Ученичка е в безсъзнание след удар с топка в час по физическо

Десетокласничката от 66-о училище е приета в "Пирогов"
1 мар 2017 19:56, Анисия Иванова
6
Ученичка е в безсъзнание след удар с топка в час по физическо
Снимка: Булфото

Десетокласничка от 66-о училище в София е изпаднала в безсъзнание, след като е била ударена с топка в час по физическо възпитание, съобщи БНР.

Момичето е откарано в "Пирогов" след позвъняване на телефон 112.

В момента състоянието му е стабилно, но ще остане в болницата за наблюдение.

В края на миналата седмица след инцидент в столичното 52-о училище почина 11-годишно момиче. Лекарите в "Пирогов" не успяха да спасят детето, което е било ритнато в корема от свой съученик.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля, спрете да бълвате змии и гущери срещу пострадало дете. Много добре си спомням до преди не много години какво е да играем няколко класа физическо в салона. Няма място, чудиш как да играеш с топката и как да не те претрепе друга от съученик същевременно. Има достатъчно "мачовци" в някой клас дето се перчат със забивки, една такава литнала неправилно или нарочно изстреляна е достатъчна. Лесно става от играчка - плачка. Дано се оправи детето и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
4
5
 
41
 
! Отговори
Ми преди 7 години
И аз съм бил нокаутиран с футболна топка от Божо (лудия с пушката) ,но това и волейболните неволи на девойката нямат нищо общо с нелепия и трагичен инцидент заради който пишете всяка една случила се глупост (макар и неприятна) защото сте пошли и бездарни и търсите сродност в случилото се с момиченцето което загина ,но няма нищо свързано. Пожелавам ви да бъдете по-креативни в работата си ,както сте в цензурирането.
3
14
 
43
 
! Отговори
Новото поколение преди 7 години
Много изнежено новото поколение бе, за нищо не ги бива. Вече не ги правят като едно време, гонили сме се, удряли сме се, бяхме атлети и все 6-ци изкарвахме. Новото поколение нещо леко тъпичко пък и рахитично излезе.Онзи ден разправям на едни от 10-ти клас за Щраус а те даже не са и чивали за него.
2
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
i nas sa ni udriali, sega mnogo nejni tezi decha
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще кажеш, че в училищата тренират като спецчасти. Толкова ранени и ударени.