Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Не е толкова закъсала, че да краде козметика по летищата
1 мар 2017 09:37,
219
Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Инцидентът с Елена Поптодорова на летището във Варшава е много неприятен, коментира в бившият вицепремиер и външен министър Ивайло Калфин.

"Познавам Елена Поптодорова като един много добър дипломат, представящ България на най-високо равнище и въобще не си и помислям, че е човек, който е толкова закъсал, че да отива да краде козметика от летището", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

Във вторник стана ясно, че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е глобена на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин на стойност 400 долара.

След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

При проверката на охранителите обаче Поптодорова се легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто има право да ползва пожизнено. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
11
 
7
 
! Отговори
Лъжа е преди 7 години
И в най-скъпите европейски столици по летищата няма толкова скъпи кремове.Госпожата да не ни смята,че доматите с колци ги ядем!И ако е говорила по телефона,какво й е пречило да говори в магазина,а не извън очертанията му?Прах в очите!
142
5
 
2
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Глупости на таркалета в отговор ембарго на полските ябълки и здраво ренде на полякинчетата по плажовете през лятото ас ще обгрижвам майките им. Уууууууу хаааа75819
141
8
 
7
 
! Отговори
Лъжа е преди 7 години
До Питам самоИ в най-скъпите европейски столици по летищата няма такива цени на кремове.Всичко е добре скалъпено за да се запази все пак реномето на другарката Поптодорова.Ние доматите с колци не ги ядем!И не е ли могла да си говори с майка й в магазина ами ще излиза извън очертанията му?Хайде де,прах в очите на кой хвърля?
140
5
 
21
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Ако разгледаме цялата и кариера на продажница(от върла комунистка,през тясна социалистка,соц.демократка накрая пристанала на ГЕРБ,фенка яростно агитираща за Хилъри К.,а после за една нощ станала почитател на Тръмп) то не трябва да се изненадваме от случилото се.През всичките тия години си беше па.ч*а*вра,да не би на пенсионна възраст да се оправи?
139
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готова е за диплома на Кремъл,ако не я вземат освободителите то ще я трансферираме към отбора на джепчийките от Игнатиево за летния сезон
138
3
 
17
 
! Отговори
ния преди 7 години
крадла крадла това е истината както и да го мотаете! сега да се маха д асе скрие в миша дупка! да ама не!
137
2
 
20
 
! Отговори
jimbo преди 7 години
баси тези *** как се ащитават един друг:) полските наденици я хванали да краде а той го обърна до информационна война, русия и нато:)
136
3
 
29
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
До Анонимен 160 Според полските официални служби в чантата и са намерени 2 парфюма е 4 крема. Явно жената си е набрала подаръци за родата.Тая изложи страхотно България.Как ще има очи да се върне в България. Бивш посланик на БГв САЩ , крадла. Майко мила. Ега си падението.
135
3
 
17
 
! Отговори
Азе преди 7 години
Може да е клептоманка. Това е психично заболяване.
134
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако крема е бил в ръката и , със сигурност не го е откраднала, но ако го е сложила в джоб или чанта си е чиста кражбичка, Крем за лице над 700 лева дори не смея да го разгледам, при условие че нашите старци цял месец живеят с пенсия 150 лева,Какво да ви кажа комунизма научи хората на аванта. Аванта пътни, аванта храна, аванта и кремове от дюти фри.Имала е лош късмет да я хванат.
133
0
 
7
 
! Отговори
До 133 преди 7 години
Не си много наясно с обхвата на дипломатическия имунитет - май и ти си от бг дипломатите, дето си мислят, че всичко им е позволено, само щото са се набутали във Външно.. ами четете, бе, другари и другарки, четете! Конвенции има, договори, даже и са преведени на бг..
132
5
 
12
 
! Отговори
434 преди 7 години
Боядисана комунистка като Боко , станали после първи демократи
131
0
 
8
 
! Отговори
Apolitic преди 7 години
Всички политици са крадливи мафиоти-убийци! Въпросната мекотела зелена *** с вид на обикновен травестит,без един ден реален трудов стаж заслужава да полежи в затвора най-малко за наглоста си! *** подла политическа ***! СМЪРТ!!!!
130
0
 
17
 
! Отговори
Минувач преди 7 години
Както Полската полиция официално обяви, откраднала е стоки на обща стойност:380 евро!:)След като е заплатила глобата за откраднатото е била освободена, а се е отказала да вземе откраднатото от нея!Никъде не се споменава в какъв размер е глобата!:)За Полицията, за да се произнесат за криминалното деяние, е необходимо да констатират, в какъв размер е откраднатото! В случая: 380евро и не е само едно кремче...
129
1
 
16
 
! Отговори
65 преди 7 години
Истината е или такава ,каквато я представя тя или е клептоманка.Тя си мисли,че мякой зевзди ще и сваля там.Като се е усетила,че е сгафила що не се представи като обикновен гражданин,а размахва паспорт,та срами България.
128
1
 
17
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Привилегиите са наследени от комунистите още от Тошово време. Безбройни привилегии за " активните борци против капитализма" Затова комунистката има пожизнен дипломатически паспорт. Кой и кога прие закон пожизнено право на такъв паспорт? Защо?
127
5
 
4
 
! Отговори
До 147 преди 7 години
Кремът не е струвал толкова, но ГЛОБАТА за кражбата и наглото поведение е била 400$.
126
0
 
10
 
! Отговори
Минувач преди 7 години
Свързва ги "Шеврон", попитайте за инициативите на Шистовата Поптодорова и "Шеврон"!:)
125
2
 
5
 
! Отговори
Минувач преди 7 години
...Боянчо -ВКР, Калфин към Гоцевото ВКР, което прикри историята с изхвърления тр.п през прозореца на хотелската стая на Калфин, в гр.В.Т. - негов украински бизнес партньор!:) Огнян Герджиков е част от архива на ВКР!:) Наслаждавайте се на цирка, запасете с пуканки!:)
124
3
 
9
 
! Отговори
Минувач преди 7 години
Тази история е тест за морала на българите: Ако имат морал, на Елена Поптодорова ще й бъде отнет дипломатическият й паспорт и ще бъде изпратена в небитието! Ако нямат морал, ще се размие истината, основаваща се на обективни, документирани факти на Полските официални власти, с неистини и демагогска пропаганда от съветници на ВКР, БСП, ДКМС, Костов и ГЕРБ, т.е., Целият БГ държавен апарат!:) Аз повече няма да споделям, само ще напомня, че и Боян Чуков и Калфин са производни на една и съща структура, дори и да имат някакви таланти, и това е по тяхна воля. Боянчо -ВКР, Калфин към Гоцевото ВКР, коет