Зимата търсим джипове втора ръка, есента – PC-та и GSM-и

Перничани най-много търсели авточасти, варненци – работа
8 фев 2017 11:50,
7
Зимата търсим джипове втора ръка, есента – PC-та и GSM-и
Снимка: Reuters, архив

През зимния сезон в сайтовете за безплатни обяви се наблюдава засилен интерес към джиповете и АТВ-та втора ръка. Това сочат последни данни на една от безплатните онлайн платформи за обяви у нас.

В студените месеци българите най-много търсят аудиотехника, телефони, гуми и джанти, като най-много оферти се разглеждат за автомобили втора ръка. Много търсени са руските "Лада Нива", пише "Монитор".

Най-популярните стоки през пролетта са пък дрехите и стоките за малчугани. Традиционно лятото се повишава интересът към екскурзии и почивки за море.

Интересна тенденция през топлите месеци е, че все повече наши сънародници търсят временна работа.

Сред най-гледаните обяви през есенните месеци се нареждат отново компютрите и телефоните, като
повече успеваемост имат офертите за къщи за гости и обзавеждане.

За изминалата година най-активни градове по брой обяви на глава от населението са Варна, Бургас, Враца, София и Видин. Най-малко обяви обаче са дошли от живущите в Кърджали, Силистра и Благоевград.

В момента най-скъпата обява е на стойност 15 млн. евро и срещу тази сума се предлага хотел в морския ни курорт Св. Константин и Елена.

Други интересни обяви, които в момента се предлагат, са 25 позлатени сребърни марки, придружени със сертификат. Цената на колекцията е 17 500 лева.

Срещу 12 000 лева пък можем да се сдобием с автентична поздравителна картичка написана и подписана лично от Иван Вазов. В описанието на обявата обаче авторът не разкрива повече подробности за интересната реликва.

Продава се и носена от футболиста Димитър Бербатов фланелка, с която той е вкарал последния си гол за Манчестър Юнайтед. Цената на тениската е 3000 лева.

За любителите на ретроавтомобилите пък се предлага "Мерцедес" от 1938 г. в движение. Собственикът му твърди, че пробегът на колата е само 220 км. Цената на возилото е 38 000 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
43
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Най-акивни не само в сайтовете за безплатни обяви а и във всичко безплатно са Варна естествено, тия отдавна са задминали по стиснатост пословичните габровлии.
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зимата да търсиш джип, е малко след дъжд качулка. Най-логично е есента, ама тогава хората вече са си изхарчили парите за летни почивки. Значи остава сезон "пролет - ранно лято".
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Владая да се построи митница всяка нощ цял Перник се изнася в София да бере авточасти акумулатори и гуми.
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво
2
0
 
43
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Че то търсенето на авточасти си е работа особено,ако не те хванат.
1
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гоуфо уж здрав, а то какво се оказа