове като Кенеди и Онасис измират един след друг.
81
1
 
30
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Всички изпълнителни директори на медиите в България, трябва да бъдат подложени на декетектор на лъжата и разпитвани, дали обслужват нечий интереси. Ако излезе, че е така, такова масово заблуждаване на народа, трябва да бъде криминализирано, а отговорните за деянието да лежат в затвора!
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Публикацията я има във Форбс от вчера :))
79
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ.РЕКЛАМА
78
5
 
21
 
! Отговори
До 123 преди 7 години
Бойчов, ти ли се бе? Нали и ти си кумунде, нали още пазиш червената книжка до сърДцето си? К'о се пънеш тук, бегай, че както те мрази народа, целото НСО не миже да те опази. А барне ли те народа ще чудо невиждано!
77
24
 
7
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
С толкова гадни *** налазили по всички сайтове България няма бъдеще.
76
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първи рожден ден на малкото Тиквунче??? На кой му дреме за него и дядо му? Хората изнемогват, Тиквара прибрал красавицата с маймунчето в царството си, голема гордост. Пари имат а обич от хората, не! Само омраза към тях и то заслужена за хилядите простотии от които България замина по стандарт на 72 място от 48 а по корупция е първенец в ЕС.И дядо сътвори всичко това.И да се радвам на внучето му ли?Прав е един по-долу, защо не мръдне малко в провинцията да види как живеят хората.Гнъс ме е от тези!
75
20
 
18
 
! Отговори
Нейкова преди 7 години
Коментирайте Борисов за политиката,която води ,но оставете гадните коментари за дъщеря му и най-вече за внука му.Грозно,уродливо .Преставете си как ще се чуствате,ако някой така коментира дъщеря ви,внучето ви,сестра ви.Какво толкова,че са показали детето,или предпочитате коментар за Азис и Николета.Проблема е ,че бедноста ни осакати и духовно и загубихме човешки облик.Хайде сега,започвайте с обидите!
74
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо е развалил снимката на детенцето тоя дядка
73
5
 
23
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Да е живо и здраво. Детенцето с нищо не е виновно че дядо му е крадец и е обрал с неговата пасмина цялата държава. Дано докато е малко, дядо му да влезе в затвора и повече нищо да не чуе за дядо си. Детенцето не е виновно, виновен е дядо му за геноцида над българския народ.
72
3
 
30
 
! Отговори
СДС преди 7 години
Щастлив дядо управлявал 10г. държавата с най-нещастни граждани....помогнал много за да сме на : на първо място по корупция и смъртност и на последно по иновации, образование , здравеопазване и сигурност....Нека са щастливи......Бог вижда всичко!
71
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Царството на Тиквара е към своя край, то е ясно. Въпроса е, какво ще остане в България след края на царството като икономика, население, образованост, здравеопазване, финанси или ще започнем от нулата?Да се правиш, че управляваш и мислиш за хората от една страна, а от друга да продаваш и предаваш си е национално предателство!Семейство Тикви като изпадне съвсем от властта няма да остане тук.В Америка едва ли, дядо се фъргаше на Клинтън но нея вече я няма. Сигурно отдавна е избрал къде ще се крият
70
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С къде е зетко? Най-вероятно има със дама от дядо, да внася по някоя сметка това що се крадне всеки ден от омаломощения българин. Отговорна задача, хей!!
69
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и дъщерята като месечина. Лошо, лошо! На татко си се е метнала. Народа е уникален, как му е лепнал прякора Тиквата, изстрел в десетката! Грозни, прости но ужасно богати. На гърба на българина се живее лесно.
68
16
 
8
 
! Отговори
Нейкова преди 7 години
Вижте,не съм фен на Борисов,но коментарите за това сладко момченце и майка му са отвратителни.Да е живо и здраво детенцето!
67
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойковцикой ще връща парите?
66
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера медиите в БГ докога ще слугуват на тоя?
65
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли милиона вече е налял по сметките обичният дядо на внучето си? Така е лесно, краде от нас, дава на унука. Да учи езици а не да е като дядо, като иде в странство да е глух и сляп. Но да не краде като него. И да прочете повече книги защото дядко успял само една с която се гордее цял живот. Е, научи и една дума на English - congratulations. Ето това е за пример! Браво дядо, велик си, никога няма да гласуваме за теб!!! Дано се появят смели българи и те осъдят за геноцида и предателствата!!!!
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак детето има ли баща. Или само дядо?