Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Не е толкова закъсала, че да краде козметика по летищата
1 мар 2017 09:37,
219
Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Инцидентът с Елена Поптодорова на летището във Варшава е много неприятен, коментира в бившият вицепремиер и външен министър Ивайло Калфин.

"Познавам Елена Поптодорова като един много добър дипломат, представящ България на най-високо равнище и въобще не си и помислям, че е човек, който е толкова закъсал, че да отива да краде козметика от летището", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

Във вторник стана ясно, че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е глобена на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин на стойност 400 долара.

След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

При проверката на охранителите обаче Поптодорова се легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто има право да ползва пожизнено. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе историйка за балами! Бил съм на това летище няколко пъти,то в магазина е толкова тихо колкото и навсякъде. И навсякъде свободно се говори и говорят по телефона. И никъде по света,където съм бил няма извинение за кражба, няма и братовчеди!
82
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 83аз ще ти кажа защо-от уважение,когато си в чужда страна или говориш езика на народа или,ако ще говориш на шлюковица излизаш някъде!Ама ти от къде да знаеш..
81
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадливата баба има пари да купи не безмитния магазин, ами всички безмитни магазини в Европа, и пак ще остане милионерка.Ама навиците са лошо нещо...Също като предателя Горби - той предаде целия източен блок за да може жена му да си пазарува дрехи и обувки от Шанз Елизе и пак продължи да краде бутилки вино- по навик...
80
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
както по долу написаха това е клептомания масово заболяване на всички политици във власта не им се сърдете те не го правят с лоши чувства просто нагонът ги зове
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако видим уикипедиа: Elena Poptodorova joined the Ministry of Foreign Affairs in 1975 and served from 3rd secretary through minister-counselor in the Secretariat...С други думи - стар номенклатурчик, свикнал всичко да получава без да си мръдне пръста за него. В България такива просперират, защото все още сме дупка! За това мислете за кой гласувате, защото 90 процента от листите са точно такива, като почнем с лявата *** и свършим с "десния" БОЙко...
78
21
 
3
 
! Отговори
валентина преди 7 години
няма такова злобно същество и ограничено-като българина!на мен също ми се е случвало нещо подобно,е не са ме задържали,но за един миг да изляза с продукт понеже съм отнесена и говоря по телефона например.Случват се всякакви неща,не го е сложила в чанта,държала го е в едната ръка,КАК се родих в тая държава сред такива хора като вас..незнам,явно плащам стари грехове!Но поне имах късмета да живея сред нормални хора в нормални страни,а българина и след 200 години ще си е все същия,жалко.
77
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В чужбината крадците ги хващат. Лошото е, че и там като гледам си плащат и пускат. А тук и да крадат никой не ги закача.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че чак във Варшава ли отишла да гледа крем и помада,в София няма ли магазин за маркова козметика 2 бр. за 381 долара.даже за 380,99 ще и го обяват и шум няма да има като излагация,няма да плаща по международни тарифи за връзка дето още не са отпаднали като и звъни роднина,ако за дипломати като пенсионери не взимат то не значи,че върви с крем и помада,и пък забравя какво държи в ръката без чек,че е още и на опашка трябва да се реди да е на ред за да държи чека,а на касата и ще речат къде без чек.
75
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова много шум сам по себе си говори ,че ,че е вид омаскаряване.Не е удобна някому.Няма как да я уловят за сериозни далавери и хайде хоп по тънката лайстна. Малко да я окапазят и поуплашат.Евтини номера .Засегнати нечии интереси.
74
1
 
9
 
! Отговори
горо преди 7 години
От плиткоумие и крадец се става.
73
12
 
8
 
! Отговори
dk преди 7 години
не ми харесва тази бабичка ,но не вярвам да е кралаинтересното е ,че ние обикновените хора се пенсионираме,че с годините настъпват някои физиологични проблеми ,а такива като елената са вечни и трябва да са все на постове до дълбока старостпривърженик съм на това да се дава път на младите ,но кадърните ,а не бойковите калинкино явно ,че и господ е на нейна страна щом си има майка на тези години,а такива хора са глезени от съдбатами,сега малко се орезели
72
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това са кадрите на БКП-БСП . Вари го печи го то му се краде. Същата е и Нинова сега. Изгониха е от всякъде , но БСП си е иска , зер е тяхна сродна душа .
71
2
 
15
 
! Отговори
Асан преди 7 години
Инцидента с колежката е много неприятен, коментира тартора на джебчийте...Кво да праи, бъркала се е , ама нали знайте - той глада, по-силен от тока.. вече няма лапаница от държавата, илюминатите спряха да плащат, а тя горката иска да се маже с крем и да не и личи,че е дърта...скъпи са тез кремове, от де пари...
70
6
 
27
 
! Отговори
ист преди 7 години
Социалист който не краде, го изключват от БСП.
69
3
 
20
 
! Отговори
до 83 преди 7 години
Като ти е звъннал телефонът и си искал да говориш без да те чуват,защо не влезе м/у щандовете навътре в магазина,а тръгна навън?А, тарикате български?
68
3
 
17
 
! Отговори
Бе преди 7 години
че е крала е крала,то е ясно!Въпрос е обаче как се е оставила да я хванат?Сигурно защото политиците ни имат голям опит в кражбите на едро,не толкова на дребно и то основно в България.Пък ако беше станало в СА или Иран и пожизнения и дипломатически паспорт нямаше да и спаси ръчичката!
67
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писах и под другата статия за тази "новина", но на мен ми се случи абсолютно същото в Австрия. Звънна ми телефона малко преди да ми дойде реда на касата и без да се усетя излязох от магазина понеже с бутилка скъпо уиски и шоколадчета. Разпищя се аларма и дойдоха охранители, задържаха ме, провериха ми документите и ме глобиха.Дори да не ми се беше случило абсолютно същото и на мен, пак нямаше да повярвам, че съзнателно се е опитала да открадне.
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и Горбачов не краде, новина беше като го хванаха за първи път, за вторият вече не вървеше същият номер, който сега прилагат и за Попйорданова. След третият път с Горби вече не беше никаква новина. Хора не е въпросът 20 и 50 евро, просто развиват мания, че всичко им е позволено и могат да си правят абосолютно всичко безнаказано, тъй като са прекалено големи някой да им държи сметка. Ето до това води свободията и ненаказаната самозабравеност... Ами другата ни посланничка в Сащ дето се разголва
65
1
 
13
 
! Отговори
гост преди 7 години
неприятно е, да, че са я хванали и номера с паспорта не е минал
64
0
 
16
 
! Отговори
Покемоногонов преди 7 години
Сутринта една наборка на Еленка, говорейки по телефона задръсти цяла улица в Лозенец. Това с телефоните е липса на култура и характерно за по-други поколения.Със сигурност, за да не пречи на разговора помадата е сложена в чантата.В крайна сметка може да е и болестно състояние, при положение, че те възпитават в безнаказаност и че всичко ти се полага безплатно.