Катаджии към Росен Плевнелиев: Караш германска кола, а?

Спрели президента без да е нарушил правилата, снимали се с него
13 фев 2017 09:10,
250
Катаджии към Росен Плевнелиев: Караш германска кола, а?
Снимка: БТА

Катаджии вдигнали стоппалка пред колата на президента Росен Плевнелиев. Звучи като виц, но не е!

Преди дни той попитал пътните полицаи защо го спират, след като не е нарушил правилата за движение, а те му отвърнали, че шофира германска кола, а тези возила били най-честата плячка на автокрадците.

След като униформените се убедили, че всичко е наред, помолили президента за снимка.

Плевнелиев каза, че през последните 5 години изобщо не е сядал зад волана по настояване на НСО.

"Наслаждавам се всеки момент на свободата, радвам се на простите неща – да закараш детето си на училище, да бъдеш в ресторант с приятели...", посочи той пред bTV и допълни, че скоро си купил втора ръка германска кола.

Той добави, че скоро бил в голям мебелен магазин на Околовръстното шосе, тъй като си бил харесал лампа. Там  хората го поздравявали и му благодарили за достойния мандат.

Росен Плевнелиев посочи още, че телефонът му не е спрял да звъни, дори сега му се обаждат повече президенти, отколкото по време на мандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Зозобрат ми е бил на олимпиада в Благоевград по математика и знаеш ли кой е бил на 1 място -Плевнелиев още в 10 клас- но ти сигурно не знаеш що е то олимпиада , може и да си пропуснал някой клас хаха
186
0
 
2
 
! Отговори
гунчо преди 7 години
Малко достойни хора останаха! Като чета на някои писанията се срамувам че живея сред тях! Съжалявам че дядо ми е умрял в междусъюзническата война за да се родите вие.Недоволствате от другите , завиждате ,злорадствате, а какво направихте ? какво създадохте ,с какво помогнахте на страната? Народе !!!! беше написал един достоен Човек!
185
3
 
7
 
! Отговори
mmm преди 7 години
Сериозно ли?! Няма ли добри доктори в тази диагноза, да му изпишат диазапамче на този човечец?!?
184
10
 
12
 
! Отговори
Някоя преди 7 години
Като ви чета коментарите, в мен се затвърждава чувството, че сте много прости и незадоволени. Тия, дето много се възхищавате на Путин, защо не си стегнете багажа и не поемете към така бленуваната от вас Русия. Да видите какъв прекрасен живот имат вашите братя, дето от безпаричие лосион пият. А на тия дето си стоите в панелките, сипвате ракийка и хапвате салатка, продължавайте да чакате нещо да ви падне от небето, докато нормалните хора правят нещо, за да просперират. Заслужавате си съдбата!
183
7
 
10
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Мишо, живей си с крадените пари и изчезвай! Аман от такава ***, като теб! Оная мутра от Баткя те докара. Един пропилян президентски мандат, едно изгубено време за България, една ограбена банка и т.н.
182
1
 
6
 
! Отговори
Skunka преди 7 години
Как сте, хора?Бивш президент получава 4 г охрана от НСО, шофьор, при необходимост- СНАЙПЕРИСТ на покрива.С проф. Нилола Филчев караше по витошка, каза че НСО винаги минавали по този начин, на него не му напрАвило впечатление знака.Та така..
181
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Втора ръка ама на 5 години и струваща над 20 000 лева. На това втора ръка ли му викат? Дева и помака недъ.гав!
180
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не го мислете вече това НИЩО ! И ако може не ни го напомняйте вече !!
179
24
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До sisi, Плевнелиев можеда е всякакъв, но беше милионер много преди изобщо да влезе в политиката. Така, че ще кара каквото си иска. Злобни и завистливи поплювковци са повечето драскачи тук!
178
3
 
11
 
! Отговори
един там преди 7 години
До дъ риъл Зозо,То и унгарския форинт върви към 6.24лв/1000 унгарски форинта, ама нещо унгарците не ги притеснява този факт!
177
9
 
12
 
! Отговори
the real Зозо преди 7 години
Не ми използвайте псевдонима щото ще ви изплющя! Още повече ако сте ***!Между другото рублата върви към 3.20 лв/100руб.
176
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно... Мен пък като ме спрат катаджии и все ме питат какво работя. Явно 10-годишната ми кола, струваща около 6500 лв., толкова ги е впечатлила, че са ме сметнали за милионер.
175
8
 
20
 
! Отговори
az преди 7 години
Мазен е
174
9
 
20
 
! Отговори
До Зозо преди 7 години
Ми то самият Росен Плевнелиев е комунист и е бил комсомолски секретар. ха ха Ти направо нищо не каза
173
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде остана оная дето ядяла дунапрен
172
21
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
До ВИЦОт къде на къде, който подкрепя членството в НАТО и ЕС е предател? И какво е предал, руските мераци ли? Ай сиктир от путинска пропаганда!
171
7
 
22
 
! Отговори
Слаб народ преди 7 години
Всеки народ заслужава управниците си.Овчия народ докато спимладите ще бягат в чужбина,старите ще живеят с 180 лв пенсия.Управниците пък ще ядЪт,пият и ще се подиграват с бедния народ.
170
12
 
31
 
! Отговори
ВИЦ преди 7 години
Отива Росен Плевнелиев при доктора-психиатър и доктора му казва: Кажи Н!ННН НАТО, НАТО, НАТО! Кажи А! АААА Америка, АМерика, Америка. Кажи Е! ЕЕЕ Евроатлантик , Евроатлантик. Доктора абе Росене знам те какъв си предател ти само Буквите казвай!
169
9
 
22
 
! Отговори
sisi преди 7 години
Г-н Плевнелиев с 500 лв. ли караш месеца , както Калфин ?Жив да ви ожали човек президент , а си купил кола втора употреба !"Блаженни са вярващитие тяхно е царството небесно ! "
168
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еиии конфети за незнаещите.На бившият президент осигуряват кола и шофьор на НСО.Ама вие се радвайте, как го спирали КАТ.. нанай.