Подаваш сигнал към КАТ за паркиране, а те... глобяват теб!

Как един мъж се оказа в абсурдна ситуация, от която виновен излиза той
6 фев 2017 16:00,
93
Подаваш сигнал към КАТ за паркиране, а те... глобяват теб!
Снимка: Bulgaria ON AIR

За поредно нарушение на пътя ни сигнализира наш зрител. Симеон Илиев е собственик на заведение на столичния булевард "Симеоновско шосе".

Пред камерата на Bulgaria ON AIR той разказа за проблемите с паркирането в столицата, с които се сблъсква от години. Повече от 3 години автомобили постоянно спират на натоварената отсечка, която пречи както на движението на останалите шофьори, така и на пешеходците. Подава постоянно сигнали, но почти без резултат.

"Oт време на време идва някой паяк, дежурна кола, преместват някоя кола и това е", обяснява Симеон.

Според него, органите на реда също не спазват наредбите и не реагират адекватно на ситуацията.

Покрай поредния сигнал, Симеон се сдобива и с наказателен акт - за личната му карта, била спукана.

Нарушителите и институциите обаче не реагират по какъвто и да е начин, въпреки многобройните жалби, които е подал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ОНИЯ БРАДЯСАЛИТЕ И ГЕЛОСАНИ ТАЛИБАНИ КОИТО НЯМАТ НЕ САМО СЧУПЕНИ КАРТИ А СА БЕЗ НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ ВЛЕЗЛИ СА В БЪЛГАРИЯ НЕЗНАЙНО КАК И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИМАТ В СПИСЪКА СИ МИЛЮЦИНЕРИТЕ ЗАЩО НЕ ГИ ГОНЯТ
54
4
 
41
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Все пак живеем в Лайнестан и нищо не може да ме учуду....Щеше да е изненада,ако милиционерите бяха свършили някаква работа....
53
44
 
7
 
! Отговори
ТАКА преди 7 години
Човек каквото сам си направи , цяло село не може да му направи .Сигурен съм че този *собственик* на заведение не плаща Данъци и Осигуровки , трябва и НАП да го провери . Не знам какво му пречи движението по пътя пред него .Или е като селска клюкарка . По времето на соца тези ги наричахме ушета на милицията , а днес са *будни* граждани .Не може да крадеш и да викаш *дръжте крадеца* . В случая от мен - Адмирации за Полицая направил акта .
52
3
 
51
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Почвам да мисля, че това е умишлена стратегия на поведение от страна на МВР. Активните граждани биват тормозени, за да изработи у гражданите условен рефлекс от рода: "я по-добре си трай, че ще пострадаш ти". Нещо подобно на кучето на Павлов....
51
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАТ--НАЙ СТРОЙНАТА БАНДИТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ В КЕНЕ ФИСТАН ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ИЗВОЛНИ ДО КРАК И ДА СЕ ЗАКРИЕ
50
3
 
34
 
! Отговори
вес преди 7 години
До АнонименДааааа така е една поговорка че " наведена глава ятаган не я реже " - да ти таковам народа - срам за него виж какво правят Румънците - горди хора не като БГ подлезуровци
49
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и не разбрахте че с институции не се разправя, а подаването на сигнал е груба грешка
48
3
 
4
 
! Отговори
wes преди 7 години
До АнонименSpoko i vav Varna e taka no Zam Kmeta si stoi na stola a rabotnite Milicioneri se razkarvat i posle si vzemat zaplatat che i vsicko im plashtame na Tarteite
47
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе голям радетел за правда тоя продавач на алкохол ами стани КАТаджия и избутвай колите къде е проблема. КАТ не осигурява паркоместата, но за спукана карта и неизрядни документи глобяват и още как.
46
13
 
11
 
! Отговори
До 53 преди 7 години
Не знам дали народа е беден ама ако се погледне нощно време около нашия блок то може да се каже, че там са паркирали около 1млн. лв в коли!------------------------------99% от тези коли са по - евтини от фритюрника на собственика им. Докато не се въведат високи еко такси за старите коли, цяла Европа ще си изхвърля *** тук. А тарикатчетата и първенютата ще си колекционират кокошарници пред блоковете.
45
2
 
26
 
! Отговори
Попето преди 7 години
Все пак полицаите не са от най-умните хора, объркали са се, не се заяждайте. Малко прилича на оня виц за старшината в армията "що си пак без каска?"
44
2
 
31
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Значи за личните карти: Кога тъпанарите които ги издават ще си поемата отговорността за качеството им , като ги държим по разни калъфчета и те въпреки това се прецакват какво да направим.
43
4
 
16
 
! Отговори
Тупци преди 7 години
Е..що му е спукана картата?Подлежи на глоба все пак.Иначе ушеви голямо падение
42
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то за това много хора, като видят нещо нередно, обръщат глава на другата страна и подминават.
41
3
 
24
 
! Отговори
... преди 7 години
Ха ха това с паркирането си е голям проблем! И то не само в София. Живея в блок с 3 входа. Само допреди 9-10 години около блока имаше места за паркиране сега вече в 3 редици паркират колите и то не само в градинката пред блока ами и в тревните площи дето уж бяха детска площадка! Не знам дали народа е беден ама ако се погледне нощно време около нашия блок то може да се каже, че там са паркирали около 1млн. лв в коли! Но пък пари да си платят некъде паркинга нямат!
40
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицията тормози всеки който ги тормози да си вършат работата и/или да не нарушават закона , винаги е така
39
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 46Ми то и те са без работа, като ги гледам как пият кафенце по цял ден и какви шкембаци са отпрали всичките.
38
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахахахах, напомня ми на последното ми повикване на полиция, поради силни съседски шумове. Отговориха ми с 'Ми то ние не може да спрем хората да ходят и да си говорят' (отгоре се чуваха трясъци в 12 часа вечерта) и ми взеха личната карта. Гледаха я 15 МИНУТИ, какво толко има да й се гледа- не знам.
37
7
 
21
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Бих посаветвал човека да пусне жалби в инспектората и в вътрешна сигурност на МВР,дори и да няма голям резултат проверките остават в досиетата на проверияваните полицай,гадно а?!
36
3
 
26
 
! Отговори
Цирк мвр преди 7 години
Така ли МВР ще си подобрява имиджа и щели да са по близо до хората?нямат свестен материял и за нищо не стават