Хиджаб и волейбол: Защо отборът на Казанлък сложи забрадки?

Момичетата поздравявали треньора си, работил в арабския свят
3 фев 2017 11:22,
223
Хиджаб и волейбол: Защо отборът на Казанлък сложи забрадки?
Снимка: кадър "Нова тв"

Едно селфи разбуни духовете в интернет. На снимката се вижда женският отбор по волейбол на Казанлък, облечен с хиджаб.

Няколко дни делят казанлъшкия отбор, който ще играе с тима на Шумен, в чиито редици са две иранки.

"Направихме снимката като поздрав за нашия треньор, който дълго време е бил в арабския свят", посочиха момичетата.

"Преди всяка тренировка ние се забавляваме и се опитваме да вдигнем настроението на отбора и треньорът ни прави по нещо различно, за да ни развесели. Този път ние решихме да го изненадаме като си сложим тези бурки на главата", разказа Василена от волейболния отбор на Казанлък пред "Нова тв".

Провокация с шуменския отбор няма - дори момичетата си имали химн на отбора, който бил... арабска песен.

Страхил Балов 10 години е бил треньор в арабския свят – Иран, Саудтска Арабия и Египет. Как коментира той изненадата, която отборът му подготви?

"Поздравявам ги за инициативата. Трогнаха ръководството. Те са много дисциплинирани", заяви треньорът Страхил Балов.

"Последните ми впечатления – в страни като Иран и Египет не е нужно да прокриват цялото си лице. Странно беше да видя, че закачаха плата с карфици", добави треньорът на отбора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кухи ***.. Пуйки.
123
4
 
8
 
! Отговори
Циник до 134 преди 7 години
В едно може да си сигурен - ако не дай боже, някой камилар посегне на жена ми, и детето - ще му прегризя гърлото ако трябва!А такива , като теб - да залягат над турския, и КУ*Рана...че както е тръгнало - скоро и хляб няма да можете да си купите!Пиши ми къде да ти изпратя знаме с дъгата!Сигурен съм, че ще си в първата редица на следващия хомопарад!Отворко ...пхахаха
122
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видно е защо няма държава!Няма ги вече традициите !Няма го вече и онзи момент за които загиваха българите!!!Сега на майтап после на истина и от територията България няма да остане и помен!Ние наистина сме матрИал ,и то не качествен!
121
24
 
6
 
! Отговори
Miro преди 7 години
Е и какво кат са сложили забрадки. Всички стари БГ жени носят. Разходете се по селата да видите. А и това че в Шумен има иранки е нормално... Иранците са спортна нация. Волейболният им отбор ще ни бие с 3-0, ако щете мъже, ако щете жени ...!
120
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 7 години
Какво триете коментари ве, после масата чете и не вижда какво е мнението на огромен процент от хората!!! Медиите са най-големия рак на обществото ни, как ни дърпат конците ако знаехте нямаше в ничий дом да има телевизор или радио. А тия сайтчета като ДНЕС не са фактор, просто група аматьори копи/пейства в гугъл транслейтъра и после си наглася текста да има смисъл г/д кякя. 4chan for freedom
119
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, кво чакаш, ти си готов, Взимай там някакво оръжие в Името на Бог ги започвай Същият маргинализиран и.....от си.Само не знам това като стане, а някой много иска да стане, тебе как ще те различаваме от тях.
118
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo,otsega svikvat...
117
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е хиджаб....
116
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да си представя българин,който е треньор в мюсюлманска страна,да бъде поздревин от отбора си,с кръстове на гърдите.
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Актуални са с бъдещите демографски тенденции.
114
4
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Предпазват се от запрашения въздух.
113
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Брей, брейА се скрий с твоя джихад!Нямате място в БГ с тези простотии.
112
2
 
22
 
! Отговори
Циник до 122 преди 7 години
Днес хиджаб...днес афганистанци...днес пакистанци...днес милиони тарамбуки...днес десетки европейци избити от нахлулата ислямска пап*лач...днес исляма е миролюбивКОГА СПОРЕД ТЕБ - ДА КАЖЕМ СТИГА????КОГА???
111
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те това е, ние мъжете се пънем, правим се на патриоти, бежанците вън, ще насилват жени, децата, това ти - онова ти, а гордите българки замятат чаршафа през главата и викат заповядай асане, ти да видиш колко сме толерантни, нихната .....
110
4
 
15
 
! Отговори
Дааа преди 7 години
А народа ***, ***! А претенциите му Големи, Големи! За това е Беден, Беден!
109
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко глупости са изръсени тук ами момчето опипвано от дядо поп,какво сте тръгнали само да обвинявате без да имате познание.Исляма е против разврата ,против всичкото морално падение на нацията,но за евроГейците Исляма е потисничество,да ама Не.
108
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ви питам коя година е написана История славянобългарска всички ще гуглите, за да отговорите( има и изключения,привет), но тука сте пишман патрЕоти и войводи.Смешен плач...
107
19
 
5
 
! Отговори
Брей, брей преди 7 години
В този сайт какви моралисти пишат. Истински божи кравички. Ангели небесни. Хей хора, я се вземете в ръце. Стига сте съдили. Я си спомнете дали само преди ден не лизахте нечии *** или се свивахте подлизурски. Тук не ви се виждат лицата и може да съдите. Стига. Какво толкова са направили момичетата? Направили са нещо интересно за разлика от вашия шаблонен живот. Света е глобален и в него има различни религии и цветове на кожата и народи. Поне не си показвайте глупоста. Това може да научите.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБългарки ли няма да се продадат за пакет цигари?не българки, а симпатизантки на др.Нинова
105
2
 
11
 
! Отговори
Radina преди 7 години
За мен това е ПОДЛИЗУРСТВО - да се подмажат на турчулята , няма с какво друго да го поздравят - точно с бурките ли трябва ?? Ама то трябва малко мозък в главите да имаt за да измислят нещо качествено, a ako mislqt samo s du++++ta si - taka se poluchawa