Хиляди се стекоха на връх Шипка

"Има невероятна атмосфера", сподели и Кубрат Пулев
3 мар 2017 15:41, Петя Славова
22
Хиляди се стекоха на връх Шипка
Снимка: Bulgaria ON AIR

Точно в 11 часа тази сутрин на връх Шипка започнаха официалното честване на днешния 3 март. Хиляди българи се стекоха на паметното място още в ранните часове, а близо 50 хил. души посетили върха от сутринта.

Още по темата

"Има една невероятна атмосфера, харесва ми," сподели Кубрат Пулев пред Bulgaria ON AIR, той допълни, че има много млади хора, което е най-важното. Българите не трябва да чакаме неволята и политиците, а сами да се справяме с нещата, но без да се подлъгваме по провокации.

Въпреки апелът и призивът на хората, които отговарят за трафика, и тази година има десетки автомобили, които са спрели отстрани на пътя в посока Шипка.

До самия връх са били допуснати само автобуси от община Казанлък, случайните превози не са били допускани да продължат и хората са се качили пеша.

Пътят Габрово – Шипка ще остане затворен за движение на моторни превозни до 17.00 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, но само с история и спомени за славни подвизи не се живее! За съжаление, съвременните българи са страхливи, търпеливи към корумпираната и компрометирана партийна система на управление, не смеят да се опълчат на политиците, а помежду си са груби, завистливи, единаци, зле възпитани. И защо да се гордея с това? Не ми харесва
16
0
 
3
 
! Отговори
РВ преди 7 години
По-прекрасна страна, по- добър народ от България за мен няма! Честит празник братя и сестри! И помнете, България ще я бъде! Богат да я пази, а когато той не ще, ще си я пазим сами. Шнур за душманите.
15
1
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
До тя Нека Господ ни даде сила и воля да преодолеем всички трудности и да пребъдем като народ и държава!
14
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 7 години
Да живее България и да пребъде във вековете ! Амин!
13
0
 
3
 
! Отговори
заблуден преди 7 години
До БайоНе съм чул за стихотворение"О,свети Никола!"
12
0
 
15
 
! Отговори
цънзър преди 7 години
Миналата година дружно бяха освиркани политиците,барабар с тиквата.Затова сега нямаше предаване от там.
11
1
 
27
 
! Отговори
... преди 7 години
Честит празник българи, да се радваме, че има България.
10
1
 
21
 
! Отговори
... преди 7 години
Тъй като миналата година бях от хората, които протестирахме и спряхме кметицата, заради лошата организация(шофьора на автобуса ни заряза). Държа да отбележа, че тази година честването на върха Шипка беше по-добре организирано. Догодина пожелавам да е още по добра организацията и ще дам предложение , да се качват само автобуси и пешеходци, като автобусите да пътуват цял ден, така ще може да се качат повече хора, ще може да се качат пенсионери, инвалиди, деца..
9
17
 
4
 
! Отговори
Байо преди 7 години
Стига мозъчни промивки, другари!!! Върхът, на който е този велик паметник, се казва " Свети Никола". Фалшивата история на проф. Божо не може да унищожи истината. А най- после да казваме нещата,каквито са!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българинът интуитивно се обръща към Левски и Ботев, към енергията на онова време когато сме били патриоти герои, когато сме били турците пи дух и смелост. Той търси подкрепа в подвига на тези времена и наближава времето когато ще скочи и ще върне достойнството си, отнето от богатите ия лъжливи политици. Разликата м/у богати и бедни расте и богатите мислят, че ще им се размине. Една искра трябва, обществото е настръхнало, не иска повече нагла несправедливост, която трови народа ни.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ние сме създали държавността, писменоста и сме защитавали християнската ценност."Посмали малко, колега :)))
6
1
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Изключително точно, изключително! Но има ли кой от тях да го прочете? Няма, сигурен съм! Това ще продължи до тогава докато не изригнем и не им потърсим сметка. Но не само в парламент а в съда. Не можем повече да търпим, много съм гневен на тяхната наглост и алчност. Те не искат да видят, че има гладни българи. Това ще е до тогава докато не обградим НС и ги изметем. Но не да избягат, в арест и да отговарят. И да връщат ограбените милиарди. Днес да се обединили или ще гледаме 80% от старите.
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ВАС ПОЛИТИЦИТЕ ВИ Е РАЗВАЛЕН МОРАЛНИЯТ КОМПАС,ИНАК КАК СТИГНАХТЕ ДО НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ДА ГЛЕДАТЕ ОТ Sкласите КОЛИТЕ ,КОИТО СИРОМАШКИЯТ НАРОД Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ КУПУВА,ДА ВИ ПЛАЩА ВСИЧКИ ГЛЕЗОТИИ ,ДОКАТО ОБИКНОВЕНИЯТ НАРОД БРОИ СТОТИНКИТЕ ..ВАШАТА НАГЛОСТ И ОГРОМНАТА ВИ ЛАКОМИЯ ВИ Е ЛИШИЛА ОТ ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ СЕТИВА..ГЛЕДАТЕ КАК ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЕЦА И ЖИВЕЕТЕ КАТО НЕГО,САМО ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ ТЕ ХОДЯТ В ПАРЛАМЕНТА С КОЛЕЛЕТА ЗА ДА ОСТАВАТ ПАРИ И ЗА НАРОДА, А ВИЕ СТЕ ЗИЙНАЛИ ДА ИМА КАК ДА ПОГЪЛНЕТЕ СВЕТА
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава на всички БЪЛГАРИ поели най-тежката и дълга битка за свободата на най старата държава в Европа! Ние сме създали държавността, писменоста и сме защитавали християнската ценност.Слава на всички вас изтърпели всички неволи, за да сме днес ние свободни и щастливи!
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдааа... Ако толкова хиляди излизаха и на протести, политиците щяха да се съобразяват с много неща и държавата щеше да е друга..
2
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво!Хиляди българи са на Шипка , и нито един от ГЕРБ!Гербавите днес полагат венци на паметника на американските летци ,хвърляли бомби над София ,Г.Оряховица и Кюстендил.Да почетем едните и ...да прокълнем другите!
1
2
 
36
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Дали българите се пробуждат или с инстинкта на стадото търсят спасение в скупчване и масови събирания ще видим.Важното е, че има движение. Само дето тази народна сила трябва да се канализира и да се насочи в правилната посока ...А, правилната посока е винаги обратната на тази, която сочат големите промивачи на мозъци от БиТиВи, НОВА и Канал 1.Каквото те казват, че е правилно, значи е вредно за България и българите.Каквото те оплюват и очернят, значи е добро за нас българите и Родината ни.