Подаваш сигнал към КАТ за паркиране, а те... глобяват теб!

Как един мъж се оказа в абсурдна ситуация, от която виновен излиза той
6 фев 2017 16:00,
93
Подаваш сигнал към КАТ за паркиране, а те... глобяват теб!
Снимка: Bulgaria ON AIR

За поредно нарушение на пътя ни сигнализира наш зрител. Симеон Илиев е собственик на заведение на столичния булевард "Симеоновско шосе".

Пред камерата на Bulgaria ON AIR той разказа за проблемите с паркирането в столицата, с които се сблъсква от години. Повече от 3 години автомобили постоянно спират на натоварената отсечка, която пречи както на движението на останалите шофьори, така и на пешеходците. Подава постоянно сигнали, но почти без резултат.

"Oт време на време идва някой паяк, дежурна кола, преместват някоя кола и това е", обяснява Симеон.

Според него, органите на реда също не спазват наредбите и не реагират адекватно на ситуацията.

Покрай поредния сигнал, Симеон се сдобива и с наказателен акт - за личната му карта, била спукана.

Нарушителите и институциите обаче не реагират по какъвто и да е начин, въпреки многобройните жалби, които е подал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
10
 
2
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
Правилно! Подобни топачи-шушумиги трябва да го отнасят!...
74
6
 
3
 
! Отговори
Десен преди 7 години
Високи данъци за колите и всичко се решава.
73
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те Кат си нямат друга работа и с луди ще се занимават дето взели заведение под наем !И аз искам около блока да няма коли !Ама има защото всички селендури си купиха коли ама живеят под наем !
72
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах каква е тая лична карта ?Надуваема ли е ?Спукана била а не счупена ...Според закона всеки трябва да се грижи за документите си !!!Тоя кво е правил да не е надувал с компресор та да са са спука ???Трябва да си смени документите ако са надраскани или ги яло куче нормално !
71
4
 
17
 
! Отговори
ДонДон преди 7 години
Ама иначе за увеличение на заплатите, за 20 заплати при пенсиониране и пр. привилегии ревът като вдовици за к'р, толупите ниедни...
70
2
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
xa xa xa te ne sa sviknali taka e moi 4ovek skrie se v xrastite pusne kamerkata 4opli semki i pilencata sami vlizat v kapana
69
5
 
22
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Значи чеглерите го "наказват" защото ги досажда да си вършат работата!?Ми дай да видиме техният министър какво ще изaкa по въпроса?
68
3
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
Големите нацисти няма ли най-после да бъдат разследвани?! За всичко..Но така сме чували, че не е препоръчително да се ходи натам самостоятелно, защото връщане нямало..
67
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало лични документи, нямало защита на личните данни, пък имало някои жизнено важни договори, аре чупката!Ако ви нападат, съпротивлявайте се! Най-коварната им измама, подменят близките ви с двойници, внимавайте къде и при кого оставате затворени/заключени и с кого заспивате!
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ha haporednata komediya v BG.Nenadeino bez migach mi beshe izskochil mercedes,za da ne go udarya svih v dyasno i udarih bus i tui kat me obvini men)))pishman shofyori v BG bol,lekuva gi trubata samo!!
65
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
проблеми с паркирането проблеми снезнанието проблеми с корупцията е затова е така и тия ни се качиха на главата адано да са натрупали милиони и да идат на бахамите и да се не връщат
64
17
 
9
 
! Отговори
къде си цвъцко преди 7 години
Кога ги беше заритал цветан цветанов и си вършеха работа пищяхте като ощипани моми на хорото,е кеф ви е сега полицаите си пият кафето с престъпниците и после си делят открадното от вас,КЪДЕ СИ ЦВЪЦКОО ВРЪЩАЙ СЕ ДА ГИ ПОДКАРАШ ПАК
63
4
 
40
 
! Отговори
Легендата преди 7 години
Редовният номер на милиционерите ако ги накараш да си размърдат дирниците да почнат да ти правят проблеми. Затова никой не ги търси. Затова, чак за относително големи кражби като тези на автомобили се вижда статистика близка до истината, а именно - под два процента разкриваемост. Става въпрос за коли, не за игли, че да не могат да ги намерят. Жалка история.
62
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е звънял всеки ден и се е правил на велик колко му е да го опраскат .
61
4
 
37
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ако е за помощ на хората: по-мързеливи и грубояни от латаджиите не съм виждал, пбаче ако е за вземане на пари: по- корумпирани от катаджиите няма.
60
4
 
45
 
! Отговори
жико преди 7 години
Идват избори. Пак гласувайте за милиционерите.
59
1
 
3
 
! Отговори
дср преди 7 години
До АнонименОт де тоя късмет?
58
4
 
65
 
! Отговори
ННН преди 7 години
Пукнах гума в огромна дупка. Спрях до автомобила на КАТ за да предупредя, че някой може да катастрофира, ако кара по-бързо. Резултатът беше, че бях накаран да надувам за алкохол и да се обадя на 112.
57
36
 
13
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Явно този от години тормози КАТ .Пак добре че се е разминал без бой.
56
1
 
31
 
! Отговори
За Синя зона преди 7 години
Пример,остър и малък завой за да влезеш от една еднопосочна в друга, общината е маркирала, че не се паркира там - в случая си е свършила работата. Масово паркират по две колони коли. Шофьорите не могат да вземат завоя, чакат, изнервят се. Създават се предпоставки за ПТП и конфликти. 2-ри случай, на същия завой един на тротоара щеше да ме прегази, за да паркира, откскочих и дигам ръце, след мен щеше да блъсне момиче. Всъщото време цяла колона от коли го чака да си прави нарушенията.