Пропадна таванът на на жп гарата в Търговище

Подлезът под него не се използва, няма пострадали
13 фев 2017 16:10, Анисия Иванова
21
Пропадна таванът на на жп гарата в Търговище
Снимка: Дарик

Част от окачения таван на козирката на жп гарата в Търговище се е отчупила и паднала. Вследствие на топенето на снега са се появили течове, от които повечето елементи са подути и могат да паднат всеки момент.

Пропадналите 30 кв.м са точно над входа на подлеза, който обаче не се ползва от никого и е потънал в боклуци. Навярно и това е причина при падането на елементите да няма пострадали.

На това място е бил правен ремонт и е монтиран окачен таван от ПВЦ-профили през миналата година и все още има гаранция, съобщи "Дарик". Това е вторият подобен инцидент в последните години. Опасното място е оградено и достъпът до него е ограничен.

За случилото се е била уведомена фирмата, извършила ремонтните дейности, откъдето са обещали, че ще поправят козирката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бочко рече: От днес нататък Герджиков е виновен, за по-нататък - ще видим!
17
1
 
2
 
! Отговори
www преди 7 години
СЛУЧВАТ СЕ ТАКИВА НЕЩА....
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, сега герберите ще кажат: "Видяхте ли, Боко Тиквата ... пардон, Бойко Борисов подаде оставка и всичко започна да се руши." :):)
15
0
 
6
 
! Отговори
Dnstuff преди 7 години
Нещо не разбрах..Как така пвц ламели се раздуват от вода. Значи винаги вината е другаде.... Сега снега и водата са виновни...А защо се прави окачен таван преди да се спре теча тогава?
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом няма 1-2 убити, значи сигурно са откраднали 75% от парите, а не зачислените 80%. И то не щото не са искали да ги гепят, некадърния чиновник по веригата се е объркал.
13
0
 
25
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Значи. Направен е ремонт на нещо, което не се използва. Ремонта на всичкото отгоре се вижда колко качествен е. Тука имам 2 въпроса, защо се ремонтира нещо, което никой няма да използва (подозирам отговора), и защо подписалите се под тоя ремонт са още на работа а не чукат камъни в панделата?
12
0
 
9
 
! Отговори
па то това е целта преди 7 години
Ще се учудя ,ако има някой учуден построеното и "усвоеното" по разни програми траe горе долу колкото един мандат така ,че да може и през следващия да се режат лентички.
11
0
 
20
 
! Отговори
Спокойно преди 7 години
Цялата държава пропада славно и бавно.
10
1
 
24
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Прочети, че този таван е ремонтиран през 2016 г., какво БСП те гони пак? През 2016г. все си мисля, че управляваше правителството на ГЕРБ? Страшен ремонт е направен що не е издържал и една години и половин зима.
9
1
 
22
 
! Отговори
Бутафории ЕООД преди 7 години
Пълна бутафория, като всичко направено по времето на Булката беглец (ББ). Дават се милиони, 50% отиват в джобовете на ББ и мафиотите му, режат се ленти, софри, журналисти, телевизии... след 2-3 години - катастрофа.
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паднал е защото не е бил саниран! Не че нямаше пак да падне *** поне щеше да се води саниран!
7
1
 
26
 
! Отговори
Честито, мишленца! преди 7 години
Така е. Ремонтите на ГЕРБ са скъпи, но за сметка на това некачествени. Резултата - българинът живее като животно, а Тиквун и Калинките се къпят в богатства.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eдно време ремонтите ги правеха хора, завършили сградостроителство в СПТУ по сроителство. Сега ремонтите и строителството изобщо ги извършват разни роми, взети от пътя, без да са учили сметки и стандарти. Затова често стават инциденти, как без завършен Строителен техникум изведнъж строят сгради, ами те ще паднат след няколко месеца.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак след ремонт за милион левове, аман вече, после българите бедни, не прости са.
4
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искахте БСП?Ето ви БСП!
3
2
 
11
 
! Отговори
под-изпълнители преди 7 години
и това правено от бригада пишман майстори на три-четири ракии без мезе. на Герджиков ще му свършат комисиите и съвсем ще се преработи до май да инспектира хигиената.
2
14
 
10
 
! Отговори
обективен преди 7 години
чудо голямо - паднали 2-3 ламели на окачен таван, т.е. части от облицовъчен материалвсичко рано или късно пада. колкото по от високо, толкова силата G е по-голяма и повече ще се сплеска при ударакато падне гарата - тогава пишете!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този дето Тиквата и Свинетката го откриваха 2 пъти ли? 1