Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Не е толкова закъсала, че да краде козметика по летищата
1 мар 2017 09:37,
219
Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Инцидентът с Елена Поптодорова на летището във Варшава е много неприятен, коментира в бившият вицепремиер и външен министър Ивайло Калфин.

"Познавам Елена Поптодорова като един много добър дипломат, представящ България на най-високо равнище и въобще не си и помислям, че е човек, който е толкова закъсал, че да отива да краде козметика от летището", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

Във вторник стана ясно, че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е глобена на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин на стойност 400 долара.

След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

При проверката на охранителите обаче Поптодорова се легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто има право да ползва пожизнено. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
9
 
! Отговори
Dublin преди 7 години
Kakvo oznacava....ima pravo da polzva diplomaticeski pasport POZIZNENNO.???...Na koi lobistki zakon Ste se pozovut..?Bez naroden sud Mai niama da mine...
22
1
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
*** го и крема, за 400 долара!
21
1
 
37
 
! Отговори
Българин преди 7 години
С 400 долара, много българи трябва да преживяват няколко месеца.
20
3
 
40
 
! Отговори
Ринго преди 7 години
Това хващане е за втори път.Първият е в Щатите но е потулен. Явно клептомония.Ами-комунист свикнал с наглоста и ненаказуемоста от времето на бай Тошо.Както казва Хр.Радевски,,Винаги си права,когато съгрешиш дори"-къмПартията."
19
3
 
32
 
! Отговори
мдааааа преди 7 години
комунисти,сър Джон.Кражбата е заложена в генетиката на тая ***...
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам каква демократка е Поптодорова, но по времето на Виденов обясняваше как е гласувала "с отвращение" за герба Пежо поради партиината дисциплина
17
18
 
20
 
! Отговори
Генади преди 7 години
ГЕРБ са комунизи, защото истинския *** краде на едро като Кристалина Георгиева с три мезонета за по 10 милиона с крадени пари.
16
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При комунистите не е въпрос на закъсване - това е идеологията им
15
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква комунистка ви гони бе хора , тази женица е такъв изявен демократ че няма накъде повече , имаше интервю с нея по нова телевизия , в което тя ясно показа че е горда демократка и одобрява новото време , разговор за периода преди 89 г. будеше лека ехидна усмивка в нея
14
13
 
26
 
! Отговори
А на върха е... преди 7 години
Най-крадливият комунистически кръгъл зеленчук от Банкя!Е тоя вече наистина няма насищане!
13
1
 
40
 
! Отговори
специалист от ГЕРБ преди 7 години
Поптодорова е жертва на хибридната руска война. Не е била тя, а агент на Путин преоблечен като нея. Тя през това време е говорила по телефона с майка си.
12
2
 
31
 
! Отговори
вир преди 7 години
да бъде изключена от редовете на партията и 100 години да не заема служебни постове !!
11
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистът краде за удоволствие, т.е. клептомани са. Те собствената си каса обраха, а какво остава за чуждото! Корнелия няма ли да ни запознае кой открадна парите от касата?
10
1
 
52
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Тази трябва да я номинират за "Жена на годината"! С 1 парфюмче уцели 10-а! Стана в цял Cвят известно че българските дипломати крадат, а какво остава за останалите!! Защо после в Британия се плашат от "българско нашествие"!
9
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМА ТЯ ЛАКОМИЯТА НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ТОВА ДАЛИ СИ БОГАТ ,ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СЕ РАЖДАТЕ С ОТВОРЕНИ УСТИ ,ВИНАГИ ГЛАДНИ ЗА ОЩЕ И ОЩЕ,ВИЕ И МИЛИОНЕРИ ДА СТЕ И МИЛИАРДЕРИ ДА СТЕ ПАК СТЕ ЗИЙНАЛИ ....ИНАК КАК ДА СИ ОБЯСНИМ ,ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАМИЛИИ ОТ ГОДИНИ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ ?НЯКОЙ ОТ ВАС МАКАР ,ЧЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СТЕ СЕ ОЯЛИ ДА Е ДАРИЛ НЕЩО НА ДЪРЖАВАТА ДЕТО ОТ ГОДИНИ ЦУЦА...ИЛИ НА НЯКОЕ БЕДНО ДЕТЕ ,ВИЕ СТЕ НЕ СЛУЧАЙНО ВИНАГИ ВЪВ ВЛАСТТА ЗАЩОТО НЯМАТЕ НАСИТА....
8
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах отчасти интервюто с Калфин, доста я защитаваше.
7
3
 
36
 
! Отговори
Гробаря преди 7 години
Пожизнено? а, комунизма си бил отишъл...
6
1
 
26
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Едва ли не "превъзходителството" го прави от любов към спорта и защо и е да плаща след като си има дипломатически паспорт.
5
1
 
45
 
! Отговори
Петко преди 7 години
Няма да й е за първи път,този път номера не мина.Клептоманията е вродена,какво като е дипломат.
4
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е неприятна история. просто си е истинска история от битието ни...от 45-годишното ни наследство............неприятно за нея е, че е объркала държавите.