Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата

Полската полиция: Жената се призна за виновна, върна нещата
Обновена: 1 мар 2017 18:56 | 1 мар 2017 18:55, Анисия Иванова
154
Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата
Архив: Булфото

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до вестник "Стандарт”.

В него се уточнява: „Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена”.

Още по темата

От вестника са поискали допълнително уточнение и от полицията обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена 3 дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони.

Отговорът до вестника е подписан от Томаш Олешчук. Според "24 часа" той е говорител на полицията във Варшава. Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
43
 
6
 
! Отговори
Сам съм преди 7 години
Жената се е признала за виновна и е върнала откраднатото - признат грях, не е грях
7
8
 
33
 
! Отговори
( преди 7 години
Безкрайно неприятно.Не съм фен нито на Поптодорова, нито на БКП/БСП.Навремто около 1990 гледахме дебатите по тв м/у Е.Поптодорова(БКП) и Екатерина МИхайлова(СДС) и се виждаше скромността и неподправената интелигентност на Е.М. и кокетство, лукавство на Е>П., но какво да правим.... те( членовете на БКП) продължиха "гръмкия си ход"( както К.Нинова сега... смешно..)Не знаят, какво е СМИРЕНИЕ, а трябва.
6
4
 
4
 
! Отговори
Leh преди 7 години
Lajete 100 procenta. Reklama na bic moje i alen mak pravite. :-)
5
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1"Путин е виновен!"--- Ама и Костов, и Станишев, и Орешарски! Само Боко тиквата е целият в бяло! :):)
4
1
 
8
 
! Отговори
mel преди 7 години
kleptomanka e da be go e napravila narochno jenata
3
3
 
26
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Е....МНОГО ОБИЧАМ , КОГАТО "КОМУНИСТ" --ГО ХВАНАТ , ДА.... "ЕКСПРОПРИИРА"!!!!!НАПРАВО УМИРАМ ОТ КЕФ!!!!!!!
2
1
 
54
 
! Отговори
x преди 7 години
НЕ САМО КРАДЕ НО И ЛЪЖЕ.ПРПОМНЕТЕ СИ КАКВО ТЯ ОБЯСНИ И КАКВО ИЗЛИЗА СЕГА-ТРИ ДНИ Е ДЪРЖАЛА КОЗМЕТИКАТА В СЕБЕ СИ,А НЕ ЧЕ ЗВЪННАЛА МАЙКА И,ИЗЛЯЗЛА ИНСТИКТИВНО СЪС СТОКАТА И Я ХВАНАЛИ,ИЗЗЕЛИ СТОКАТА И Я ГЛОБИЛИ.ДА НО СЛЕД ТРИ ДНИ,КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ Е БИЛА В НЕЯ-МЕНИФЕСТИРА ВОЛЯ ЗА СВОЕНЕ НА ТОЯ КОЗМЕТИКА.РЕЗИЛ ПЪЛЕН!!! КАЛФИН СЪЩО СЕ ИЗЛОЖИ С НАИВИТЕТА СИ ИЛИ И ТОЙ УМИШЛЕНО ПО СИЛАТА НА ГАРВАНА И ОКОТО-НАЛИ СА СЪПАРТИЙЦИ БИВШИ...
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е виновен!