Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!

България не е само една шевица, защити я Маги Вълчанова
Обновена: 1 фев 2017 15:43 | 1 фев 2017 15:38,
106
Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!
Снимка: Facebook

Виолина Анчева, която представи България на конкурса "Мис Вселена" 2016 г., е разочарована, но не и обидена от негативните комендари по неин адрес след конкурса.

"Разочарована съм, защото аз не бих постъпила така. За мен е абсолютно без значение кое момиче отива, важното е, че е българка", сподели Анчева.

Още по темата
В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Разголеният конкурс беше интерпретация на празника Сирни заговезни.

Анчева се прибра днес в България. Посрещнаха я семейството и приятелите й.

Ели Анчева, майка на миската, беше категорична, че за нея тя е цялата вселена. Посрещнаха я с питка с мед и сол, символизиращи сладките и тежките моменти в живота й.

"Най-разочароващия момент беше, когато българи започнаха да се заяждат с мен от една снимка с един тигър в зоопарк. После за това, че не съм с перфектните мерки 90/60/90 и последното с националния ми костюм", коментира още тя.

"Решихме да заложим на нещо по-различно, да популяризираме българските празници. В крайна сметка България не е само една шевица, не е само една носия", категорична е Маги Вълчанова.

Първото нещо, което ще направи Виолина след конкурса е да се върне в университета, където е пропуснала много часове по европеистика, а голямата й мечта е някой ден да стане първата жена президент на България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Занимават ни,защото знаят каква кал ще сеизлее върху младото момиче.То не бяха чанове,то не бяха обиди.Чановете би трябвало да будят положителната енергия,да пази от зло.Но не би.Толкова сме далеч от корените си,нищо ,че се правим на големи патриоти.Все пак става дума за шоу.
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 49Няма нищо лошо, че трети ден пишат за момичето, което е представяло България пред света. Теб те дразни едно хуваво момиче.А не те ли дразни, че толкова години ни НАТРАПВАТ по ТРИ ПЪТИ на ден неестетичния БАНКЯНСКИ ТИКВУН !? Я, се замисли малко! (Ако можеш!)
41
7
 
15
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Президент??? Може.....на публичен дом!
40
16
 
11
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Може, мойто момиче, може.След Румен - всеки може.
39
4
 
9
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Чамове ли? И мечтае за президент! Няма лошо, но е стадно мислене! :)) от живота едно такова куку:- Ти не си мъж, Аз командвам тука!пп. Амбициозната глуповата хубавица е много малка да е разочарована от мъжете!
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен нашето момиче е по-красиво от това дето взе титлата независимо какъв костюм е носила!
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пожелавам й да стане първата жена президент на България. И да не последната.И да има България. Но докато подобни некадърници като нейният екип я представят, нещата няма да вървят. Човек трябва да си признава грешките, а в случая тя просто е сгрешила с избора на дизайнер на костюма. Защото беше ужасен. Виждали сме бъларски мотиви на висша мода, прекрасни са. Това си беше чиста проба кич.Ако беше излязла с кукерски костюм вероятно щеше да изглежда по-добре.Но да е жива и здрава, животът е пред нея
36
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доган го скриха в затвора. Отдавна се знае, че е вербуван преди възродителния процес. Досиетата са отворени.Така наречените "атентати" са си разработка на ДС под ръководството на КГБ. Използваха се за "оправдаване" на последващите репресии върху нашите турци пред обществото и най-вече света. Тези неща отдавна се знаят.
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 32Да. Някои от тях като Доган в затвора започнаха да сътрудничат на ДС. Не бъркайте ДС с доносниците- това няма нищо общо. Държавна сигурност работи за сигурността на държавата и гражданите- доносниците са тези които работят против хората и за тяхна изгода.
34
3
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 7 години
Кога точно е имало взрив на ж.п. гара Пловдив?Я пак си помисли?
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква силиконка вие изяла мозъка.А не така.Ако нещо може да се каже,че е с модерно излъчване,естествена и непренудена.Стига вече,оляхте се с оплюването.И се научете да не хвърляте кал поголовно.Не вярвам,че българите сме такива.Не вярвам.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, поне разбрахме, че има чувство за хумор... :))
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПУ,ПУ машаллах, красиво като туркинче!Явно някоя прабаба е била "гъста" с поробителите.
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, Боже! Щом всяка силиконка си мисли, че може да е Президент не се учудвам, че България е на този хал. Ама щом Митьо Пищова беше кандидат, що пък и тая да не се пробва?
29
0
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 7 години
"турски активисти" които се оказаха агенти на ДС.....
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе красиви жени бол, работливите са малко......
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще имате много здраве.Днес видях момичето по телевизията.Красива,чаровна.Чудесна е.Искам такива българки да представят страната ни.
26
3
 
11
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
"Не знам дали ги изгонихме. Причина за "възродителния процес" така и не се даде."-Причините се знаят, но сега всичко се изопачава. Възродителния процес започна с взривяването на ж.п. гара Пловдив и няколко атентата по автогарите, напревени от турски активисти за получаване на автономия в границите на България. В градовете с преобладавщо турско население не ти продаваха нищо, ако не го поискаш на турски. Имам приятели, които работеха по тези селища и се страхуваха за живота си защото са българи
25
10
 
16
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Красиво е детето. Жената. Истината си е истина. Незнаем на кой му е нужно да обижда това Красиво Цвете. А това че иска да стане Президент... Може би вярва че може с нещо да помогне на хората в държавата... Успехи ти желая Красиво Цвете.
24
1
 
16
 
! Отговори
президент преди 7 години
Това за президента ме разсмя много.