Нагло! Откраднаха инвалидна количка от 3-годишно дете

Малкият Денис се нуждае от нея, за да се придвижва
18 фев 2017 13:35, Петя Славова
40
Нагло! Откраднаха инвалидна количка от 3-годишно дете
Снимка: Кадър, Нова тв

Откраднаха инвалидната количка на тригодишно дете. Семейството на малкия Денис е одобрено за подпомагане и от благотворителната инициатива на президента "Българската Коледа".

Оказва се обаче, че докато хора от цяла България опитват да помогнат на момченцето, все пак се е намерил човек, който да посегне на неговата количка. А той не може без нея.

Количката в продължение на година е стояла във входа на блока, тъй като в него няма асансьор. Все пак всички в квартала са знаели, че тя е на малкото момче. Тази количка е дадена на семейството от социалните, тъй като е скъпа, пригодена за самото дете и с нея Денис се е чувствал добре, тъй като има изкривяване на гръбначния стълб.

Количката не е като останалите, много е тежка, обяснява майка му, която е убедена, че човекът, който я е взел със сигурност не знае за какво е пригодена.

Макар и толкова малък, Денис е претърпял вече 16 операции. Родителите разказват пред Нова тв, че от социалните са искали да го вземат, като са им обяснили, че те няма да могат да го гледат. шините, които трябва да му се поставят струват много скъпо. Майката и бащата отказват. Убедени са, че ще се справят и, че Денис ще оживее.

"Има шанс да се оправи",  надява се майката, но им трябват наистина много средства. Денис има кака и батко, чиято най-голяма мечта е братчето им да проходи и да е като останалите деца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До Социални?Ами аз ако съм министър, за 24 часа ще ги разпердушиня всичките социални. Това не е първият случай на ...как да го нарека, не знам, то е престъпление от най-долен тип. Да се закрият тотално, да се назначат малък брой мобилни групи с директен контрол от министър или даже президент. И за най-малката издънка- уволнение.
23
0
 
8
 
! Отговори
ПИПИ преди 7 години
А бе хора какво ви става крадат се колички на инвалидни деца паркира се на инвалидно място крадат се урни с дарения за болни деца умопобърка ли се този народ къде ви е ума и човешките чуства.
22
1
 
2
 
! Отговори
Баладжията преди 7 години
В коментарите сте всичките пародия на хора с мнение. Като станете сутрин с огромно ла.йно в гащите, първата ви работа ще е да обвините някой политик, че СОБСТВЕНОРЪЧНО е дошъл, издебнал ви е кога спите, точно вас, и ви се е изср.ал в гащите!
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако този който я е взел е знаел предназначението и,то той е долен мозъчен инвалид
20
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Бг вече няма медии а квартални стенвестници които занимават опростаченият *** с битовизми от рода на "Откраднаха ми гащите", "Някой ми пика в градината" и т.н.Когато провинциалистите окупират София следва ТОВА..............
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tipi4no prostaschka bg postapka krajba do krajba no tova e ujasno inv.koli4ka kak ne gi e sram
18
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е управлението на *** Радев - кражби и масова престъпност!
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са братята шведи - наркодите няма на кой да я пласират или поне не бързо, а на тях им е спешно. Другите трупат 2-3 дни, после го разкостват на части и после хайде в пункта
16
0
 
23
 
! Отговори
Социални? преди 7 години
Да разбирам, че социалните са направили предложение на майката и бащата да ги отърват от болното им дете? Това ли да разбирам? Държавните служители гледат на болното дете като на някаква пречка за родителите? Тези са ***! Как може такова нещо?! Направо ми гади!
15
0
 
25
 
! Отговори
PREDLOJENIE: преди 7 години
KOGATO ZALOVIAT KRADCITE DA GI OBRABOTIAT TAKA, 4E NAISTINA DA IMAT NUJDA OT INVALIDNA KOLI4KA......GLASUVAITE ZA TOVA PREDLOJENIE !
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че вариантите са 2 - ромей или наркос.
13
1
 
20
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Ето как интегрирате шведите.
12
2
 
25
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Поежелавам ти да се спънеш на стълбите да си удариш грабнака и ти да станеш инвалид и после някой да те хвърли на кучетат докато семиството ти гледа т ъп ак
11
9
 
4
 
! Отговори
БАТЕ БОЙКО преди 7 години
Това е работа само на гладен червен чиновник,той не му трябва количката важното е самата кражба,така тренира, ако *** вземат властта ще е подготвен и набързо ще окраде това което докопа.
10
36
 
2
 
! Отговори
до Крум преди 7 години
То и в Древна Спарта освен с крадци са нямали проблеми и с инвалиди защото майките им са ги хвърляли на кучетата , но нали вървим към цивилизацията - не се връщаме назад.
9
1
 
15
 
! Отговори
Маде ин Швеция преди 7 години
Ай, имат слабост към жилязото, ко се ежите?
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да има такива *** тоя е за трепане
7
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майката като знае че струва 1500лв и че не може без нея как може да я остави извън жилището си направо навън до входната врата,това вече е безотговорно,ако тя бе заделяла от парите за храна за да я купи щеше да я пази,ама социалните ще купят друга или сълзливите бизнесмени и после пак ще я остави навън!
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано някои ден му потрябва и на него такава количка
5
2
 
26
 
! Отговори
факт преди 7 години
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В НАШАТА *** !!!