Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата

Полската полиция: Жената се призна за виновна, върна нещата
Обновена: 1 мар 2017 18:56 | 1 мар 2017 18:55, Анисия Иванова
154
Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата
Архив: Булфото

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до вестник "Стандарт”.

В него се уточнява: „Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена”.

Още по темата

От вестника са поискали допълнително уточнение и от полицията обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена 3 дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони.

Отговорът до вестника е подписан от Томаш Олешчук. Според "24 часа" той е говорител на полицията във Варшава. Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
44
 
! Отговори
Клептоманка та дрънк преди 7 години
А мухала Калфин видя "атака срещу НАТО" :)Била се разсеяла за 1-2 минути и точно да го върне "кремчето" и я хванали пред магазина. А истината - клептоманката напълнила дисагите с помади, които не и трябват, но я записали на камера и след 3 ДНИ я прибрали в кауша.
27
0
 
32
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Защо аз не съм в борда на държавна американска агенция за имоти като нея? Явно не съм заслужил! Въпросът е тя как го е заслужила,най вероятно е продала под някаква форма интересите на България или държавна тайна като бивш дс, или заради гласуването на бомбардирането над сърбия или много други неща
26
1
 
37
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
Срам! Да и се вземе веднага паспорта и да се омита.Който я е назначил за дипломат ,също да си обира парцалите.
25
0
 
35
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Бивша комунистка,после социалистка и накрая гербаджийска по.д*л.ога!Освен това пламенна агитаторка за Хилъри К.,за една нощ обърнала се към Тръмп!Спомнете си кой я прати за посланик в САЩ и колко различни правителства я държаха там!Дялан камък-краде,лъже и въшки има,както казват по нашия край...
24
6
 
8
 
! Отговори
Гюнтер преди 7 години
В Дания разтоварваме корабен товар, 2-3 моряка взимат някоя датска каска(добри са)... След 2 месеца се връщаме и датчаните си разпознават каските и си ги взимат....на другия ден историята се повтаря :) А, КОМУНИЗМА С БИЛ ОТИШЪЛ.... Винету и *** ще ни липсват :)
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Она сказала - это меня не волнует!
22
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадла.Просто така е свикнала.
21
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадла! Не успяха да замажат положението! Уж бил звъннал телефона и тя се разсеяла, та излязла с продуктите в ръце, докато говорила разпалено!А един по-напред писа, че "признат грях, не е грях". Да, ама тя си признала пред свършет факт,след като е заловена, не е отишла сама да върне откраднатото! Тъпън!
20
1
 
45
 
! Отговори
стоянка преди 7 години
да не й се разрешава да има български дипломатически паспорт, унижила е България,преди години поляците изгониха наш дипломат, търговеца на вино.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР НА ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВАРШАВА С ЛИЧНИ ПАРИ.И МИТНИЧАРИТЕ ОТ ВАРНА.
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този дрът поляк много прилича на нашата посланичка в САЩ Елена.
17
0
 
38
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Плюйте си в пазвите това "превъзходителство" щяха да го предлагат за служебен премиер, кой знае изглежда ,че все още Господ е българин.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Америка я развали. Шоплифтерка.
15
0
 
7
 
! Отговори
Пффффффффф преди 7 години
До Мoдераторски любимецВерно е Ютит Ланг на снимката.
14
0
 
45
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Да връща българския дипломатически паспо,т!
13
0
 
50
 
! Отговори
A kade e преди 7 години
Сега Калфин да я оправдава. Крадла...
12
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема такъв резил!Първо краде,после лъже за обстоятелствата около ,,неволната"кражба,а се оказва съвсем друго!Незабавно да и се отнеме дипломатическия паспорт.
11
0
 
36
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Я кажи ми облаче ле бяло,нашто Ленче де си го видяло ?Чантата с парфюми да затвори,глупостите много да говори.
10
2
 
68
 
! Отговори
тя преди 7 години
Крадлата унижи цяла България!
9
38
 
6
 
! Отговори
21 преди 7 години
Не вярвайте много на поляците!