Издирвано момиче от Пловдив само отиде в полицията

Даниела избягала от приятеля си, настанена е в дом
3 фев 2017 11:51, Петя Славова
6
Издирвано момиче от Пловдив само отиде в полицията
Снимка: Нова тв

Издирвано 17-годишно момиче от Пловдив, което бе обявено от приятеля си за отвлечена, се появи сама в полицията, след като разбрала от телевизията, че е обявена за издирване.

Пред разследващите тя обяснила, че последните три дни прекарала в дома на своя приятелка. Момичето отрекло да е било отвличано, както твърдеше нейният приятел Запрян Стоянов, съобщава Нова тв.

По думите й тя искала да избяга от него и да се скрие. Затова се качила в непознат автомобил. Приятелят й пък разлепил плакати с нейна снимка и надпис "Издирва се" и с мобилен номер, на който да се подава информация.

Даниела е напуснала преди два месеца защитеното жилище, в което е била настанена. Предполагаше се, че момичето е станала жертва на сводници.

Майката на Даниела е починала, докато момичето е било малко, а баща й я тормозел и често я биел. Затова тя е настанена в център за социални грижи. Директорът му Недка Петрова обясни, че момичето за тях е в неизвестност от началото на декември 2016 г.

Сега Даниела отново ще бъде настанена в  дом за изоставени деца “Майка Тереза“ и ще е под закрилата на социалните служби. Още от днес с нея ще работи екип от психолози.

 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
2
 
! Отговори
Чичко тревичко преди 3 години
Ох на чичо... къчи къчи пис пис.
4
1
 
17
 
! Отговори
Нас преди 3 години
Умно е постъпила ! Дано психолозите и помогнат да преодолее преживяното и да не бяга повече !!!
3
23
 
7
 
! Отговори
879 преди 3 години
Какво момиче!В 18-та година ромките имат по три деца,а тази я хрантутят още по домове с пари на народа и се губи с мусеци-явно е къде ходи!Марш в дуалното и бачкане да си изскарваш прехраната!В пловдивско търсят работна ръка ,а такива като тази фръцла пълнят домовете.Ангажират полиция възпитатели.Докога пилеене на парите ни.Който си има деца -да си ги гледа ,изучи и помага в живита!Такъв е от векове българския модел-лична и семейна отговорност за децата.Тръмп:"Времето на празните приказки изтече
2
2
 
24
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Слава Богу, всичко се размина! Умно момиче! Браво, че си се отървала, а не си свършила и ти окачена на парното като другото отвлечено момиче. Още от началото когато този е решил да разлепи снимките на момичето с НЕГОВИЯ телефон ми стана ясно, че не му е чиста работата. За това си има полиция. Слава Богу, че не се е случило нещо по-лошо. Този явно е толкова ***, че не разбира, че дори е оставил доказателства.Дано в затвора да го подложат на това, което той причинява на жените.Може да преосмисли!
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова красиво дете, жалко че така се е стекъл живота му. Добре, че поне се е спасила от Запрянчо.