Подаваш сигнал към КАТ за паркиране, а те... глобяват теб!

Как един мъж се оказа в абсурдна ситуация, от която виновен излиза той
6 фев 2017 16:00,
93
Подаваш сигнал към КАТ за паркиране, а те... глобяват теб!
Снимка: Bulgaria ON AIR

За поредно нарушение на пътя ни сигнализира наш зрител. Симеон Илиев е собственик на заведение на столичния булевард "Симеоновско шосе".

Пред камерата на Bulgaria ON AIR той разказа за проблемите с паркирането в столицата, с които се сблъсква от години. Повече от 3 години автомобили постоянно спират на натоварената отсечка, която пречи както на движението на останалите шофьори, така и на пешеходците. Подава постоянно сигнали, но почти без резултат.

"Oт време на време идва някой паяк, дежурна кола, преместват някоя кола и това е", обяснява Симеон.

Според него, органите на реда също не спазват наредбите и не реагират адекватно на ситуацията.

Покрай поредния сигнал, Симеон се сдобива и с наказателен акт - за личната му карта, била спукана.

Нарушителите и институциите обаче не реагират по какъвто и да е начин, въпреки многобройните жалби, които е подал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
12
 
! Отговори
rrre преди 7 години
До Анонимен 22 И като е от провинцията кво,така го казваш все едно София е единственият град и там са най умните у възпитани хора а всичко друго е села с прости хора,много сте ми интересни такива дето не сте кореняци Софиянци и започнете: ехх тези от провинцията големи са селяни!Живеете 2,3,5 години в София и вече сте големите граждани...аре осъзнайте се малко,всеки е свободен да отиде да живее където си иска след като няма работа в неговия град!
14
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя боя му е малко, кой продава алкохол на хората в работно време и защо ? Представете пред заведението му няма места за паркиране пием кафета с коняк да ни алкохолизираш ли искаш бе.
13
9
 
9
 
! Отговори
опитен преди 7 години
Не си носете личните карти в задния джоб. Пукането е от огъване при сядане.
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека се досетим тоя е поредния кълвач решил да отиде с колата до магазина на 2 пресечки. Aма ядец няма места за паркиране щото и другите са като, а всеки някой трябва да бъде глобен. И понеже тоя кълвач също е избягал от провинцията и е отишъл да прави задръствания в големия град то резултата е налице а някога имаше планове за заселване кой град колко жители може да приеме.
11
6
 
1
 
! Отговори
Osman преди 7 години
Sultanat dobre e pravil - koito ne izpalniava zakona - hoop ...bez glava...
10
4
 
23
 
! Отговори
мечо пух преди 7 години
На много хора са им пукнати картите точно на това място и само личните заради некачествена изработка и после ни глобяват !
9
2
 
29
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
до 9Благодаря за съвета.Но в общината работят кой от кого по-голям връзкар.Проядени са от корупция !!
8
4
 
27
 
! Отговори
?! преди 7 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
7
38
 
19
 
! Отговори
Борис преди 7 години
За да ти се спука личната карта означава,че си мърляч и незаинтересован към документите си.Аз не познавам човек от личните ми познати на които да се е счупила,спукала или да и се е отлепило предпазното фолио,но съм виждал мундари на които картата им е като халваджийски тефтер...Няма какво да се оправдавате,че е направена от лош "матриал" защото и нашите карти са от същия...Лошия "матриал" сте самите вие и вместо да се жалвате вземете се превъзпитайте!
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те ако си спазваха едно от основните задължения да следят за неправилно паркирали коли, спазването на бус лентата, оставени на пьтното платно и завои кофи за *** задръстванията и смога със сигурност нямаше да са на такива нива, като в момента.
5
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте само с какво ви занимават МАНИПУЛАТИВНИЕмедии!!И нито думичка за убитата жена в тунел Ечемишка вчера!!!А за подобно УБИЙСТВО в нормална държава министъра на транспорта, шефа на АПИ и дебелото Лиле трябваше вече да са в АРЕСТА!!!
4
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М,дааа.Нарушил е рахатлъка на катаджията.И мен искаше да ме глобява един катаджия,защото спуках две гуми и изкривиха джанти от една яма по централен път.Извиках го да ми състави констативен протокол,за да съдя пътна инфраструктура.Тъпира започна да ми пише акт с мотива,че и друг път съм пътувал по тоя път и трябвало да я запомня?Аз му опонираха къде му е профилактиката,след като и той знае за ямата.Той ми отговори,че КАТ нямали валяци да я зяпат? Тъпо,по-тъпо,най-тъпо,що е то?
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР 6Пусни жалба до инспектората за тоя "Кой си ти бе".Все някой го мрази и ще го уволнят.
2
3
 
13
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
то явно с тез спукани карти не е единичен случай, мсй е калпав матрял да се прибирст мснги и от актове..по добре пусни жалба че е откраднста от колкото сам да се набуташ да си я смениш
1
2
 
59
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
Подавал съм многократно сигнали до деж.тел. на общината ни за неправилно паркиране и накрая получих отговор от дежурния "Кой си ти бе?!"Когато му заявих, че ще дойда да се видим отблизо, той затвори телефона.После разбрах, че служителите от "Паяка" не вдигат определени коли.