Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!

България не е само една шевица, защити я Маги Вълчанова
Обновена: 1 фев 2017 15:43 | 1 фев 2017 15:38,
106
Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!
Снимка: Facebook

Виолина Анчева, която представи България на конкурса "Мис Вселена" 2016 г., е разочарована, но не и обидена от негативните комендари по неин адрес след конкурса.

"Разочарована съм, защото аз не бих постъпила така. За мен е абсолютно без значение кое момиче отива, важното е, че е българка", сподели Анчева.

Още по темата
В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Разголеният конкурс беше интерпретация на празника Сирни заговезни.

Анчева се прибра днес в България. Посрещнаха я семейството и приятелите й.

Ели Анчева, майка на миската, беше категорична, че за нея тя е цялата вселена. Посрещнаха я с питка с мед и сол, символизиращи сладките и тежките моменти в живота й.

"Най-разочароващия момент беше, когато българи започнаха да се заяждат с мен от една снимка с един тигър в зоопарк. После за това, че не съм с перфектните мерки 90/60/90 и последното с националния ми костюм", коментира още тя.

"Решихме да заложим на нещо по-различно, да популяризираме българските празници. В крайна сметка България не е само една шевица, не е само една носия", категорична е Маги Вълчанова.

Първото нещо, което ще направи Виолина след конкурса е да се върне в университета, където е пропуснала много часове по европеистика, а голямата й мечта е някой ден да стане първата жена президент на България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Артисти , циркаджии , шоумени . Това ни управлява . Искам един Пиночет , друг с тая каша няма да се справи
82
1
 
1
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 7 години
Костюмът беше по-скоро нестандартен и лош избор за този конкурс. Като това момиче има хиляди -просто симпатично ,но не и красиво. Освен това е и много глупаво . Не помнела Виолина какви са нейните мерки . Хей ,момиче ,каква студентка си ти , та не можеш да запомниш три цифри ? Как си вземаш изпитите ? Като обикаляш постелите на преподавателите ли ? Но как ли да е умна ,та тя учела в измислената специалност ,която до 2-3 години няма да е нужна. И каква мечта само ! Няма мозък и на кокошка .
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво пречи една "манкенка" да заеме тази длъжност, то безтуй досега всичките ни президенти си бяха абсолютни манекени - разхождаха едни костюми и им плащахме екскурзиите до чужбина и обратно !Само една перпоръка към девойчето - да я зарязва тая "европеистика", че то без туй ЕС е пред разпадане и да се захване с българистика, че малко останаха хората, които работят за национална идентичност ! Писна ни от тия проруски агитации и евроатлантически ценности !
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кой ти стой зад дупето мамина че си ми миска станал, знаем ги тези миски и как се става миска, на една такава позната миска тато и плати 50.000 евра да стигне по нагоре в стълбицата
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президент на некой бардак може.
78
3
 
0
 
! Отговори
Мона преди 7 години
Не беше толкова лош националният костюм на момичето. Какви други натруфени и гротескни костюми имаше?! Най-много ми хареса костюма на Полша - изчистен и елегантен. И този на мис Румъния. Руският - копие на Виктория Секрет, е с една допълнителна корона на главата. Много обичаме да критикуваме собствените си неща, вместо да подкрепяме.
77
2
 
0
 
! Отговори
H преди 7 години
Не се доверявайте на никого, пълно е със зомбита-двойници, подменили близките ви или представящи се за тях!Ако ви нападнат, съпротивлявайте се! Много, много зле са!Ще се разбере какви сте ги вършили и ще приключите много лошо! Колят бебета!
76
3
 
4
 
! Отговори
DM преди 7 години
Момичето си е много красиво. Най-важното е че е преставило България пред света!Какви са тези хейтърски коментари?Ако иска да става президент, нека да се опита. Все пак живота е пред нея, та тя е на само 21 години. Нека се дипломира и работи/бори за мечтата си и един Божи ден мечтата и може да се осъществи. Мечтите са за това, за да се преследват!Дерзай момиче и не чети глупостите на предишните псевдо хора/хейтъри! Ти си направила много повече от тях представяйки България, а тях кой ги знае
75
1
 
4
 
! Отговори
Малко Инфо преди 7 години
Момичето всъщност е туркиня...малко преди да почне със изявите си закри фейсбук профила. Познавам ги лично с майка и и сестра й...като са сами си говорят на чист турски !!!
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да имаме независима комисия,която да не допуска неподходящи кандидатки на конкурси за красота,че и за всички останали,защото срамят България с пародийните си участия!
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На САЩ ли?
72
3
 
6
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
На кой му дреме за тази кокошка? Снимката е с фотошоп. В действителност това момиче си е едно обикновено селско девойче. Мераците на майката са разбираеми ,но реалностите са съвсем различни.Все пак си разходи дупарата до другия край на света.А вместо да става президент ,по-добре да се научи да готви.Повече ще и отива в кухнята.
71
0
 
2
 
! Отговори
а1 преди 7 години
Мечтите са стимул за активна дейност на индивида за достигането им .Но, ако мечтите се окажат недостижими или ако за тяхното достижение се използва принципа "целта, оправдава средствата" (тоест, всички средства са позволени) , то мечтите могат да се превърнат в дистуктивна функция!!!Не напразно от дълбините на древноста звучи предупреждението - Внимавай, какво си пожелаваш (за какво метаеш) защото цената може да се окаже твърде висока.
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВиолина, никой (тоест публиката) не ти е виновен, че в екипът ти е пълно с некъдърниКакъв екип бе, лелче, какъв екип има тая. Нея я разнасят като мамунка на въженце за атракция, прави каквото и кажат, за какъв екип бълнуваш, една миска няма мозък, ти за екип ми говориш.
69
0
 
8
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Накой може ли простичко да ми обясни какво е това "европеистика" ? Лично на мен ми звучикато "служба Димитър общи" !
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има разлика между българка и Достоина Българка! А таз мома президент на какво иска да става така и не разбрах.
67
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя понеже е много красива, и за да не заслепи другите и да ги ослепи с красотата и блясъка си (а блестеше много силно от трите слоя мазни кремове с които се беше нацапотила), затова се беше облекла като занзибарка, ама журито това не го разбра и не я оцени, иначе беше най-красивата, безспорно.
66
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая от тук нататък изтича в канала, повече никой няма да я потърси, а и вече е стара, моделките в България почват от 14 години, кой ще ти търси стара 21 годишна жена многократно употребявана и провалена миска.
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина, много като количество лош материал се е навъдил в нашата мила татковина! Пълно е с чуждопоклонници и родоотцепници! Няма да прокопса нашата България с толкова много гнилоч, няма! (:
64
2
 
9
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Щом иска да става президент-значи е само за ГЕРБ!Там са на почит такива.Поне ще им подобри визията.