19-годишна се бори с тежка болест. Да й помогнем!

Александрина е с остра лимфобластна левкемия, нужни са ?250 000
Обновена: 7 фев 2017 15:24 | 6 фев 2017 13:10,
51
19-годишна се бори с тежка болест. Да й помогнем!
Снимка: Нова тв

19-годишната Александрина Кръстева е с диагноза остра лимфобластна левкемия.

Преди няколко дни на момичето е открит рецидив на болестта и сега тя има нужда от спешна трансплантация. Сумата, която е необходима за лечението, е 250 000 евро и е непосилна за семейството й.

Александрина няма право на помощ от Фонда за лечение на деца, защото диагнозата е открита три дни, след като тя навършила 18 години.

Близките й правят всичко възможно лечението да започне максимално бързо.

Александрина Кръстева е доведена дъщеря на златното ни момиче, гимнастичката Юлия Байчева, която е носителка на златен медал от Европейското първенство в Швеция през 1990 г., съобщи Нова тв.

Ако имате желание да помогнете на младото момиче, може да го направите, като дарите средства на банкова сметка:

Титуляр на сметка: Александрина Красимирова Кръстева


БАНКА ДСК
СМЕТКА В ЛЕВА: 020000000024183329
IBAN : BG93STSA93000024183329
BIC : STSABGSF

СМЕТКА В ЕВРО:020000000024183399
IBAN: BG46STSA93000024183399
BIC: STSABGSF

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
2
 
! Отговори
Надежда преди 7 години
Медицината в момента е мого доходен бизнес. 250000 евро? Това са ужасно много пари!!!Може да се излекува момичето без да плаща и стотинка. Просто трябва за няколко месеца да се храни със сурови плодове и зеленчуци и много пресни сокове да пие. Гарантирано, много раково болни в четварти стадий са се излекували.
35
0
 
1
 
! Отговори
Боряна преди 7 години
До АнонПрекрасно е, че сте съпричастен! Лечението се изразява в трансплантация на костен мозък и явно вече такава трансплантация е уговорена с екип от лекари в чужбина. Аз съм убедена, че сумата ще бъде събрана. Българите, въпреки всичко, сме състрадателни. Вярвам, че Александрина ще се пребори с болестта и ще продължи да се усмихва! Благодаря Ви! Бъдете жив и здрав!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До Боряна,Живея в УК,не може ли Алекс да дойде в NHS-са да започне терапията а пък после да се плати цената?В NHS между другото е свободно за всеки който живее в УК,но има много хора от европа които идват на "здравен-туризм",мисълта ми е,ако трябва да се почне лечението веднага,сигурен съм че няма да й откажат,пък после да се види за сметките.Пожелавам най-бързо оздравяване и нека Бог да бъде с нея!На оня ***,се моля на Господ да промени възгледа на живота си!И да спре да говори глупости!
33
0
 
3
 
! Отговори
Боряна преди 7 години
Александрина, мило дете, не губи вяра! Ще съберем парите! Познавам те задочно от сина ми и знам, че имаш много и истински приятели! Те са с теб и ще направят всичко възможно, за да заминеш на лечение! Сигурна съм, че ще се пребориш! Бог да е с теб и родителите ти!
32
0
 
4
 
! Отговори
Боряна Мянкова преди 7 години
До не вярвайте мили,хорКолко си посредствен! При други обстоятелства дори нямаше да си направя труда да ти отговоря, но понеже става въпрос за живота на едно 19-годишно дете, ще ти кажа следното: Никой не може да те задължи да помогнеш - за това се иска сърце, каквото ти очевидно нямаш, но поне не пиши глупости и идиотизми! Момичето е приятелка на сина ми. Преди две седмици са се срещнали. Говорили са, милото същество въобще не е подозирало, че има рецидив, трябвало е да започне работа.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анон преди 7 години
Надявам се да се съберът парите! Само да кажа, може би ако някой ходи да гледа Гришо на София Оупен може би да го помоли и той да даде, ще ви кажа защо казвам това...погледнах наградния фонд на АО, за полу-финал той е взел $0.9М, а курса на долара към еврото е 1=0.93 и Никол е тук и тя има много пара. Да това трябва държавата да го покрие но ВСИЧКИ знаем каква е държавата!Та мисълта ми е,при сумата която той взима от реклами и т.н. може и той да се включи и да помогне с доста голяма сума!
30
0
 
