Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!

България не е само една шевица, защити я Маги Вълчанова
Обновена: 1 фев 2017 15:43 | 1 фев 2017 15:38,
106
Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!
Снимка: Facebook

Виолина Анчева, която представи България на конкурса "Мис Вселена" 2016 г., е разочарована, но не и обидена от негативните комендари по неин адрес след конкурса.

"Разочарована съм, защото аз не бих постъпила така. За мен е абсолютно без значение кое момиче отива, важното е, че е българка", сподели Анчева.

Още по темата
В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Разголеният конкурс беше интерпретация на празника Сирни заговезни.

Анчева се прибра днес в България. Посрещнаха я семейството и приятелите й.

Ели Анчева, майка на миската, беше категорична, че за нея тя е цялата вселена. Посрещнаха я с питка с мед и сол, символизиращи сладките и тежките моменти в живота й.

"Най-разочароващия момент беше, когато българи започнаха да се заяждат с мен от една снимка с един тигър в зоопарк. После за това, че не съм с перфектните мерки 90/60/90 и последното с националния ми костюм", коментира още тя.

"Решихме да заложим на нещо по-различно, да популяризираме българските празници. В крайна сметка България не е само една шевица, не е само една носия", категорична е Маги Вълчанова.

Първото нещо, което ще направи Виолина след конкурса е да се върне в университета, където е пропуснала много часове по европеистика, а голямата й мечта е някой ден да стане първата жена президент на България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
14
 
! Отговори
nina преди 7 години
Много си е красиво момичето,за тези,които критикуват тялото й-искам да видя вие дали можете да свалите 20 кг за по-малко от година?След което да видим вашите тела.Колкото до костюмът-това Не е национална носия,а карнавален костюм,вдъхновен от някаква национална традиция.И ако човек си направи труда да разгледа снимките на останалите участнички,ще види,че нашия костюм си е много хубав.
22
3
 
6
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
Не знам дали ги изгонихме. Причина за "възродителния процес" така и не се даде. Защо ,как,кой, никой не разбра. Та защо и е на малка България да си гони от населението, повечето в работоспособна възраст - образовани и отгледани с народни пари? Работливи хора, които проблеми не създаваха и са достатъчно интегрирани в обществото като цяло. Толкова срещу собствените си интереси да тръгнеш няма логика. Аз започвам да си мисля,че ги продадохме, баш както ГДР продаваше на ФРГ германци.
21
1
 
15
 
! Отговори
някой си преди 7 години
"Посрещнаха я с питка с мед и сол, символизиращи сладките и тежките моменти в живота й." - явно "великата" миска и майка и не знаят какво символизира солта. И то не е тежките моменти в живота. Марийче, ти знаеш ли какво символизира солта?
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"*** се разходи из Турция да им видиш красотата. Добре че им изпратихме читави хора 89 година"Греешшшкккаа... Не им изпратихме! Изгонихме ги! И точно заради тия гоненици, днес в България е пълно с комунисти, фашисти и тюркомразци и лyмпени. Всяка нормална държава се държи добре с поданиците си и се опитва със социална политика да ги приобщи. Само в бананови републики разни радикални палячoвци размахват ножове. И тук хората са радикални, пък сега реват провив други раздикални, точно като тях!
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахахахахахахКакво общо имаше костюма и с националните носии или с българските празници. Чановете не правят кукерски костюм. Не знам кой е дизайнера *** е време някой да вземе отношение на какви стимуланти е. Но да си го кажем. Поредната личност, която залага на скандала с идеята че малкото медииен и обществен интерес ще я изтреля в "ВИП" средите подобно на златки Николети и прочие индивиди дето се явяват лице на нацията.
18
0
 
10
 
! Отговори
до София преди 7 години
Нали Софче, друго си е Тоца с трите висши.... какво тяло, какво излъчване , и най-важното какъв интелект...
17
5
 
12
 
! Отговори
София преди 7 години
В лицето е хубава, тялото е доста зле. Ъкъла съвсем зле.
16
1
 
16
 
! Отговори
1913 преди 7 години
Стига с това само плюем. Сигурно малък процент я плюе, по-голям процент й стиска палци, а останалата част не се интересува. Само защото негативното е по-шумно не значи, че е повече и съвсем не значи, че всички сме такива. Пожелава й успех в живота!
15
4
 
13
 
! Отговори
до Нас преди 7 години
Как да се поставят на нейно място, като сами се плашат от огледалото, оскотели, посивели, изяждани от злоба ,че на съседа фиата е с две години по млад от тяхния опел..та от такива панелни "аристократи" искаш благородство..
14
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президент-не, но президента може. Обади се на Нинова да те уреди първо на служба при генерала. Има си ред и йерархична стълбица по която трябва да минеш.
13
5
 
14
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Що за нация сме !? Вместо да подкрепим момичето , само плюем ! Поставете се на нейно място ! Или и това не можем !?
12
1
 
22
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Турска красота друг път. *** се разходи из Турция да им видиш красотата. Добре че им изпратихме читави хора 89 година, за наше най-голямо съжаление и за техен див късмет, та да имат актъори, доктори и учители. Нашите турци със средно образование, знаеха повече от техните висшисти, да не говорим за дипломираните...
11
6
 
18
 
! Отговори
Може преди 7 години
След Роската, вече си мисля, че всеки *** би бил подходящ за Президент.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае как са и извъртели думите отново. Това медиите не можеш да им имаш вяра....
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момиче не разбра, коментарите къде са насочени, пък чак и обидена.......А Президент може да стане на някоя фондация за миски/***/като нея. Тя сега няма собствено мнение и ако това което е облякла ако не и е харесало,защо не си е отстоявала позицията?Такъв президент не и трябва на България.
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има турска красото! Мяза много на кадьна!Като чели играе в филма листопат.
7
3
 
5
 
! Отговори
до Мнение преди 7 години
Не прекалявай с патриотизма!В случая бъркаш!
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМАН ОТ АМБИЦИОЗНИ.....И МОЯТ ЛЮБИМЕЦ *** ОТ "ПОД ИГОТО"ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ.
5
4
 
32
 
! Отговори
аман преди 7 години
Момичето е красиво тази година. Вече не си спомням от колко години не сме избирали толкова хубава миска.... и не знам кой я намира дебела. В България всички момичета искат да са грозно слаби и да гледат силиконено нацупени, което освен на балкански примитив не знам на кой му харесва.А относно костюмът - в сравнение с костюмите на другите страни си беше семпла роклята с чановете. Имаше снежинки, въртележки, пера и какви ли още не костюми, които бяха много по-шокиращи.
4
6
 
11
 
! Отговори
Е, преди 7 години
като заложихте на нещо по-различно какво стана?Успяхте ли да популяризирате българските празници?Пък класирането как е?