Тръмп не ни пропусна, поздрави България за 3-ти март

САЩ се гордеят с трайното сътрудничество между двете страни
Обновена: 2 мар 2017 18:49 | 2 мар 2017 18:15,
122
Тръмп не ни пропусна, поздрави България за 3-ти март
Снимка: Reuters, архив

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън се обърна към всички българи в изявление, публикувано на сайта на Държавния департамент на САЩ, по случай предстоящия ни национален празник, предава "Труд".

"България е наш съюзник в НАТО и близък партньор, и САЩ се гордеят с трайното сътрудничество на нашите страни", пише Тилърсън.

"От името на президента на САЩ Доналд Тръмп и американския народ поздравявам всички българи по повод националния празник – 3-ти март.

Нашите взаимоотношения са здрави и ние ще продължим да работим заедно за икономически растеж чрез увеличаване на търговията и инвестициите, за подобряване на безопасността и сигурността на всички наши граждани, както и за връзките между българския и американския народ чрез образователни и културни обменни програми.

Съединените щати очакват с надежда дълги години на дълбоко приятелство и партньорство с България", допълва още държавният секретар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"България е наш съюзник в НАТО и близък партньор, и САЩ се гордеят с трайното сътрудничество на нашите страни", пише Тилърсън."Искал е да каже послушковците ни:-):-):-)защото пък днес Чавушоглу предупреди, че ако Америка не спре да подкрепя pyd (сирийския клон на пкк, създаден от сащ) в Сирия и ако не се издърпат се почва и с тях. Защо не цитират и тез работи, явно не са чули пак бг. медиите...
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дончо Трънски топло поздравява родата и обещава да гостува с Меденка по калдъръма през някой уикенд догодина на път за Жапония
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТози е лвд
7
4
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Колко ли се напъвал завалията да вдене що е това България и къде се намира ,но все пак благодаря .
6
15
 
23
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
До долу русияОбърнем ли гръб на Русия - загубени сме. И баба Ванга каза на времето. Не обръщайте гръб на Иван (Русия).Не съм русофил, но аз от руснаците нищо лошо не съм видял, ето, утре дори е национален празник благодарение на тях - освободили са ни хората...А от Америка какво видях? Демокрация ли???? Всичко лошо на този свят, идва от Америка. Те дори нямат история и единствените коренни жители са ги затворили в резервати. Това нормално ли е? Хуманно ли е????
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя Ниголова Трумп сигурно още помни оная карта, дето света беше разделен на привърженици на Клинтън и на Тръмп, там ние бяхме в лагера на Доналд
4
0
 
3
 
! Отговори
Да се знае! преди 7 години
В повечето случай майданите не ги правят управляващите, няма логика да се самосвалят, така че за национални предатели няма как да гласувам. Пък за банките, те така и така не са български, каквото е решено е решено още много преди да ти дойде на акъл, че твоят глас нищо не важи.
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважение, нали? Ама и визи - комплект с уважението!
2
3
 
21
 
! Отговори
нашенец преди 7 години
Ние в Трън още вчера получихме поздравленията лично от бай Дончо!
1
9
 
14
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Хахаха.....Това е политиката !Дипломатично лицемерие .....