Голямото пътуване продължава, трафикът е натоварен

Над 180 000 българи ще пътуват в страната, 40 000 – в чужбина
26
Голямото пътуване продължава, трафикът е натоварен
Снимка: Булфото, архив

Над 220 000 българи тръгват на път за националния празник, съобщи Нова телевизия.

По предварителни данни близо 180 000 българи ще пътуват в страната, а 40 000 – в чужбина.

Вчера бе засилен трафикът на всички изходни точки на София. Така ще бъде и днес. Има полицейски патрули почти навсякъде.

Има и нови правила за шофьорите, а пътните полицаи вече могат да свалят и регистрационните табели.

От 21 януари до днес има над 650 свалени номера - 150 за каране без книжка, 260 за употреба на алкохол и 70 за употреба на дрога.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: трафикколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да
19
0
 
2
 
! Отговори
Груйчо преди 7 години
Ами ние вече сме в Гърция. Поздрави на всички!
18
0
 
0
 
! Отговори
val преди 7 години
ей го същия само с друг ник. Забравих да кажа само да си построиш с петцифрения ти доход сносен ***, а не клечиш зимаска на село :)
17
4
 
3
 
! Отговори
MEGA LESH преди 7 години
Мили мой кореноплоден, нетният ми месечен доход е 5 цифрен, данъците които плащам всеки месец са колкото ти изкарваш на година от наем от апартамента на баба ти. Всички с които работя без изключение имат подобни доходи и нито един от тях не е софиянец. За сметка на това, чистачката на входа, тази на офиса фризорката и маникюристката на жена ми са софиянци, и също като теб много мразят селяните. Ако не сме ние до сега щяхте да сте пукнали от глад. Поздрави от село :)
16
1
 
7
 
! Отговори
... преди 7 години
айде пак на националния празник вечната тема.от софия съм, но е крайно време да разберете, че има можещ човек и такъв,който не може.независимо откъде си.не може да излезнете от животеца ограничен в едната София.като искате да карате спокойно през цялата година сменете града.навсякъде в света в големите градове има хора отвсякъде и всеки е свикнал с тази идея,докато тук е още първобитния строй от преди 100 години. много сме назад с този манталитет.постарайте се да гледате малко в страниВеселПразн
15
7
 
6
 
! Отговори
Men преди 7 години
До АнонименНие не ви мразим, споко. Просто изреждаме факти. А аз лично със софиянци се отнасям изключително снизходително и съм винаги с много ниски очаквания, все едно говоря с умствено изостанал. Причините са ясни. Например софиянци си мислят, че говорят на правилен български, а шопския диалект е мноогоо далеч от книжовния език.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стар несебър и менИ после софиянците мразили селяците!!!хахахахахах, комплекси, че чак в злоба се превръщат...ужас
13
4
 
8
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
До MenПусна ли ги да летуват две поредни Лета, на третото софиянци започват да командват в имота ми както в бащиния !Не е истина какви селски тарикати са !!
12
5
 
8
 
! Отговори
Men преди 7 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРМи нямат пари, нормално. Стискат се цяла година да съберат 400-500лв за море и не могат да преживеят, че 1 седмица наем на морето струва колкото 2 месечения им доход от наем в софия. Със сигурност вътрешно ви псуват - те са си такива. Мизерни душици, мразещи всичко извън родната им клоака, завиждащи на всички.
11
4
 
19
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
На софианци им е хубаво да прибират наемите от апартаментите,а като дойдат на морето се пазарят като евреи за стая.
10
8
 
9
 
! Отговори
Men преди 7 години
До valХехе, супер комплексари сте :) Това че тия пари ти се виждат нереални за теб означава, че мойто момче за нищо не ставаш. Не случайно дори първия университет в бг е направен от провициалисти :) В Шопското поле никога не е имало интелигенция и това няма как да се промени - просто не ви е в гените. И за съжаление комунистите ви набиха в кратуните, че сте нещо повече само защото им се подмазвахте. И сега единствено ви остава да злобеете, затова трябва да ви дресираме като кученца :)
9
2
 
7
 
! Отговори
val преди 7 години
До Menпетцифрен в стотинки или в турски лири. ***. Хайде, сполай ти, и си остани на село...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЙ ПРЕОБЛЕЧЕН ШОПЕ..НЕДЕЙ ДА ТРИ ЕШ!ТЕБЕ НЕ ТЕ ЛИ Е ХВАНАЛО "ГОЛЯМОТО ПЪТУВАНЕ" НЕЩАСТНИКО!ДРЕМИ ЦЯЛ ДЕН ТАМ НА КОМПА И СЪЖАБЯВАЙ НЕЩАСТНАТА СИ СЪДБА ДА СЛЕДИШ НЯКОЙ ДА НЕ БИ ДА НАПИШЕ НЕЩО ПАТРИОТИЧНО :-) :-)
7
11
 
12
 
! Отговори
Men преди 7 години
До до 6Мили мой кореноплоден, нетният ми месечен доход е 5 цифрен, данъците които плащам всеки месец са колкото ти изкарваш на година от наем от апартамента на баба ти. Всички с които работя без изключение имат подобни доходи и нито един от тях не е софиянец. За сметка на това, чистачката на входа, тази на офиса фризорката и маникюристката на жена ми са софиянци, и също като теб много мразят селяните. Ако не сме ние до сега щяхте да сте пукнали от глад. Поздрави от село :)
6
2
 
9
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Аз вече съм в чужбина ,момчета!
5
7
 
19
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Мили мой нископлатен провинциалисте, да взимаш пари в София означава да плащаш четирицифтерни данъци месечно. Човек, който не знае разликата между "който" и "които", седнал да говори за граждани. Абе, младеж, не виждаш ли, че сам излагаш себеподобните си мякащи нископлатени провинциалисти с грешния си изказ? Не виждаш ли, че сте за смях. Напълнихте крайните квартали и апартаментите под наем и работите за жълти стотинки. И думата бачкане нали знаеш кой я използва и каква заплата взима? Едва ли.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анна преди 7 години
Лек път на всички и честит празник българи!
3
11
 
16
 
! Отговори
Men преди 7 години
Найс, всички който бачкат здраво и имат пари се изнесоха, останаха само кореняк шопите дето за 5 стотинки акъл нямат да въртят геврека и да бачкат по магазините. Обаче пък се радват че ни нямало хаххахахахха
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом пътуването е гпляма и свалянето на номера трябва да е голямо - тогава празника ще е успешен!
1
4
 
19
 
! Отговори
123 преди 7 години
Гокям кеф да изкараш два дни на път, за да си починеш един някъде извън града...