5
 
! Отговори
Мартина преди 7 години
Незнам за глупавите мозъци , които пишат простотии за измами и лъжи , но това момиче е най-доброто и милото същество на земята !! Тя е истински ангел с огромно сърце ! Грозно е човек да говори тежки думи , при положение че едно младо момиче си отива ! Да парите са много , но ако е всеки отдели по 1лв ще се съберат много бързо ! Да не отричам , че българина е наплашен от *** и престъпниците , които обират и пребиват невинните хора , но това момиче наистина има нужда от нас !
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 2016-та съм платил около 40 000 лв. данъци, удръжки и здравни застраховки. Държавата да задели от тях и да й прати по сметката, а не да клинчи...
28
0
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Иначе сега ще дадем едни 30+млн. лева за предсрочни избори. Не ги даваме за първи и последен път, де. Дано се оправи момичето.
27
0
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Титуляр на сметката е: Александрина Красимирова Кръстева
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете имената на титуляра на сметката!
25
3
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 7 години
Е, в Скандинавието ги нямат тези проблеми.
24
1
 
26
 
! Отговори
Марина преди 7 години
Едтествено,че ще помогнем,но защо държавата нехае?Чий са тези деца?Да спре пожаникарят да се хвали,че едва го изтрайвам вече!Стига е парадирал с тези магистрали,които едва открити са целите в дупки.
23
1
 
24
 
! Отговори
fripp преди 7 години
Дано парите да се съберат, обаче какво излиза - постоянно говорим за ценности (атлантически, християнски, европейски, презморски), живеем в 21-и век, непрестанно се хвалим колко сме развити, колко сме хуманни и като резултат - ако нямаш пари, умираш като куче още преди да си живял. Срам, срам. Все е едно съществуваме по време на чума. Всичко е едно грозно лицемерие.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя народ вместо за разни глупави предавания да пръска безмислени смс-и (да гони това или онова телевизионно м.екере) по добре да ги дава за такива случаи.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защо в държавата на смс-ите не сте обявили такъв?
20
2
 
15
 
! Отговори
ГРОБ преди 7 години
Писна ми отново държавата не помоага , отново и отново болни деца са оставени да се оправят сами.Къде е Бойко да ми разправя колко сме добре ?Кога ще чуем за една добра новина ?Кога ще вляза в тоя форум и ще прочета за нещо добро направено от дъжавата ?Стига хора , истриха ни като нация , убиват ни децата а ние седим и гледаме и си мълчим.Събидете се най-накая ни сме държавата не тия депотати които упражняват геноцид над нас.
19
0
 
23
 
! Отговори
земляк преди 7 години
пиша ви от Турция,съчувствам и стискам палци за скорошно оздравяване.понякога са питам, кой е в европата, турците или ние. тука в тр всички разноски за здравеопазването са безплатни, лежал съм 4 пъти в интензивното в (Baskent universitesi Ankara)без стотинка заплащане. в момента от близо 10години исползвам сума ти хапчета на стойност може би колкото две-три минимални заплати, а плащам едни нищожни пари.Скоро изгубихме 2 близки от рак,в течение на 2-3 години се лекуваха тука за без 1стотинка запл
18
0
 
11
 
! Отговори
naleg преди 7 години
Добре де колко сме глупави Българите и особено политиците . Нали предния министър-председател, преди служебния се хвалеше с 3 500 000 000 излишък, 2 000 000 000 гласуваха за саниране само за тази година. Толкова ли няма едно перо в този бюджет да се финансира, лечението за да се изпреварят събитията. Пък ние Българите пак ще продължим с дарителската програма и ще се възстановят парите. Да се размърдат малко тези, чиновници.
17
3
 
7
 
! Отговори
... преди 7 години
i az sim bolen ot tumor po cqloto mi tqlo.no nikoi ne pomaga.takiv e jivota