Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата

Полската полиция: Жената се призна за виновна, върна нещата
Обновена: 1 мар 2017 18:56 | 1 мар 2017 18:55, Анисия Иванова
154
Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата
Архив: Булфото

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до вестник "Стандарт”.

В него се уточнява: „Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена”.

Още по темата

От вестника са поискали допълнително уточнение и от полицията обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена 3 дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони.

Отговорът до вестника е подписан от Томаш Олешчук. Според "24 часа" той е говорител на полицията във Варшава. Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 7 години
Съвсем умишлена и целенасочена кражба на скъпа помада за подмладяване и Елена да не прави детски оправдания , защото става не само жалка , но и смешна!
107
0
 
4
 
! Отговори
Асо преди 7 години
Значиа е вярно, че теста за депутати трябва да доказва качества като способност да краде, да лъже, /това се доказва още в предизборната кампания/ да няма срам, да е самовлюбен, да е ограничен /***/ и послушен. Е, лесно са взели изпита!
106
0
 
6
 
! Отговори
фъфъфъ преди 7 години
Клептоманите си имат обекти.Колко пъти е пътувала през Варшава?Но този път камерата е сигнализирала била е вътре отдавна.Криминалните винаги се връщат на мястото на престъплението си.Щом е платила глобата 100% си е виновна.
105
3
 
4
 
! Отговори
БСП преди 7 години
БСП не носи отговорност за кадрите които изритахме от Партията преди години и те основаха новата крадлива партия АБВ начело със най- големия бандит Гошето Първанов.Елена Поптодорова наистина е била наша депутатка в миналото но както знаете във всяка партия си има Бо.клуци .Във ГЕРБ също и то не никак малко.И на края искам да припомня че Поптодорова е била назначена от Президента Първанов и след прогонването на Първанов и Калфин от партията тя зае тяхна страна и стана превърженичка на АБВ!
104
0
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Че е Крадла е повече от ясно.Нали по погрешка е излезнала с крема .Защо след като осъзнала че е в нея не е отишла и да го върне?Хахаха 100 про грозна крадла.Бегом във Сливен!!!Българските власти трябва да я осъдят.Тя опетни реномето на България пред света.Това за мен е много по лошо престъпление от кражбата на крем!!!
103
1
 
7
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Нищо ново под Слънцето - комунизма продължава с пълна сила : внукът на Тодор Живков си показва гениталите по телевизията; неговата лична преводачка милата клептоманка Еленка краде от летищата, а масово народа гласува с чарвена бюлетина . . .
102
2
 
8
 
! Отговори
СС преди 7 години
На комуниста кражбата му е кодирана в ДНК-то! :)Срам и позор. И тази "жена" беше 20 години посланик на България в САЩ!?
101
4
 
5
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Социалистическо самосъзнание.
100
0
 
6
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
Лелееее, тая е прибрала цял рафт козметика в чантата си за 1 600 злати.Къшмер? Срам за България.
99
1
 
11
 
! Отговори
Атанас Илиев преди 7 години
Въпросът на Loyko 111, 112, 113 си го задавах и аз. Т.е. как така я хващат след 3 дни и крадената козметика е все още в чантата и. Информацията е непълна. Пътувала е с билет Варшава-София-Варшава (от 24 до 27 февруари). Камерите на летището във Варшава на 24 февруари са я засекли, идентифицирали са я, проверили са и билета и, и после на 27 февруари просто са я чакали. Обикновена клептомания. Срамно е, че изглежда за да оттърве ареста е ползувала дипломатически паспорт, вместо лична карта.
98
1
 
15
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
До Атанас Илиев Не бе,те другарите така са свикнали да си вземат каквото си харесат, а друг да им плаща масрафа...
97
2
 
4
 
! Отговори
Loyko преди 7 години
Interesno zashto gi e nosila tri dni v chantata i gi e varnala nepokatnati.Neshto niama logika.I kakvi sa tezi motanija iz letishteto v Warshava,prez tri dni.Koi plashta podobni razhodki iz sveta.
96
0
 
23
 
! Отговори
Атанас Илиев преди 7 години
до Анти (91): Тая крадла 3 дни говори по телефона и не се усеща че е взела нещо което не е платила - каква излагация - какво падение:- Била е разтревожена за болната си майка, затова влязла в козметиката, че малко да се поразведри, после пък забравила, че е пуснала шепа-две кремчета и флакончета в чантата - пак така от притеснение. И така 3 дни докато и помогнат да си спомни.
95
0
 
18
 
! Отговори
Енчо преди 7 години
Нуждае се от козметика на Линч...
94
0
 
30
 
! Отговори
Троя преди 7 години
"Три дена я питат. Ни дума, ни стон. На четвъртия ден промълвила:Исках да си взема флакон !"
93
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За сливенския .Там и е мястото.
92
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като я гледам на снимката има съмнитрлна физиономия.
91
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По Тошово време крадехме от заводи и фабрики продукция.Имаше и за народа ,имаше и за държавата.Сега нема какво да се краде.сдс.бсп и герберите окрадоха всичко.
90
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те в цел свят знаят че българина обича да краде.Това е генетично заложено.
89
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да заминава при Братя Галеви.