Тръмп не ни пропусна, поздрави България за 3-ти март

САЩ се гордеят с трайното сътрудничество между двете страни
Обновена: 2 мар 2017 18:49 | 2 мар 2017 18:15, Венцислава Вельова
122
Тръмп не ни пропусна, поздрави България за 3-ти март
Снимка: Reuters, архив

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън се обърна към всички българи в изявление, публикувано на сайта на Държавния департамент на САЩ, по случай предстоящия ни национален празник, предава "Труд".

"България е наш съюзник в НАТО и близък партньор, и САЩ се гордеят с трайното сътрудничество на нашите страни", пише Тилърсън.

"От името на президента на САЩ Доналд Тръмп и американския народ поздравявам всички българи по повод националния празник – 3-ти март.

Нашите взаимоотношения са здрави и ние ще продължим да работим заедно за икономически растеж чрез увеличаване на търговията и инвестициите, за подобряване на безопасността и сигурността на всички наши граждани, както и за връзките между българския и американския народ чрез образователни и културни обменни програми.

Съединените щати очакват с надежда дълги години на дълбоко приятелство и партньорство с България", допълва още държавният секретар.


122
Още от
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Калина Лакова преди 11 месеца
До Анонимен

Ти откъде знаеш къде съм? Това не значи, че не се интересувам от България, скъпи!
71
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой знае коя секретарка е писала това, те се сетиха за България покрай скандала с Поптодорова.
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДО 42 - САМО ЧЕ БИБЛИЯТА СИ Е ЕВРЕЙСКА КНИГА, СТЪЛБ НА ЮДАИЗМА И НА ХРИСТИЯНСТВОТО.
А И ХРИСТОС И ВСИЧКИТЕ АПОСТОЛИ СА ЕВРЕИ.
ПЪРВОНАЧАЛНО ХРИСТИЯНСТВОТО СИ Е БИЛО ЕДНА ЕВРЕЙСКА СЕКТА, ПРЕЗ ІV век са го направили държавна религия
69
2
 
4
 
! Отговори
42 преди 11 месеца
До Додо
А какво ще кажеш за юдеиските привърженици на исляма?Стига с тия клишета "юдео-християнска" цивилизация. Те разпънаха Спасителя и се отрекоха от Месията, а през 187г. след появата на християнството сключиха договор с Антихриста за унищожаването ни. Създадоха и сатанистката религия ислям, призвана да ни унищожи. Така че, сори, цивилизацията е само християнска, а юдеите черпят от благините ни.
68
3
 
12
 
! Отговори
inatut преди 11 месеца
Честит празник на всички. Честит празник и на ония, дето съжаляват цял живот, че не са се родили оттатък Урал и признават само Мадър Раша..
67
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чул го Господ! Дано това да е последната година когато България е съюзник на НАТО!!!
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДО 76 МИ ОТ НЕ ИДЕШ ТАМ ДЕКА НЕМА КОРУПЦИЯ
65
11
 
7
 
! Отговори
VIZA преди 11 месеца
До Додо A ВИЗАТА за ФАЩ??? Не че искам да посетя този фибан кинеф!!! ПРОКЛЕТ!!!
64
6
 
19
 
! Отговори
Додо преди 11 месеца
Браво! Достойния президент! Президента, който за месец направи повече за Юдео-Християнската цивилизация и жалко омерзената и поставена в калта от продажни лидери Бяла Раса, отколкото всички лидери на бели държави за последните 50 години! Бог да го пази и здраве да му дава, на него и близките му! Амин!
63
0
 
14
 
! Отговори
Калина Лакова преди 11 месеца
До Анонимен

Аз не говоря за корупцията в България, а за корупцията на големите държави за сметка на България. Ама защо да не си продадем богатствата, както обичаме да правим, за няколко хидяли лева, които да използват нашите политици за лични цели, а възползвалите се от нас държави да ни гледат надменно отгоре и да ни се присмиват?
62
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Калина Лакова

Тя корупцията е отдавна на лице в България,БКП я въведе в най-уродлив вариант.
61
6
 
9
 
! Отговори
Калина Лакова преди 11 месеца
Нека българите, политици и обикновени граждани, да не се възгордяваме от това "остроумно" писание от страна на една огромна и мощна държава към една нищо незначеща за нея точица на картата на света. Мислите, че е от сърце? Ще има дружба? Ще има корупция, драги, за да си постигнат великите сили целите. Напред и нагоре.
60
9
 
4
 
! Отговори
Аххъ 0 преди 11 месеца
Идвам от бъдещето и ще Ви кажа, кой ще спечели изборите в БГ.

Изборите ще бъдат спечелени благодарение на една телевизионна реклама. Тя ще бъде предавана по всички телевизия в деня преди изборите. Тази реклама ще даде нов наклон в избора на българите. Ето и самата реклама.

Тиха улица. Мъж в костюм върви. Вижда се само как прави бавни крачки. Главата на човека не се вижда. Изведнъж се чува за кратко гръм от пистолет, свестене от куршум. Ходещият мъж пада, но вместо глава има пробита от куршум
59
9
 
9
 
! Отговори
Аххъ 01 преди 11 месеца
Ходещият мъж пада, но вместо глава има пробита от куршум ТИКВА. Камерата се отдалечава бавна и нагоре към НЕБЕТО. Зрителите виждат убит мъж, който лежи на тихата улица. Главата му не е човешка, а просто една голяма и пробита ТИКВА. Около пръснатата от куршум тиква се виждат и няколко тиквени семки.

През цялото време камерата се отдалечава нагоре и накрая се чува глас, който казва:
ИСКАШ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДЕЦАТА ТИ ДА ЛЮПЯТ ТИКВЕНИ СЕМКИ? ГЛАСУВАЙ СРЕЩУ ТОВА!
58
13
 
21
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 11 месеца
Браво на Тръмп! Според мен САЩ начело с Тръмп ще просперира с борбата срещу исляма! Ако това стане България трябва да е по-близка със САШ от всякога!!! Аз като българин неща да има ислямисти, араби и тури в България!!!
57
1
 
9
 
! Отговори
късата памет преди 11 месеца
До Един от Северозапада
Доста изопачени факти представяш. Приеми съвета на №60 и прочети "Строители на съвременна България". По татово време беше забранена. Изчетох материала за който говориш. Не мога да коментирам от първо лице целия период. Мога да коментирам 80те. Голяма част от материала са смесени лъжи с полуистини и носталгия а не факти. Мога да ти ги изредя ако те интересуват, но малко ме мързи.
56
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако той е проявил някакъв интерес към България, то ще е само да види дали може да ни изтъргува с Путин срещу Сирия и т.н. преди да се срещнат. Досега не споменавал нито една друга европейска страна освен Англия.
А може и да е само фалшивка.
55
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 11 месеца
След Костов,Стоянов,Паси,Бойко и цял куп специалисти,как няма да се гордее,даже банкет трябва да спретне.
54
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ма той, трети март. беше преди една година!
53
24
 
22
 
! Отговори
СОЛУНСКИ преди 11 месеца
САЩ и Германия са наи-добрите съюзници на България. Българи,не вярваите на пропагандата на руската пета колона и путинската хибридизация. . Предателите-комунисти не са българи и нямат родина.Америка винаги е била и ще бъде ВЕЛИКА. България може да оцелее И ДА ВЪЗКРЪСНЕ само с помощта на ЕС ,САЩ и НАТО.