След бунта в Широка лъка местят афганистанците в Пловдив

Двете момчета на 16 и 17 години прекараха само два дни в селището
Обновена: 9 фев 2017 18:33 | 9 фев 2017 18:15, Камелия Цветанова
48
След бунта в Широка лъка местят афганистанците в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Заради недоволството на хората от Широка лъка е взето решение двете момчета на 16 и 17 години от Афганистан, които бяха настанени в Дома за деца лишени от родителска в селището, се местят в Пловдив.

Още по темата
Младежите изкараха само два дни там, но местните се вдигнаха на бунт срещу тях.

Сега ще бъдат нестенни в дом в Пловдив, съобщи Петя Пампорова, директор на Регионална дирекция "Социално подпомагане” – Смолян пред "Фокус".

Тепърва ще бъде решено дали ще останат в Пловдив за постоянно или ще бъдат преместени другаде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
9
 
! Отговори
Кършияка преди 7 години
Що в Пловдив бе!!?? Самолети за Афганистан няма ли??? Махайте ги!
34
4
 
9
 
! Отговори
Циник до 40 преди 7 години
Ми прибери ги у вас...дай личен пример!
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българинът е страдал от Турското робство много. Разбрал е, колкото по-далече от нас са тези *** толкова по-добре. В Германия, Франция и Белгия усетиха колко са мирни, тихи и добронамерени са новодошлите муслита, но въпреки това си изтрепаха стотици съвсем невинни хора, една част от които са били добронамерени към тях. Аз питам, когато някой амуджа у нас получи задача и убие българи, кой ще носи отговорността? Кой ще даде гаранции, че тези са мирни и добри? Или като в Ечемишка, ще се крият.
32
4
 
9
 
! Отговори
Циник до 37 преди 7 години
Ще си промениш смешното мнение , ако някой от тези дечица те подгони с мачете!
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като знаем какво представляват ислямистите-афганистанци, като знаем, че в Афганистан няма война, като знаем какви колячи, изнасилвачи, нищо човешко не знаят и не притежават, като имаме 500 години ислямско робство, няма българин който ще ги приеме! А, че били на 15-16 години могат да го разказват на Меркелица. Колячи и ножари не ни трябват. Кой вярва, че могат да се превъзпитат, че ще приемат нашият начин *** живот? Всичкото това на самолети и обратно, до един! Кой знае колко хора са избили!
30
3
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Аз съм пловдивчанин...що не им турят по една халка на носа, и да ги вържат с по-дебел синджир на джумаята пред джамията? Може да ги научат и на някой номера..."я сега хрътки покажете как пада Бербатов за дузпа!" Та и стотинки могат да събират ! 17 годишни "непридружени дечица" - чудя се само - бръснат се сутрин....или сутрин , и вечер! Или брадите вече им са до кръста? Чакат ли вече внуци...или са тръгнали да заплождат българки?
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега и Пловдив на бунт. България не желае афганистанци, дрогаре политици!
28
3
 
2
 
! Отговори
Varnenec преди 7 години
До 32Знаеш,когато хората казват нещо подобно като циг ани-миг ани и тем подобни други.Просто съвпадение с твоите Бесарабски Българи.А и Бесарабски българи,колко има в България.Сигурно се броят на двете ръце.Въобще не са ми проблем те. Вземи си изкарай главата от фурната
27
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, разкараха ги!!! Амуджите обратно в Афганистан. Тик няма да замърсяват!
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До VarnenecАбе, дръндър, ти знаеш ли, че в Бесарабия живеят автентични Българи, или си се събудил с пръстите в контакта тая сутрин?
25
6
 
17
 
! Отговори
Varnenec преди 7 години
До 26ПЕТКО аз виждам война в Сирия,не знам за война в Афганистан.Последната май приключи преди 12-13 години.Tака че чиба.Да си ходят в Афганистания.Можем да приемаме само Сирийски бежанци.Такива те ми Африканци,Афганистанци, Араби,Бесараби да си ходят у дома.Видяхме какво направиха Афганистанците в Харманли.Сирийци спасяваха нашите от тая ***.И ти казвам всичко това,като мюсюлманин,ама Атеист
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито мaйни :))))Гушкайте си ги.
23
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПЕТКОЕй такива "деца" на по 18 години стрелят в ИД. Такива изнасилиха преди време едно момиче на Военна рампа.
22
4
 
17
 
! Отговори
Питане преди 7 години
Да питам що ли не ги преместят в Афганбистан? Или защо не вземат да ги пратят да метат улиците? Това си е раота!
21
50
 
10
 
! Отговори
ПЕТКО преди 7 години
Срам ме е че съм от родопите заради тези от Широка лъка , повече не стъпвайте в това село , те са *** и не са българи, заради две деца който бягат от война да се изложат по такъв начин, срамота.
20
16
 
2
 
! Отговори
Losa преди 7 години
Ami kolko bulgarski jeni si ubili bulgarskite maje? Ot Varna, ot Burgas, ot Djebel, ot Sofia, ot Pleven...?! Ooo mnogo sa...Dali ne znaete za tesi mnogobroini bulgarski jeni - ubiici? Deto bulgarskite sadii im davat nagrada 3 godini zatvor?!
19
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви момчета на 17 бе, вече са мъже. Няма да ни заблудите с умалителни наименования.
18
5
 
49
 
! Отговори
глупав преди 7 години
Абе, тези като са нарушили държавната ни граница не са ли престъпници. Защо не са съдени? Ще има съдени прокурори за умишлено неизпълнение на служебните задължения.
17
6
 
49
 
! Отговори
Кой е този ЛУД преди 7 години
да настанява мигранти при нашите деца останали без закрила.Това са хора които изнасилват,вадят ножове, и заплашват.Ще пребият момчетата а момичетата ще изнасилят! Кой Ще пази нашите деца? Това са големи мъже и щом са извървяли хиляди километри до не са беззащитни за да ги ОБГРИЖВАТ!мЯСТОТО ИМ Е ВЪВ БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪР!Този който е взел това решение /ако се случи нещо/ ДА МИСЛИ НА НЕГО КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ! ОТЪРВАВАНЕ НЯМА ДА ИМА!
16
5
 
23
 
! Отговори
Sidewinder преди 7 години
Ами защо пък да не е в Пловдив? Тук има цяла афганистанска махала.